| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yeni oluşturduğum resim albümüne neden sadece üç tane resim koyabiliyorum?
Selam ben yeni bir albüm oluşturdum, fakat sadece üç tane resim ekleyebildim. Aynı albüme daha fazla resim eklemek için ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun...
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yeni oluşturduğum resim albümüne neden sadece üç tane resim koyabiliyorum?
Albümlerde öyle üç fotoğraf sınırlaması olduğunu sanmıyorum.. Resim eklemeyi tekrar deneyin..
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yeni oluşturduğum resim albümüne neden sadece üç tane resim koyabiliyorum? ilk başta 3 tane ekliyosun, sonra yine ekle kısmına tılayıp istediğin kadar ekleyebiliyosun, ama üçer üçer... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| albümüne, koyabiliyorum, oluşturduğum, resim, sadece, tane, yeni |
Yeni oluşturduğum resim albümüne neden sadece üç tane resim koyabiliyorum? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Resim Nedir? Resim Sanatı | virtuecat | Güzel Sanatlar | 7 | 03-05-2009 17:41 |
| Messenger'a eklediğim smileyler (resim) neden küçük gözüküyor? | o342 | Soru-Cevap | 2 | 21-02-2009 14:12 |
| Bilgisayar açıldıktan sonra sadece resim ve mouse görünüyor, neden olabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 27-01-2009 22:52 |
| Space'e resim yükleyemiyorum, neden olabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 11-11-2008 22:54 |
| Yeni Türkü - Resim | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 16:35 |