Arama

Çizgi film kahramanlarının özellikleri nelerdir? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 16 Nisan 2016 Gösterim: 432.055 Cevap: 19
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
13 Ekim 2010       Mesaj #11
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ltfn bugün acil lazım tweetynin sevdiği ve sevmediği şeyler ingilizce

Tweety'nin İngilizce özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar
Tweety (also known as Tweety Bird and Tweety Pie) is a fictional Yellow Canary in the Warner Bros. Looney Tunes and Merrie Melodies series of animated cartoons. Tweety's popularity like that of The Tasmanian Devil actually grew in the years following the dissolution of the Looney Tunes cartoons. The name "Tweety" is a play on words as it originally meant "sweetie" along with "tweet" being a typical English onomatopoeia for the sounds of birds. Tweety appeared in 48 cartoons in the Golden Age.

Despite the widespread speculation that Tweety is female he is and has always been a male character; something that the character himself has often confirmed in The Sylvester and Tweety Mysteries TV series as well as in many comic books created by Warner staffers. On the other hand his species is ambiguous; although originally and often portrayed as a young canary he is also frequently called a rare and valuable "tweety bird" as a plot device and once called "the only living specimen". Nevertheless the title song directly states that the bird is a canary. His shape more closely suggests that of a baby bird which in fact is what he was during his early appearances. The yellow feathers were added but otherwise he retained the baby-bird shape.

Tweety is for the most part a good-natured character happily spending life in his cage or a nest. However when a cat or other adversary threatens him he can become downright malicious and devious even kicking his enemy when he's down. In many of Tweety's appearances the bird is shown accompanying his owner Granny.


"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
24 Ekim 2010       Mesaj #12
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Örümcek Adam Kimdir - Örümcek Adamın Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar
Spiderman
(Örümcek Adam) Marvel Comics tarafından yaratılmış bir çizgi karakterdir. Türkçe'ye Örümcek Adam olarak çevrilmiştir. Günümüzde bu hayali kahraman Türkçede de ağırlıklı olarak Spider-Man olarak yani orijinal ismiyle bilinmektedir.

Peter Benjamin Parker'ın diğer ve gizli kimliği olan Spiderman, Marvel Comics 'e bağlı Stan Lee and Steve Ditko tarafından yaratılmış hayali bir kahramandır.

Spiderman, ilk kez Marvel Comics'in "Amazing Fantasy" isimli çizgi romanının 15. sayısında 1962 yılının Ağustos ayında ortaya çıkmıştır. O günden bu tarafa, dünyanın en popüler süper kahramanları arasındadır.

Spiderman, kendi duygusal ve kişisel problemlerini süper güçleriyle çözemeyen, süper güçlerinin çoğu zaman ilişkilerini ve "Daily Bugle"daki foto muhabirliği kariyerini olumsuz etkilediği bir karakterdir. Birçok sorunu olmasına karşın, suçla mücadeleye büyük önem atfeder.

Spiderman'in ilkesi "Büyük güç büyük sorumluluk getirir"dir. Bu ilke, tüm çizgi romanın temel konusunu özetler. Spider-Man'in karakterinin insani boyutları ve yaşadığı iç çatışmalar çizgi romanının popülerliğini artırmıştır.

Spiderman, günümüzde en tanınan çizgi kahramanlar arasındadır. Yıllar boyunca, Spiderman karakteri çizgi roman ve dizilerde, çizgi filmlerde ve son olarak iki başarılı Hollywood filminde kullanılmıştır.

Bir radyasyon gösteriminde, lise öğrencisi Peter Parker'ı radyasyondan zarar görmüş bir örümcek ısırır ve bu sayede Peter'da inanılmaz özellikler belirir. Çok sevdiği amcası bir hırsız tarafından öldürülünce, güçlerini kötülüklere karşı kullanmaya söz verir.

Aldığı ders:
Büyük güçler büyük sorumlulukları beraberinde getirir.
Gerçek Adı: Peter Parker
Mesleği: Serbest fotoğrafçı, maceraperest
Kimliği: Gizli
Yasal Kayıtlar: Amerikan vatandaşı ve hiç bir sabıka kaydı yok.
Doğum Yeri: New York
Bağlı Olduğu Grup: Yok
Operasyon Bölgesi: New York şehri
İlk Görüldüğü Yer: Amazing Fantazi 15
Tarihçe: Nükleer güçten korunma konulu bir gösterim sırasında, lise öğrencisi Peter Parker'ı radyoaktif bir örümcek ısırır.

Sonuç:
İnanılmaz bir esneklik ve bir örümceğin çevikliği. Bir kaç gün sonra Peter eve gittiğinde çok sevdiği amcasının bir hırsız tarafından öldürüldüğünü görür. Ve hırsızın bir kaç gün önce suç işlerken yakalanan ama bunu inkar eden kişi olduğunu anlar. Büyük güçlerin büyük sorumluluklar getirdiğini anlar ve gücünü kötülere karşı kullanmaya söz verir.

Boy:
178 cm.
Kilo: 75 kg.
Göz rengi: Lacivert
Saç rengi: Kahverengi

Bilinen Güçleri:
10 ton yüke karşı direnebilecek insanüstü bir esnekliği var. Bu esnekliğin yanı sıra insanüstü refleks ve denge unsurlarına sahip. Bir çok yüzeye yapışabiliyor ve tehlikeyi sezinleyebiliyor. Ayrıca bir örümcek gibi ağ örme yeteneğine de sahip.



Son düzenleyen Safi; 16 Nisan 2016 01:25
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
llthy - avatarı
llthy
Ziyaretçi
15 Aralık 2010       Mesaj #13
llthy - avatarı
Ziyaretçi
Tazmanya Canavarı
Deli dolu, azman, kuduruk, gerçek bir canavardı. Hön hön hön diye dönerek çıka gelir, ne var ne yok yer, ortalığı silip süpürürdü.
Memleketimizde çok popüler olmuş, her yerde bir sürü tişörtü, oyuncağı görülmüştür. Taz-mania, taz-mania diye hareketli bir şarkısı vardı.

Roadrunner
Roadrunner çölde yaşayan çılgın bir kuştu, bunun belalısı Coyote diye bir çakaldı. Bunlar çölde deliler gibi koşar ama Coyote hep arkada kalırdı.
Roadrunner buna bir saniye görünür, "beep beep" diye korna gibi öterek sinirini bozar, sonra yine tozu dumana katarak ortadan kaybolurdu. Coyote buna tuzaklar kurmuş, kafasına kayalar atmış, yine de yakalayamamıştı.

Tom ve Jerry
En meşhur çizgi filmlerden biriydi. Jerry pervasız ve de cüretkar bir fareydi. Hiç çekinmeden yaşadığı evin buzdolabını boşaltır, deliğine taşırdı.
Tom elinden geleni ardına koymaz, bunu yakalayıp ekmek arası afiyetle yemek için planlar yapardı. Bunların çizgi filminde insanların suratı hiç görünmezdi, sadece bacakları görünürdü. Tom sahibesine melek gibi gülümser sonra canavar gibi Jerry'nin peşine düşerdi. İkisi de birbirini pataklar ama sonunda minik Jerry kazanırdı.

Duffy Duck
Bugs Bunny'nin arkadaşlarındandı. Kaçık bir ördekti, sürekli bela çıkartır, karşılığında da pestil gibi olana dek dayak yerdi.
Özellikle Bugs Bunny buna etmediğini bırakmaz, kafasına örsle vurup gagasını ensesinden çıkartırdı. İstisnasız bütün Looney Toons elemanlarından dayak yemişliği vardır kendisinin.

Speedy Gonzales
Meksikalı bir fareydi, kocaman şapkası bile vardı. Bunun en önemli özelliği acayip hızlı koşması, mütemadiyen civardaki kedilerin eline vermesiydi.
Üç Küçük Domuzcuk'tan sonra Gaye arkadaşımızın en sevdiği karakterdi kendisi ayrıca. Bu fare yüzünden bazı arkadaşlarımız deli gibi acılı kurufasülye yemiş, dilleri şişip dudakları kabararak resmen rezil olmuşlardır..

Bugs Bunny
Roger Rabit'ten önce tavşan Bugs vardı. Bunun elinde sürekli bir havuç bulunur, "arkiidiişşş" diye konuşurdu. Deliğinden çıkar, maceralara koşardı. Bunun belalısı kel kafalı, bodur bir dayı vardı. Bir keresinde Bugs Bunny bu herifin kafasına masaj yapmış, çalı gibi saç çıkmasını sağlamıştı.
Bir özelliği de kızdırmak istediği insanın kulaklarından tutup dudaklarından muccckkkk diye öpmesiydi. Pompom bi kuyruğu vardı. Dizideki diğer tüm karakterlere türlü eziyetler etmiş, burunlarından dökmüştü fitil fitil.

Tweety
Kocaman turuncu ayakları, eşşek gözü gibi mavi gözleri olan sarışın bir kuştu. Bu da hünsa karakterlerendi, yani kız mı, erkek mi anlaşılmazdı. Bu kuşcağız yaşlı bir nineyle yaşar, kafesinde uslu uslu otururdu.
Sevimli ve güzel kedi Silvester'i görünce "aaa bi kedi gördüm sanki" der, tüneğinde tepinerek "gördüm bir kedi gördüm " diye bağırırdı. Silvester'in derdi günü Tweety'i 2 dilim tost ekmeği arasına koyup, tuzlayarak yemekti. Bazen de bunu başarırdı, ama lokmasını sindiremeden Nine yetişir, Silvester'i kuyruğundan kaldırıp poposuna vurarak "tükür tükür" diye bağırırdı. Tweety pat diye yere düşer, "yaramaz kediiii" diye Silvester'i azarlardı.

Kaptan Mağara Adamı

Yeni nesil Taş Devri'nin süper kahramanıydı. Wilma ile Betty gazeteci olmuşlar, her işe burunlarını sokuyorlardı.
Bu yüzden ne zaman kötü adamı kızdırsalar adam bunları kaçırtıyor, kızlar "İmdaaatt kaptan mağara adamııı yetiişş" diye bağırınca bu dayı zopasını alıp uçarak kızları kurtarmaya gidiyordu. Yolda benzini biter, motoru tekler, arada yere düşerdi.
Fena değildi, eğlenceli bile sayılırdı. Baştan ayağa kılla kaplıydı.

Temel Reis

Çocukluğumuzun efsane denizcisiydi. Sevgilisi Safinaz'la bir türlü evlenmediler, yüzyıllarca nişanlı kaldılar.
Safinaz fasülye sırığı gibiydi, ölçüleri 40-40-40 tı. Bu Safinaz pek ayran gönüllüydü, kendisine yan bakan, çiçek veren her herifin peşinden gider, kollarına atlar, sonra başı sıkışınca Temeeel diye bağırırdı. Temel Reis bir kutu ıspanak yiyince pazıları kocaman şişerdi. Sonra da Safinaz'ı öpmeye çalışan adamı döver, . Bu kötü adamların en meşhuru Kabasakal'dı.
Bir nesil bu Temel yüzünden "ıspanak ye, ıspanakta demir vardır, güçlenirsin çocuğum" lafını dinlemiş, zorla ıspanak yemiştir. O yüzden bizim kuşak ıspanaktan nefret eder.

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler

Ah bu Pamuk acıların kızıydı. Öksüzdü, cadoloz bir üvey anası vardı, kraliçe üvey ana sihirli aynasıyla konuşup dururdu. Sonunda kafayı sıyırmış, en güzel olmak için Pamuk'u öldürmeye karar vermişti.
Ormanda avcıdan kaçan pamuk, 7 Cüceler'in evine sığınmış, bunlara kibarlık kuralları falan öğretmeye başlamıştı. Kendi de bu arada çeyizini hazırlıyor, prensini bekliyordu. Sonunda prens gelip bunu götürmüş, kraliçe de Hakkın rahmetine kavuşmuştu. Pamuk'u biz çılgın Türkler bile sinemaya uyarlamıştık, başrolde de Zeynep Değirmencioğlu oynamıştı, Allah akıl fikir versin!

Pinokyo

Disney'in en klasik uzun metrajlarından biriydi. Minik tahta çocuk Pinokyo'nun etli kanlı hakiki bir oğlan çocuğu olmak için uğraşmasını konu alırdı.
En önemli özelliği yalan söyledikçe bununun uzamasıydı. Hatta abim benim de burnuma bakıp yalan söylediğimi anladığını iddia eder, beni korkuturdu. Bu çizgide çok güzel mavi elbiseli, kelebek kanatlı bir de peri kızı vardı hatırladığım kadarıyla.

Gufi
Ben yıllarca Gufi'yi yaratık zannettim. Sonradan öğrendim ki köpek cinsindenmiş. Gufi saftirik bir hayvandı.
Miki ve Donald ile takılır, başına bir sürü dert açar, sonunda tabii ki kurtulurdu. Gufi'nin en meşhur macerası evinde spor yaptığı, bam güm duvarlara vurduğu, pencereden uçtuğu hikayeydi.

Donald Amca
Bunu çoğumuz Miki'den daha çok severdik, çünkü çok öfkeliydi, hiç iyi huylu ve de sıkıcı karakterlere benzemezdi. Donald'ın Deyzi isminde bir sevgilisi, üç tane de yaramaz yeğeni vardı.
Donald'ın başı sürekli küçük yaratıklarla dertteydi. Pikniğe gider, karıncalar yemeklerini çalardı. Ormancı olur, yaramaz sincaplarla uğraşırdı. Ya da hamakta keyif yapmak istese bu sefer arılar buna saldırırdı.
Donald yerinden fırlar, arka arkaya anlayamadığımız galiz küfürler savururdu. Bir özelliği de donsuz gezmesiydi. prensip itibariyle sadece üstünü giyer, alttan çıplak dolaşırdı.

Miki Fare

Dünyanın en meşhur faresiydi. Pluto isminde cibilliyeti belli olmayan bir köpekle birlikte yaşardı, kafasında kocaman kurdelesi olan Mini diye de bir sevgilisi vardı.
Donald ve Gufi en iyi arkadaşlarıydı, beraber maceradan maceraya koşar, bin türlü kılığa girerlerdi. Bunların bir tane karavana dönüşen evleri vardı, bu karavanla yaşadıkları macerayı ben çok severdim.

Müfettiş Gadget
Yaz tatili kuşağında TRT'de yayınlanan çizgi dizilerden biriydi. Gadget kimselere benzemeyen bir kahramandı. Her yanından bir alet çıkar, tepesinden helikopter açılır, bizimki uçarak kötüleri takip ederdi.
Mekanizmanın çalışması için HADİ HADİ GADGET KOLLAR ya da işte HADİ HADİ GADGET-KOPTER demek gerekirdi. Her bölümde başka bir macera yaşar, sonunda mutlaka kötüleri yakalardı.

Denver Son Dinozor
San Fransisko'da mı Kaliforniya'da mı ne öyle bir memlekette geçerdi.
Bir grup oğlan arka bahçeyi kazarken eşşek kadar bir yumurta bulmuşlar, yumurtadan dana kadar bir dinozor çıkmıştı, mavi gözlü sevimli dinoya, Denver adını takmışlar sonra da beraber alemlere akmışlardı.
Bu Denver'a söfçü şortu ve güneş gözlüğü giydirip plaja götürürler, sörf yaptırırlar da kimse bunun dinozor olduğunu anlamazdı. Yıldız şeklinde Elton John gözlüklerini takıp rock n' roll bilem yapmıştı. Eğlenceli geliyordu o zaman bize.

Transformers
Hayatımıza Star1 ile girmiş bir çizgi filmdi, özellikle oğlanlar daha çok severdi bunu. Çünkü araba ve kamyonlar hakkındaydı.
Kahramanımız arabalar hızla giderken birden bükülüp katlanmaya başlar ve robota dönüşürlerdi. Sonra da bir güzel kötülerle dövüşürlerdi. Oyuncakları da heryeri kaplamıştı, epey popüler olmuştu.

Jetgiller
Taşdevri'nin gelecek çağlarda geçen versiyonuydu, bunların da herşeyi egzantrik ve moderndi.
Hizmetçileri robottandı, araba yerine uçan daireleri vardı doğal olarak. Bende fazla bir heyecan uyandırmazdı gelgelelim.

Red Kit

Gelmiş geçmiş en hızlı silah çeken kovboydu, gölgesinden bile hızlı ateş eder, sürekli Joe, Jack, William ve Avarel Dalton kardeşlerin peşinden koşar, aptal köpek Rin Tin Tin'in başını beladan kurtarır, emektar atı Düldül ile muhabbet ederdi.
Red Kit herkesin sevdiği bir klasikti, Milliyet gazetesi yıllarca bunun çizgi romanını vermişti. Red Kit her maceranın sonunda ortadan kaybolur, batan güneşe doğru atını sürerken, ben yalnız bir kovboyum diye şarkı söylerdi. Kıyafeti hep aynıydı, ama yıllar sonra sigara içmeyi bırakmış, onun yerine ağzında bir ot taşır olmuştu.
Sarah Bernhard'la, Kalamiti Jane ile maceralar yaşamış, bir keresinde Nensi diye bir kızla nişanlanmıştı. Çinli çamaşırcı, akbaba cenaze levazımatçısı en sevilen tiplerdendi. Posta arabası şirketi Wells Fargo Co. sloganı Yolculukta Banko idi. Kızılderililer'le barış çubuğu içer, Papatya Kasabası'nı korur, posta arabalarına eşlik ederdi. Kusursuz adamdı. Aşıktım herhalde ben Red Kit'e.

Ninja Kaplumbağalar
Türk gençliğine pizza sevgisi aşılayan çizgi filmdir. Bu dizide Japon Sensei Splinter, 4 tosbağası ile yeraltında saklanırken Shredder'ın mutasyon ışınlarına maruz kalıyor ve en son lağım faresine dokunduğu için fareye dönüşüyordu.
Tospaalar da insana benziyorlardı. Splinter bunlara en sevdiği Rönesans sanatçılarının isimlerini takıyor ve Shredder'in üzerine salıyordu. Bunlar hep yeraltında lağımda yaşıyor ve sürekli ama sürekli pizza yiyorlardı. Bunlara yardım eden bir de televizyoncu kız vardı, April.
Bu April'in sarı bir tulumu vardı ve başka hiçbirşey giymezdi. Severek izlerdik biz bu kaplumbağaları.

Şeker Kız Candy
Bu çizgi film sonradan özel kanallarda sıkça yayınlansa da asıl popülaritesini TRT'de gösterildiğinde kazanmıştı. Çok eskiydi, seyrettiğimiz ilk kocaman gözlü, kabarık sarı saçlı, acı çeken kızlı japon çizgisiydi.
En acıklı bölümünde Candy'nin sevgilisi Anthony attan düşüp beyin üzeri çakılarak Hakkın rahmetine kavuşmuş, Candycik "eentınii, eentiiniii" diye ağlamaktan helak olmuştu. Anneme sorsanız "ah çok ağladık Entıni'ye" diye hala hatırlamaktadır. Sonradan Candy terbiyesiz olmuş, bir sürü sevgili eskitmişti. Sonunu hiç izlemedim ben bunun.

Ayı Yogi
Bir grup arkadaşını yanına alıp acayip bir gemi ile dolaşan, maceradan maceraya koşan bir ayı idi bu. Sürekli efeemm diye konuşur, başına bin türlü iş açar, panik içinde sağa sola koşuştururdu.
Düpedüz salaktı. Yanındaki küçük Bobi mi Bobo mu, o daha zekiceydi. Ama benim için en güzeli hergün yediğim Ayı Yogi'li baldı, şimdi olsa da alsak keşke, o Ayı Yogi şişesindeki balın kokusunu bilem hatırlarım hala.

Şirinler
Şirinler 3 elma boyunda, mavi renkli ve de kukuletalı bir grup yaratıktı. Mantarların dibinde bir köyde yaşarlardı, köy imamı da Şirin baba diye sakallı muhterem bir zattı.
Bunun donuyla şapkası kırmızı idi. Ama o da diğerleri gibi üstsüz gezerdi. Sonradan köye çirkin bir kız gelmiş, Şirin baba büyüleriyle kızı Britney Spears'a çevirmiş, ismini de Şirine koymuştu, Şirine yüzünden bütün şirinler birbirine girmişti.
Bunların gözlüklü bilgin şirini, şişko aşçı şirini, uykucu tembel şirini, adaleli güçlü şirini vardı. Ama en güzeli peşlerindeki hain Gargamel'di, kedisi Azman'la bu dırdırcı Şirinler'i yakalamaya çalışır, birtürlü beceremezdi. Gargamel yıllar sonra sanal alemde bizim kuşağın en çok tercih ettiği takma ad olmuştu.
Son düzenleyen Safi; 16 Nisan 2016 01:27
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ocak 2011       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Keskin zekası ile "Bugs Bunny", dünyada en iyi tanınan çizgi film karakterinden birisidir. Güzel bir havuç peşine düşmediği zamanlarda, az bulunur meraklı doğasını gözler önüne sermekle meşguldür. Ve sadece Bugs Bunny , yakındaki bir tehlikeye karşı soğukkanlılıkla, "Eee,Ne var? " diye seslenebilir. İlk olarak 1940 yılında Ben "Bugs" Hardaway tarafından yaratılmıştır. 1958 yılında "Knight Knight Bugs" ile Oscar ödülü almıştır.
En meşhur çizgi filmlerden biriydi. Jerry pervasız ve de cüretkar bir fareydi. Hiç çekinmeden yaşadığı evin buzdolabını boşaltır, deliğine taşırdı. Tom elinden geleni ardına koymaz, bunu yakalayıp ekmek arası afiyetle yemek için planlar yapardı. Bunların çizgi filminde insanların suratı hiç görünmezdi, sadece bacakları görünürdü. Tom sahibesine melek gibi gülümser sonra canavar gibi Jerry'nin peşine düşerdi. İkisi de birbirini pataklar ama sonunda minik Jerry kazanırdı.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ocak 2011       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Tasmanian Devil
Full of crazy, overgrown, rabid, canavardı true. Hon hon hon enacted the income he returned, what place does not, delete the süpürürdü mess.
Our country has become very popular everywhere, a lot of t-shirt, toy observed. Taz-mania, taz-mania he had a moving song.

Roadrunner
Roadrunner is a wild bird living in the desert, so it is a çakaldı belalısı Coyote. They are always behind Coyote in the desert, but would run like crazy.
Roadrunner, it will appear for a second, "beep beep" horn as he destroys nerve öterek, and then still lose out by adding powder smoke. Coyote traps set up to it, threw rocks in his head, still yakalayamamıştı.

Tom and Jerry
Was one of the most famous cartoons. Jerry reckless and daring in a fareydi. No hesitation refrigerator empties his house, exasperated the hole.
Tom does not put his best behind, caught it from bread to eat with health plans would have done. His face would not look at all these people in the movie line, his legs seemed only. Jerry smiles like an angel like monster chasing after Tom sahibesine düşerdi. Pataklar each other, but in the end they both win the little Jerry.

Duffy Duck
Bugs Bunny arkadaşlarındandı. Madman in a Duck, always brings trouble, beating until it was the place in return, such as fruit pulp.
Bugs Bunny did not leave it, especially the head and neck çıkartırdı örsle hit the beak. Without exception, all elements of the Looney Toons are yemişliği beating him.

Speedy Gonzales
Fareydi a Mexican, there was even a big hat. The most important feature of this strange rush of speed, continuously into the hands of the surrounding vermesiydi cats.
After three young Domuzcuk'tan Gaye's favorite friend who also karakterdi. Some friends like crazy, chilli beans eaten because of this mouse, bristling lips şişip languages officially became infamous ..

Bugs Bunny
Rabit'ten had bugs before Roger Rabbit. This is a carrot in his hand constantly, "arkiidiişşş" he spoke. Exit hole, koşardı adventures. Belalısı The bald-headed, dwarf had an uncle. Bugs Bunny on the head massage I once had this guy, bushy hair growth provided.
One feature that annoy any human ears by holding your lips öpmesiydi muccckkkk. Pompom bi had a tail. All other kinds of characters in the array have persecuted, wick wick noses had spilled.

Tweety
Big orange feet, eye donkey blonde with blue eyes like a bird. This karakterlerendi hermaphrodite, so do girls, male anlaşılmazdı. This is an old nineyle Kuşcağız lives, well-behaved well-behaved would sit in his cage.
Cute and beautiful cat Silvester'i saw "aaa bi if I saw the cat," he says, tüneğinde tepinerek "I saw a cat I saw," he'd scream. And put it between 2 slices of toast on to say Silvester'in Tweety'i, salt dish. Sometimes they have achieved it, but Nine lokmasını sindiremeden grows, remove the tail Silvester'i hitting poposuna "spit it, spit it," he'd scream. Tweety suddenly fall to the ground, "naughty kediiii" he azarlardı Silvester'i.

Captain Caveman
The new generation of super hero stone era. Wilma and Betty became a journalist, her work sokuyorlardı their noses.
So when the bad guy kızdırsalar man kaçırtıyor them, the girls' captain cave İmdaaatt adamııı yetiişş "he zopasını voice cried uncle took it was going to fly in to rescue the girls. On the way fuel is over, the engine's singles, where düşerdi together.
Was not bad, fared even fun. Killa was covered from head to toe.

Popeye
Denizcisiydi childhood legend. Her boyfriend is a kind of Safinaz'la evlenmediler, they had engaged for centuries.
Safinaz like pole beans, measures 40-40-40 ti. This little buttermilk Safinaz willing, the side facing him, after the flower that goes to each guy, kind of jumps, and then she'd scream Temeeel sıkışınca head. A box of Popeye spinach yiyince pazıları şişerdi huge. Then he beats the man running Safinaz'ı kissing. The most famous of these wicked men Kabasakal'dı.
Because of this basic a generation "to spinach, spinach has iron, stronger child" lafını listened to, by force did Persephone eat spinach. So our generation hates spinach.

Snow White and the Seven Dwarfs
Oh, this suffering was the daughter of Cotton. Öksüzdü, step-mother had a bitchy queen stood talking to his half-master of magic aynasıyla. Finally off the head, had decided to kill Pamuk to be the most beautiful.
Fighter who fled in the woods, cotton, 7 Cüceler'in shelter in his house, or something to teach them the rules of politeness had begun. She also prepares the dowry by the way, waiting for the prince. At last the prince came and took it, had met the queen at mercy of Rights. Turks are crazy, even the movies we uyarlamıştık Pamuk, David Değirmencioğlu also played the lead, God give wisdom idea!

Pinocchio
Disney was one of the most classic long metrajlarından. Little wooden boy Pinocchio a real boy to a bloody pulp uğraşmasını would take issue.
Uzamasıydı bununun say the most important feature lies. In fact, my brother told me that you understand the claims that lie looked at my nose, korkuturdu me. This line is very beautiful blue dress, butterfly wings as far as I remember there was a fairy.

Gufi
I thought for years Gufi'yi creature. I learned later that the dog cinsindenmiş. Saftirik Gufi an animal.
Fitted with Mickey and Donald, a lot of worry about the open top, of course, kick it at the end. Gufi'nin most famous adventure sports his house, bam, thud hitting the walls, the window flew story.

Uncle Donald
Miki's more to love so many of us, because it is very angry, good-natured and never boring at benzemezdi characters. Donald'ın Deyzi a lover named, was the nephew of three of the naughty.
Per Donald'ın constantly in trouble small creatures. Go for a picnic, ants played dishes. Is forestry, naughty uğraşırdı Chipmunks. Wanted to make a hammock or enjoy it this time saldırırdı bees.
Donald pop, poppin, galiz profanity tossed in a row can not understand. One feature of gezmesiydi donsuz. in principle only wears the top, bottom walked naked.

Mickey mouse
The world's most famous faresiydi. Lived with a dog named Pluto cibilliyeti unclear, the Mini he had a lover in mind a huge ribbon.
Donald and the best friends of Gufi, along with adventure adventure runs, a thousand kinds of girerlerdi disguise. Caravan had turned into one of these homes, they live in this caravan, I was very fond of adventure.

Inspector Gadget
TRT belt line arrays was published in the summer vacation. The gadget was a hero unlike those. Each side is a tool, the top of the helicopter opened, followed by the wicked would fly in ours.
Mechanism to work here or come on come on come on come on Gadget-Gadget ARMS KOPTER would have to say. Live in a different adventure in every episode, at the end yakalardı bad.

Denver the last Dinosaur
In a country where it would pass what you do in San Francisco, California.
Donkey boy digging up the back garden of a group they found an egg, a dinosaur egg had to beef, blue-eyed cute dinoya, Denver, and then with the name of the realms akmışlardı Obsess.
It took Denver söfçü shorts and sunglasses clothed beach, surf flo anlamazdı is also one of this dinosaur. Elton John's glasses in the form of stars into the rock n 'roll had Bilem. Fun came to us at that time.

Transformers
Star1 entered our lives with a line filmdi, especially the boys liked it more. Because it was about cars and trucks.
Our hero is more than one way to fast cars and robot dönüşürlerdi twisting begins to bear. Then a nice dövüşürlerdi kötülerle. Toys everywhere covered, had been quite popular.

Jetgiller
Taşdevri'nin times last version of the future, all of them eccentric and modern.
Robottandı servants, instead of the car was flying circles naturally. Yet I was more excited uyandırmazdı.

Red Kit
Kovboydu ever quick on the draw, not even the shadow of that rapid fire, continuous Joe, Jack, ran after the brothers William and Avarel Dalton, stupid dog, Rin Tin Tin's head to save trouble, would chat with veteran horse Düldül.
Everyone loves a klasikti Red Kit, Milliyet newspaper comic had it for years. Red Kit disappears at the end of each adventure, while his horse sank into the sun, I would sing as a lone cowboy. Dress was always the same, but after years of smoking left, takes his place had become a weed in his mouth.
Sarah Bernhard'la, Kalamiti adventures lived with Jane, a girl he once nişanlanmıştı NENS. Chinese washerwoman, the most popular tiplerdendi levazımatçısı vulture funeral. Mail truck company, Wells Fargo Co.. Banko was the slogan on the go. Bar drinks Kızılderililer'le peace, protects the small town of Daisy, mail cars were accompanying. Perfect man. I guess I was in love with Red Kit.

Teenage Mutant Ninja Turtles
Instill the love of pizza, the Turkish youth film line. In this series, the Japanese sensei Splinter, Shredder is stored underground, with 4 tosbağası mutation exposed to radiation and the latest touch pad for the mouse turned into sewers.
Tospaalar looked like a human being. Splinter and Shredder wears on them the names of favorite artists of the Renaissance salıyordu. They are always living in the underground sewage and continuous, but always ate pizza. There was a girl in helping them televizyoncu, April.
There was a yellow bag and nothing else at this April's giymezdi. We fondly used to watch the turtles.

Candy
This cartoon special channels, often later shown yayınlansa TRT won the popularity of the original. Very old, watch the first big-eyed, fluffy-haired, Japanese girls and çizgisiydi suffering.
The most pathetic part of this right Candy's boyfriend Anthony's grace gained from his horse fell into the brain via çakılarak, Candycik "eentınii, eentiiniii" she had been crying destroyed. If you ask my mother, "cried oh so Entıni'ye" I still remember. Later Candy was bad, a lot of eskitmişti dear. I never izlemedim end of it.

Yogi Bear
His friend took him to a strange ship with a group of wandering, adventure, the adventure was a bear running. Continuous efeemm he speaks, open-per-thousand kinds of work, koşuştururdu right and left in a panic.
Salaktı outright. Does the small Bobi Bobo, the more brilliant. But for me the most beautiful day I ate Yogi'li bald bear, even though we take now, if only, Yogi Bear bottle of honey that still remember the smell Bilem.

Smurfs
Smurfs 3 apples tall, blue in color and also a group of hooded creature. They lived in a village at the foot of fungi, in the Smurf village imam of a reverend father he zatt bearded.
It was donuyla red hat. But like the others he gezerdi topless. Later the village came to an ugly girl, cute daughter, Britney Spears father turned enchantments, had put the name of the Smurfs, Smurfs smurf because all entered together.
Their bespectacled scholar shear, shear, cook, fat, lazy and sleepy shear, strong shear was muscular. But the most beautiful peşlerindeki Gargamel'di traitor, Azman'la cat tries to catch the Smurfs grumpy, birtürlü beceremezdi. Gargamel after years in the virtual world of our generation was the most preferred alias.
Son düzenleyen Safi; 16 Nisan 2016 01:29
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mayıs 2011       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bugs Bunny tüm çocukların izleyeceği eğlenceli bir çizgi filmdir. Havuç yiyişi ve sivri zekası ve n'ası gidiyor canım demesi ile ünlüdür. Orjinali ise İngilizce What's up, doc?dır. Bir tavşanı temsil eder. Sevimli şirin bir tavşandır. Sevdikleri Spooky i tuzağa düşürmek:setup the trap for spooky eat the carrot vb.Türkiye'de Serkan Altunorak seslendirmektedir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ekim 2011       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Şirin Baba
le Grand Schtroumpf Çizgi roman + Çizgi film + Film Don Messick
Şirin Baba, Şirinlerin lideridir ve kırmızı kıyafetleri ile beyaz sakalı sayesinde diğer şirinlerden kolaylıkla ayırt edilebilir. Kötü bir durum söz konusu olduğunda Şirin Köyü'ndeki herkes Şirin Baba'ya danışır. Şirin Baba, büyü ve iksir yapımında oldukça başarılıdır.

Şirine
La Schtroumpfette Çizgi roman + Çizgi film + Film Lucille Bliss
Şirine, Şirin Köyü'ndeki üç kızdan biri ve en eskisidir. Şirine, yüksek topuklu ayakkabılar ile etekli elbise giyer ve saçları sarı, kirpikleri uzundur. Olaylar karşısında diğer Şirinlerden daha hassastır. Pek çok Şirin, Şirine'ye aşık olmuştur. Şirine, aslında Gargamel tarafından Şirinleri yok etmek için yaratılmıştır. Şirin Baba bir büyü yaparak Şirine'nin iyi bir Şirin olmasını sağlar. Büyünün etkisiyle Şirine sarışın olur.

Güçlü Şirin
Schtroumpf Costaud Çizgi roman + Çizgi film Frank Welker
Güçlü Şirin, adından da anlaşılacağı gibi en güçlü şirindir. Kolunda kalp şeklinde bir dövme bulunur. Ağırlık kaldırıp, spor yapan bir şirindir.

Gözlüklü Şirin

Schtroumpf à Lunettes Çizgi roman + Çizgi film + Film Danny Goldman
Gözlüklü Şirin, genelde yanlış şeyler yapmasına rağmen, kendini Şirin Köyü'nün en zeki Şirini olarak görür. Şirin Baba'dan sonra köyü yönetebilecek ikinci Şirin olduğunu düşündüğü de olur. Saçma fikirlerinden dolayı diğer Şirinler tarafından tekmelenerek köyden atıldığı sıklıkla görülür.

Şakacı Şirin
Schtroumpf Farceur Çizgi roman + Çizgi film+Film June Foray
Şakacı Şirin, diğer Şirinlerle eğlenmekten zevk alan bir Şirindir. Daima aynı hileyi kullanır: sarı-kırmızı renklerde bir kutuyu kurbanına hediye olarak verir. Kutuyu alan Şirin, onu açtığında kutu siyah dumanlar çıkararak patlar ve Şirinin yüzünün ya da patlamanın şiddetine göre tüm vücudunun kararmasına neden olur.

Somurtkan Şirin
Le Schroumpf Grognon Çizgi roman + Çizgi film + Film Michael Bell
Somurtkan Şirin, Şirin Köyü'nün asosyal Şirinidir. Genellikle "...dan nefret ediyorum" tarzında cümleler kurar. Yüzünde genelde uykulu ve mutsuz bir görünüm vardır.

Hayalci Şirin
Schtroumpf Rêveur Çizgi roman + Çizgi film Don Messick
Hayalci Şirin daima diğe yerlerde yaşamakla ilgili hayaller kurar. Hayalci, en çok Astronot Şirin olarak bilinir. Bir keresinde hayali olarak Swoofları kendi gezegenlerinde ziyaret etmiştir.

Sakar Şirin
Schtroumpf Maladroit Çizgi roman + Çizgi film + Film William Callaway
Sakar Şirin, yaptığı her işi mutlaka sakarlığıyla en az bir kez bozan, dikkatsiz bir Şirindir. Kaya koleksiyonu vardır. Sakarlığı yüzünden bu kayalarıyla da pek çok kez başına dert açmıştır.

Obur Şirin
Schtroumpf Gourmand Çizgi roman + Çizgi film Hamilton Camp
Obur, adı üzerinde, Şirin Köyü'nün en obur şirinidir. Kek, pasta ve diğer Şirin yemeklerini yemekten çok hoşlanır. Obur Şirin genellikle Aşçı Şirin'in pişirdiği Şirin yemeklerini çaldığı için kovalanır.
Çizgi film serisinde, Obur Şirin yemek yapmayı çok seven, fakat kendi yaptığı yemekleri sonunda yine kendisi yiyen aşçı şapkalı bir Şirindir.

Aşçı Şirin
Schtroumpf Cuisinier Çizgi roman
Aşçı Şirin, adından da anlaşıldığı gibi Şirin Köyü'nün aşçısıdır. Yüzlerce yemek tarifi bilir ve pek çoğunu Şirinler için pişirir. Şirinler vejeteryan olduklarından yemeklerinde asla et kullanmaz, ama yemeklerinde genellikle yumurta vardır. Başında daima bir aşçı sapkası bulunur.

Çizgi film serisinde Obur Şirin ve Aşçı Şirin, Obur Şirin adı altında tek bir karakterde toplanmıştır ve Aşçı Şirin'in görünümündedir.

Süslü Şirin
Schtroumpf Coquet Çizgi roman + Çizgi film + Film Alan Oppenheimer
Süslü, dış görünüşe çok önem veren, şapkasında pembe bir çiçekle dolaşan bir Şirindir. Günümüz terimlerinden metroseksüelliğin bir temsilcisi olarak görülür. Genellike elinde bir ayna vardır ve bu aynada çok beğendiği kendi görüntüsünü sık sık öper.

Usta Şirin

Schtroumpf Bricoleur Çizgi roman + Çizgi film Michael Bell
Usta Şirin, Şirin Köyü'nün tulum giyen ve kulağının arkasında daima bir kalem bulunan becerikli sakinidir. Köydeki onarım, tamir işlerinden sorumlu olmakla beraber sürekli yeni bir icat peşinde olan Usta, teknolojik bilgisiyle ön plana çıkmaktadır.

Korkak Şirin
Schtroumpf Peureux Çizgi roman + Çizgi film
Korkak Şirin, en ufak bir şeyden bile hemen korkan çekingen bir Şirindir. Bazen küçük bir böcek, bazen de gök gürültüsünün sesi onu korkutmaya yeter. Bu özelliğinden ötürü diğer Şirinler tarafından korkutulmaktan asla kurtulamaz.

İzci Şirin

Schtroumpf Tracqueur Çizgi film
İzci Şirin (sadece çizgi filmde gözükür) şapkasının kenarında kırmızı bir tüy takıp elinde baston olarak kullandığı sopasıyla gözükür. Zeki bir gezgindir.

Pasaklı Şirin
Schtroumpf Mouillé Çizgi roman + Çizgi film Marshall Efron
Pasaklı Şirin kire, çöpe ve çürük meyvelere özel ilgi duyan bir Şirindir. Yüzü genelde bölüm bölüm çamurlu, şapkası topraklı ve yamalıdır. Pasaklının "Fly" (Sinek) adında evil bir sineği vardır. Sinek onu tıpkı bir köpek gibi her gittiği yerde takip eder.

Müzisyen Şirin
Schtroumpf Musicien Çizgi roman + Çizgi film Hamilton Camp
Müzisyen Şirin, müzik yeteneği pek elvermese de trompet çalmaktan özellikle hoşlanan, müzikle uğraşan bir Şirindir. Genellikle bir şey çalmaya başladıktan çok kısa bir süre sonra durması istenir.

Ressam Şirin
Schtroumpf Peintre Çizgi roman + Çizgi film William Callaway
Ressam Şirin, pek çok görsel sanatta yetenekli, başarılı bir ressamdır. Genellikle kırmızı bir ceket ve siyah bir kravat takarken görülür. Çizgi filmde Ressam, Fransız aksanıyla konuşur.

Şair Şirin
Schtroumpf Poète Çizgi roman + Çizgi film Frank Welker
Şair Şirin, Şirin Köyü'nde yaşayan sanatçı ruhlu bir şairdir. Zamanının çoğunu doğada şiirlerine malzeme arayarak geçirir. Bazen dizeler arasında uyak kurmakta zorlanır. Genellikle küçük kazalar geçirdiğinde daha verimli bir şair olur (Bir sabun kalıbına basıp düşmek ya da kafasına bir armut düşmesi gibi).

Bebek Şirin
Bébé Schtroumpf Çizgi roman + Çizgi film Paul Winchell
Bebek Şirin, mavi ay gecesinde, Şirin Köyü'ne bir leylek tarafından getirilmiştir. Bebeğin bazı sihirli güçleri vardır ve aynen küçük bir çocuk gibi konuşur.

Nat
Schtroumpf Nature Çizgi roman + Çizgi film Charles Adler
Nat de küçük Şirinlerden biridir. Koyu yeşil bir tulum giyip samandan bir şapka takar. Ayakları da çıplaktır. Nat hayvanlarla konuşabilir ve doğayla, çevreyle ilgili her şeye inanılmaz bir sevgi duyar. Aslında, "Doğal Şirin" (Natural Smurf) adında yetişkinbir Şirinken küçük bir Şirine dönüşmüştür.

Çevik Şirin
Schtroumpf Colérique Çizgi roman + Çizgi film Pat Musick
Çevik Şirin, büyüyle gençleşerek Küçük Çevik Şirin'e dönüşmüştür. Sarı ve üzerinde fırtına bulutu yer alan bir tişört giyer.

Uykucu Şirin
Schtroumpf Molasson Çizgi roman + Çizgi film Noelle North
Uykucu Şirin de gençleşme iksiri içerek Küçük Uykucu Şirin'e dönüşmüştür. Olaylar karşısında pek de hevesli ya da meraklı bir Şirin değildir. Genellikle fazla rahattır ve gözleri de yarı kapalıdır. Kırmızı bir tişört giyip yana kaymış ve sarkmış bir Şirin Şapkası takar.

Büyükbaba Şirin
Vieux Vieux Schtroumpf Çizgi film Jonathan Winters
Büyükbaba Şirin (Orijinal çizgi romanda görünmez) Şirinler içinde en yaşlısıdır ve beş yüz yıl sonra tekrar Şirin Köyü'ne dönmüştür. Elindeki bastonun yardımıyla çok yavaş yürür. Uzun, beyaz bir sakalı ve sarı tulumu vardır.

Çiftçi Şirin
Schtroumpf Paysan Çizgi roman + Çizgi film Alan Young
Çiftçi Şirin köyde yaşayan ve tarla işleriyle uğraşan Şirindir. Tarlasında Şirinler için yiyecekler yetiştirir, hasat zamanında da organizasyondan sorumludur. Çiftçi Şirin koyu yeşil bir tulum ile tahta terlikler giyip samandan bir şapka takar.

Örgülü
Sassette Çizgi roman + Çizgi film Julie McWhirter
Örgülü, gargamel tarafından şirinenin taklidi olarak yaratılmıştır.İlk başta kötü biri olan örgülü şirin sonra şirinler tarafından iyi biri haline getirilmiştir Örgülü çilli, kızıl örgülü saçlı küçük bir kız çocuğudur.

Simyacı Şirin
Schtroumpf Alchimiste Çizgi roman
Kendi büyülü ve kimyasal deneylerini yapmak gibi olağandışı bir hobisi olan bir Şirindir.

Aktör Şirin
Schtroumpf Timide Çizgi roman + Çizgi film
Aktör, çok utangaç bir Şirindir.

Mimar Şirin

Schtroumpf Sculpteur Çizgi roman + Çizgi film
Mimar Şirin, köydeki bütün mantar evleri tasarlayan Şirindir. Çizgi filmde, Mimar Şirin bir gökdelen inşa etmiş ve Şirinler bu gökdelene yerleşmiştir. Ama bir yangın gökdeleni yerle bir edince yine herkes Şirin Köyü'ne dönmüştür.

Fırıncı Şirin
Schtroumpf Boulanger Çizgi roman + Çizgi film + Film
Fırıncı Şirin köyde yaşayan aşçıdır. Bir fırını yönetir ve Şirinler için taze ekmekler üretir.

Robot Şirin

Schtroumpf Mécanicque Çizgi roman + Çizgi film Frank Welker
Robot Şirin, Usta Şirin tarafından yapılmış tahta bir robottur. Teknoloji ürünü olmasına rağmen Robot Şirin'inde duyguları ve değerleri vardır. Robot Şirin'in favori numarası şirin çileği yaprakları yiyip, onları tekrar sıcak şirin çileği çorbaları olarak Şirinlere vermektir.

Duygusal Şirin
Çizgi roman + Çizgi film
Duygusal şirin, en içe dönük ve duygusal Şirindir. Sürekli olarak, tabiatında var olan ve arkadaşları ile ailesinin onu anlayamaması düşüncesinden kaynaklanan bir üzgünlüğün etkisi altındadır. Duygusal Şirin'in hayatı anlaşılmak ve sevilmek için beklemekle geçer.

Doktor Şirin
Docteur Schtroumpf Çizgi roman + Çizgi film
Doktor Şirin köyde yaşayan ve tıp ile sağlık konularında en bilgili Şirindir. Evinde pek çok tıp kitabı bulundurur ve hastalanan Şirinlerin tedavisini bu kitaptan yararlanarak yapar.

Uyuşuk Şirin
Schtroumpf Bêta Çizgi roman + Çizgi film
Uyuşuk Şirin, diğer Şirinlere göre anlama güçlüğü çeken bir Şirindir. Diğer Şirinler ondan bir şey istediklerinde, Uyuşuk bunu yanlış anlayarak başka bir şey getirir.

Aşık Şirin
Schtroumpf Amoureux Çizgi roman + Çizgi film
Aşık Şirin, Şirine köye geldiğinden beri ona aşıktır. Rüyalarında onu görür, ismini ağaçlara kazır ve "seviyor, sevmiyor..." diyerek papatya falları bakar. Şirine ona ters davrandığı zaman bütün gece ağlar.

Ekonomist Şirin
Schtroumpf Financier Çizgi roman
Ekonomist Şirin, çizgi romanlar serisinde, köye getirdiği "para" kavramı ve sistemiyle önemli bir konumdadır.

Balıkçı Şirin
Çizgi roman + Çizgi film
Balıkçı Şirin, köyde balık avlamakla uğraşann Şirindir.

Uçan Şirin (ya da Havacı/Pilot Şirin)
Schtroumpf Volant Çizgi roman + Çizgi film
Uçan Şirin'in hayatta bir gerçek tutkusu vardır: uçmak. Uçmak için pek çok yol denemiştir. Çubuk ve tüylerden kanatlar yapmış, sıcak hava balonu kullanmış, hatta bir maya karışımı yemiştir. Bütün bu uğraşları kısa süreli sürmüş ve hayal kırıklığıyla sonuçlanmıştır. Günün birinde Usta Şirin ona kendi yaptığı basit bir uçak hediye edinceye kadar...

Kral Şirin
Le Schtroumpfissime Çizgi roman
Kral Şirin, lider olma ve güç tutkusuyla yanıp tutuşan bir Şirindir.

Tembel Şirin (Uykucu)
Schtroumpf Paresseux Çizgi roman + Çizgi film + Film Michael Bell
Tüm Şirinler içinde en tembel Şirin, Uykucu Şirin'dir. Zamanının çoğunu, gece ya da gündüz, yatağında, hamakta ya da herhangi bir yerde uyuyarak geçirir.

Madenci Şirin Schtroumpf Mineur Çizgi roman + Çizgi film Alan Young
Madenci Şirin, köydeki madende çalışan Şirindir. Şirinlerin kullandığı metal eşyaların çoğu onun madeninden elde edilir. İrlandalı şivesiyle konuşur. Koyu mavi, eski bir ceket giyer ve metal bir işçi şapkası takar. Çizgi filmde, sarı eldivenleri ve Şirin şapkasının üzerindeki erimiş mum dışında diğer Şirinlerden bir farkı yokmuş gibi görünür.

Büyükanne (Şirin)
Mémé Schtroumpf Çizgi roman + Çizgi film Susan Blu
Büyükanne (ya da Nanny), Büyükbaba'nın eski bir arkadaşıdır. Büyükanne, çizgi filme bir kalede yüzyıllarca esir kalıp kurtarıldıktan sonra girer.

Meraklı Şirin
Schtroumpf Curieux Çizgi roman + Çizgi film Paul Winchell
Meraklı Şirin, daima her şeye burnunu sokar ve her şeyi bilmek ister. Aslında diğer Şirinlerin yaptıkları hakkında daha çok şey öğrenmek için işlerine engel olur ve bazen küçük problemler yaşanmasına sebep olur.

Yansıma Şirin
Le Centième Schtroumpf Çizgi roman + Çizgi film
Yansıma Şirin, Süslü Şirin'in aynadaki yansımasıdır. Süslü Şirin'in aynasına düşen bir yıldırım, onu hayata getirmiştir.

Muhabir Şirin
Schtroumpf Reporter Çizgi roman + Çizgi film
Muhabir Şirin, köyde yaşayan ve diğer Şirinlerle röportaj yapmaktan, sansasyonel haberler hazırlamaktan hoşlanan bir Şirindir. Haberlerini ve topladığı diğer malzemeleri kendi gazetesinde yayımlar.

Üşüyen Şirin
Schtroumpf Frileux Çizgi roman + Çizgi film
Üşüyen Şirin, daima havanın soğukluğundan şikayetçidir. Sürekli olarak büyük bir şalla dolaşmasına rağmen durmadan titrer. Kat kat kalın giysi giymesine rağmen gripten asla kurtulamaz ve durmadan öksürür.

Kokuşuk Şirin
Schtroumpf Puant Çizgi roman + Çizgi film
Kokuşuk Şirin yıkanmaktan nefret eden, bu durumdan dolayı da çok kötü kokan bir Şirindir. Bu koku başının üzerine sineklerin dolanmasına ve diğer Şirinlerin, özellikle de Şirine'nin ondan kaçmasına neden olur. Bir keresinde Gargame'i köü kokusuyla engellemiş olsa da, diğer Şirinlerin baskısıyla banyo yapmış, ve "Güzel Kokan Şirin"e dönüşmüştür.

Süpürgeci Şirin
Schtroumpf Ramoneur Çizgi roman + Çizgi film
Süpürgeci Şirin, Avustralyalı aksanıyla konuşan bir baca temizleyicisidir. Siyah ayakkabı ve pantolonlar giyer, siyah bir şapka ve kırmızı bir şal takar. Elinde de bir baca temizleme aleti vardır. Etrafına isten bir duman yayar. Bu duman herkesi ve her şeyi ise bular.

Terzi Şirin
Schtroumpf Tailleur Çizgi roman + Çizgi film Kip King
Terzi Şirin, köydeki bütün kıyafetleri yapan Şirindir. Sıklıkla bir iğneyle ya da boynunda asılı bir mezurayla görülür.

Cılız Şirin (Çelimsiz ya da Zayıf)
Schtroumpf Chétif Çizgi roman + Çizgi film
Cılız Şirin, kendine pek saygı duymayan ve değersiz olduğunu düşünen bir Şirindir.

Vahşi Şirin
Schtroumpf Sauvage Çizgi roman + Çizgi film
Vahşi Şirin, yapraklardan yapılmış bir elbise giyer. Tıpkı Tarzan gibi vahşi doğada yetişmiştir. Şirinler onun ne dediğini anlamazlar. Vahşi Şirin, hayvanlarla konuşabilir.

Yünlü Şirin
Çizgi roman + Çizgi film
Yünlü Şirin, koyunları kırparak yününden şapka ve kemerler yapar. Bu giysileri kendinen başka kimse kullanmaz. Teksas aksanı ile konuşmaktadır.

Casus Şirin
Çizgi roman
Casus Şirin, sadece bir kez "Kral Şirin" adlı çizgi romanda görülür. Kral Şirin ile Şakacı Şirin arasında casusluk yapmıştır.

Cesur Şirin
Film
Cesur Şirin, sadece filmde görülür. Genç bir şirin olmasına rağmen kahverengi sakalı ve kaşları vardır. İskoç eteği giyer ve korkusuzdur. Şapkasının ucunda tüylü bir topak vardır. (Bkz. İngilizce Vikipedi)

Anlatıcı Şirin
Film
Anlatıcı Şirin, sadece filmde görülür. Her olayı ve kişiyi anlatır.
(Bkz. İngilizce Vikipedi)

Çılgın Şirin
Film
Çılgın Şirin, sadece filmde görülür. Şirinler onu alarm gibi kullanır.

Gargamel
Çizgi roman + Çizgi film + Film Paul Winchell
Büyücü Gargamel, Şirinlerin baş düşmanıdır. Şeytani bir büyücü olmakla birlikte büyü yetenekleri çok kısıtlıdır, daha çok bir simyacıdır. Gargamel genellikle Şirinlerden çorba yapıp karnını doyurmak ya da Şirinleri büyüyle altına dönüştürmek için uğraşır. Siyah, eski ve yamalı bir cüppe giyer. Dişleri dökülmüştür. Çatısı samanlardan oluşan bakımsız bir kulübede, pirelerin ısırdığı kedisi Azman'la birlikte yaşar.

Azman
Azraël Çizgi roman + Çizgi film Don Messick
Gargamel'in kedisidir. Gargamel ona asla sevgi göstermese de, Azman daima sahibinin yanındadır. Azman'ın en önemli amacı Şirinleri yemektir ama asla başarılı olamamıştır. Gargamel'in şeytanî gülüşünü ondan sonra taklit eder.

Hogatha
Çizgi film Janet Waldo
Hogatha kabaca Gargamel'in kadın hali olarak tanımlanabilir. Kötü, çirkin bir cadı olan Hogatha büyüleriyle Şirinlerin başına dert olur. Her büyü yaptıktan sonra çirkin ve şeytanî kahkahasını atmayı da ihmal etmez.

Balthazar
Çizgi fim Keene Curtis
Balthazar Gargamel'in babasıdır. Gargamel'den çok daha soğuk kalplidir ve Şirinlerden daha çok nefret etmektedir. Geniş bir kalede yaşar.

Koca Ağız
Grossbouf Comics + Cartoon Lennie Weinrib
Koca Ağız, vücut ölçüleri küçük Şirinlerin başına pek çok dert gelmesini sağlayan bir devdir. Sık sık Gargamel'in evine gidip onun yemeklerini yer. Ona kim daha çok yemek verirse onun tarafına geçer (Şirinler ya da Gargamel). Koca Ağız'ın kız arkadaşı Koca Burun'dur.

Chlorhydris

Cartoon Amanda McBroom
Chlorhydris, kendini dünya üzerinden sevgiyi silmeye adamış kötü bir cadıdır. Çok çirkin ve kaba bir kadındır.

Nemesis
Çizgi film
Nemesis, uğursuz, felaket getirici, Gargamel'den çok daha güçlü, şeytanî bir büyücüdür. Şirinlere uzun ömürlerini kazandıran Uzun Ömür Taşı'nı çalmaya çalışır.

Miskin
Scruple Çizgi film Brenda Vaccaro
Miskin, Gargamel'in çırağıdır. Büyücüler Okulu'ndan kovulduktan sonra amcası Gargamel'le yaşamaya başlamıştır. Çok beceriksiz bir çıraktır.

Wartmonger'lar
Cartoon
Wartmonger'lar, çamurda yaşayan ve Şirinlerin işlerini bozmaya çalışan kurbağa benzeri yaratıklardır. Wartmonger'ların lideri Kral Bullrush'tır.

Seslendiren
Johan ve Peewit Johan et Pirlouit Çizgi roman + Çizgi film Michael Bell; Frank Welker
Johan, Orta Çağ'da, Avrupa'da küçük bir krallığın şövalye silahtarıdır. Daha sonradan şövalyeliğe yükselmiştir. Kralını şiddetle savunur. Birkaç yıl sonra Peewit adlı bir cüceyle tanışır ve birbirlerinin en iyi arkadaşları olurlar. Sihirli flütü almak için uğraştıkları sırada Şirinlerle tanışırlar. Çizgi filmde, sadece krallıklarında geçen bölümlerde yan karakterler olarak ekrana gelirler.

Feathers
La Cigogne Çizgi roman + Çizgi film
Feathers, Şirinlerin dostu, asil bir kuştur. Şirinlerin bir yerden başka bir yere gitmekte ve haberlerin iletilmesinde işine yarayan yararlı bir dosttur.

Zaman Baba
Père Temps Çizgi roman + Çizgi film Alan Oppenheimer
Zaman Baba, beyaz saçı ve sakalı olan, zamanı kontrol edebilen yetenekli bir büyücüdür. Şirinlerin ve Tabiat Ana'nın iyi arkadaşıdır.

Homnibus
Homnibus Çizgi roman + Çizgi film Alan Oppenheimer
Homnibus, satranç oynamaktan büyük zevk aldığı Şirin Baba'nın yakın arkadaşlarından biridir. Puppy'yi Şirinlere hediye olarak veren de o'dur.

Tabiat Ana
Mère Nature Çizgi roman + Çizgi film June Foray
Tabiat Ana, doğa olaylarından sorumlu bir büyücüdür. Pek çok sihirli asası vardır. Şirinlerin, özellikle de Şirin Baba'nın yakın arkadaşıdır. Zaman Baba'yla da çok eskiye dayanan bir dostluğu vardır.

Pixies (Periler)

Çizgi film
Periler, çoğu dişi olan, kanatlı insanlar görünümünde yaratıklardır. Onları yakaladıktan sonra kanatlarını koparıp hizmetçileri yapmaya çalışan Wartmoger'lardan korkarlar. Önceleri, bir Wartmonger'dan daha kötü olabilecek tek şeyin bir Şirin olduğunu düşünmektedirler. Şirinler onları Wartmonger'lardan kurtardıktan, periler de Şirinlerin kırmızı gözlü ve kıllı canavarlara dönüşmediklerini anladıktan sonra Şirinlerle iyi arkadaş olurlar.

Prens Gerard
Cartoon Phil Proctor
Prens Gerard, Şirinlerin arkadaşı genç bir prenstir. Sonradan kral olur. Şirinler, Prens'in tacını çalmaya çalışan halası Bayan Imperia'yı engellemişlerdir.

Prenses Sabina
Cartoon Jennifer Darling
Prenses Sabina, Prens Gerard'ın kallığında yaşayan genç bir kızdır. İsmi belirtilmeyen kralın, Sabina'nın babası ya da dedesi olması muhtemeldir. Bu kral Şirinlerin varlığından da haberdardır. Bayan Barbara'nın yanında dikiş dikip çay demlemeyi öğrenen kızıl saçlı bir kızdır. Johan'ın iyi arkadaşı, Prens Gerard'ın akrbasıdır.

Puppy
Çizgi roman + Çizgi film Frank Welker
Puppy bir köpek gibi görünmek üzere yaratılmış sihirli bir yaratıktır. Şirin Baba'ya Homnibus tarafından hediye edilmiştir. Bebek Şirin, Puppy'nin boynunda sihirli kutuyu açmış ve onun gerçek sahibi olmuştur. Puppy küçük Şirinlerin iyi ve sadık bir dostudur, onları Gargamel'in kedisi Azman'dan korur.

Smoogle
Çizgi roman + Çizgi film Russi Taylor
Smoogle, Nanny'nin evcil hayvanıdır. Magenta renkli bir tavşandır. Nanny onu taparcasına sever ve onun küçük bir koruyucusu olarak bilinir.
Son düzenleyen Safi; 16 Nisan 2016 01:45
ROSE - avatarı
ROSE
Ziyaretçi
17 Mart 2013       Mesaj #18
ROSE - avatarı
Ziyaretçi
BATMAN
Batman, Detective Comics (DC)'in yarattığı, gerçek kimliği Bruce Wayne olan hayali bir süper kahramandır. Yarasa adam, Bob Kane'in kaleminden "Detective Comics"in 27 numaralı nüshasında(Mayıs 1939) doğdu.

Küçük yaşta öksüz kalan Batman'in (annesi ve babası bir cani tarafından öldürülmüştü) iki yüzü vardı.Gündüz ürkekliği yüzünden kompleksli genç bir iş adamı, geceleri ise yolunu kesen çetelerin azrailiydi.Süper yetenekleri sayesinde çok sevdiği Gotham kentini (New York'a benziyordu) "süper serseriler"den temizlemişti.

Son derece sevimli bir kahraman olan Batman'in serüvenleri ikiye ayrılmış bir toplumun basit bir görünümünü yansıtıyordu.Okur hiçbir zaman Batman tarafından alt edilen kötülüğün (sefalet, hastalık, toplumsal eşitsizlik) sosyal temelleri üzerinde soru sormaya, düşünmeye özendirilmiyordu.

Bir çizgiroman kahramanı olarak başlamış olsa da diğer birçok ünlü süper kahraman gibi televizyona ve beyazperdeye de taşınmıştır.

Batman kendi döneminde ortaya çıkan birçok karakterden daha çok sevildi çünkü onun süper güçleri yoktu. Teknik olanaklarla bunu yapıp Gotham kentine huzur getirmiştir. İlk yardımcısı Robin yani Harika çocuk ismiyle tanınan Dick Grayson'dı. Sonraları Jason Tood ve Timothy Drake isimli yardımcıları oldu...Timothy Drake'nin maskesi düştükten sonra yerine onun Robin olduğunu öğrenen kız arkadaşı geçti ve kısa süre sonra öldü.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 16 Nisan 2016 01:45
_Ceyda_ - avatarı
_Ceyda_
Ziyaretçi
29 Nisan 2013       Mesaj #19
_Ceyda_ - avatarı
Ziyaretçi
TOM VE JERRY ' NİN ÖZELLİKLERİ
TOM
En önemli amacı, eninde sonunda Jerry' yi sandviç içinde yemek.
Özellikleri :
Spike ve Muscles'ın hızlı vuruşlarıyla başa çıkma ve ellerinden kurtulma becerisine sahiptir.
Fare kapanı yaratma ve uygulama konusunda uzmandır
Patlayıcılar hakkında bilgi sahibidir.

Bilmedikleriniz:
Tom adına şapkadan çekilerek karar verilmiştir.
Aslında Jasper olarak bilinir.
İlk başta 6 bıyığı varken, bu giderek ikiye düştü.

JERRY
Her zaman başarıyla Tom' un elinden kaçmayı başarır.
Özellikleri:
Tom'un aklını okuyacak kadar kurnazdır.
Tom'u gece yarısı evden attırabilecek yetenektedir.
Diğer karakterleri taklit edebilir.

Bilmedikleriniz:
Jerry adına şapkadan çekilerek karar verilmiştir.
Kirpikleri kaybolmuş ve kuyruğu kısalmıştır.
Son düzenleyen Safi; 16 Nisan 2016 01:46
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mayıs 2014       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
• Tam adı Hello Kitty White.
• Hello Kitty beş elma boyunda, üç elma ağırlığında.
• Hello Kitty’nin Mimmy adlı bir ikiz kardeşi var. Mimmy’nin başındaki kurdele, ikizi Kitty’nin aksine solda.
• Hello Kitty erkek arkadaşının adı Dear Daniel
• Hello Kitty Londra’da annesi Mary, babası George ve ikiz kardeşi Mimmy ile yaşıyor.
• Hello Kitty’nin hobileri kurabiye yemek, müzik dinlemek, seyahat etmek ve kitap okumak.
• Hello Kitty’nin ağzı yok. Hello Kitty Satış Müdürü Walter Cordes, ağızsız kediciğin böylece sahibinin ruh haline uyum sağlayabildiğini söylüyor.
• Hello Kitty’nin bir kedisi var. Kedisi, Charmmy Kitty’nin boynunda Hello Kitty’nin takı kutusuna ait bir anahtarı ve sol kulağında pembe renkli bir kurdele bulunuyor.

Benzer Konular

15 Ekim 2014 / Jeem Cevaplanmış
15 Ocak 2014 / Misafir Soru-Cevap
29 Kasım 2016 / AlCoLiC Forum Oyunları
29 Haziran 2011 / nicely Soru-Cevap