Windows Live Messenger'ın 2009 sürümünde çoklu oturum nasıl açılır? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-02-2009   #1 (mesaj-linki)
eda_rock_96
Windows Live Messenger'ın 2009 sürümünde çoklu oturum nasıl açılır?

lütfen yardım 1 tane msn açılıyo ben yapamaaam çoklu msn açmayınja duramam ve duramıyorum da saten!!! nerdeyse konu ile alakalı tüm sitelere üye oldum ve yorum yasdım yardım istedim ama hiç kimse beni takmıyo bari siz yardım edin lütfeen ''KONU'': ' windows live messenger 2009 sürümünü yükledim ve plus - garditior (mu neyse adını tam bilmiyom yazıyı iki renk yazmaya yarıyo) bu ikisini yükledim yama olarak ve ilk önje biras sorun olsada yaptım ama nasıl yaptığımı bende bilmiom neyse .... bu seferde çoklu msn açmak için proğrama yama indirdim yüklendi hemde büyük bi başarıyla...!! daha sonra yamayı uyguladım onaylama notu geldi ''' yama başarıyla uydulandı ''' die ama msnyi halen 2-3 tane açamıyorum''''''' YARDIM LÜTFEN ACİLEN YARDIM''''''' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'(
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 23-02-2009   #2 (mesaj-linki)
SEDEPH - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger'ın 2009 sürümünde çoklu oturum nasıl açılır?

AngelFRANTIX adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) için çoklu oturum açma
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live
Verilen linki deneyiniz...
Eski 19-09-2009   #3 (mesaj-linki)
Misafir
yardım edin lütfen

Messenger in yeni sürümünü yükledim. Çoklu msn açmak istiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca "vista" kullanıyorum.
Eski 19-09-2009   #4 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: yardım edin lütfen

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Messenger in yeni sürümünü yükledim. Çoklu msn açmak istiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca "vista" kullanıyorum.
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) için çoklu oturum açma
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live
Eski 2 Hafta Önce   #5 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Windows Live Messenger'ın 2009 sürümünde çoklu oturum nasıl açılır?

ŞAHİN : yeni yüklediğim messenger sanırım 2009 sürümü çoklu açamıyorum ne yapmam gerekiyor
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
2009, açılır, Çoklu, live, messengerın, oturum, sürümünde, windows
coklu msn surum 2009, live msn 2009 coklu oturum, windows live messenger coklu, windows live messenger coklu oturum, windowslive coklu oturum,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger'ın 2009 sürümünde çoklu oturum nasıl açılır? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 1 Hafta Önce 11:08
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 171 1 Hafta Önce 23:53
Çoklu oturum programı indirdim, MSN açılıp kapanıyor, yardım eder misiniz? duygu Soru-Cevap 4 2 Hafta Önce 01:25
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 3 Hafta Önce 11:04
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37