| | #1 (mesaj-linki) | |
| İstanbul'da evlilik cüzdanı şartı aramayan bir otel biliyor musunuz?
arkadaşlar şöyle bir sorunum var yurtdışından sevgilim gelicek istanbula ona istanbulu gezdirmek engüzel şekilde agırlamak istiyorum ve bu sebepten dolayıda kaliteli güzel bir otelde kalalım diyoruz fakat sorun burda başlıyor nereyi aradıysam rezervasyon için evlilik cüzdanı yoksa kalmanız mümkün değil diyorlar ayrı oda tutalım diyorum geçiş yaptıgınız saplanırsa otel kurallarımıza aykırı davranmış olursunuz diyorlar anlıyorum yasa kanun böyle ama ne yapıcam bilmiyorum evde niye kalmıyorsunuz demeden ben söyliyim bende balıkesirden gelicem kötü bir niyet yok sadece 3 4 gün güzel hoş vakit gecirmek istiyoruz birlikte tabiki bundan doğal ne olabilir arkadaşlar tavsiye edebilceginiz biryer varmı güzel ve sorun olmıycak inanın cok zor durumdayım sevgilim fransadan geliyo ona bunu nasıl anlatıcam bilmiyorum kötü biryerde gitmek istemiyorum varsa bildiginiz bir yer lütfen yardımcı olun? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: İstanbul'da evlilik cüzdanı şartı aramayan bir otel biliyor musunuz? Netten edindiğim bilgilere göre bilgi vereceğim .
| |||||||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İstanbul'da evlilik cüzdanı şartı aramayan bir otel biliyor musunuz?
yahuoteldebi bayanbierkekaynı odadakalacaksa niyetibellidir.daha ötesiyok sultanahmette kiotellerdenbazılarıdacü zdanistiyorözel likle 3yıldızlıotell erebakmaklazım
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| aramayan, biliyor, cüzdanı, evlilik, musunuz, otel, İstanbulda, şartı |
| saatlik oteller, |
İstanbul'da evlilik cüzdanı şartı aramayan bir otel biliyor musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 133 | 11-10-2009 17:20 |
| Realbasic için Türkçe döküman biliyor musunuz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 31-12-2008 21:20 |
| Kolanın Kemikleri Kırdığını Biliyor musunuz? | Nisyan-ı Bâtın | Bunları biliyor musunuz? | 0 | 26-12-2008 15:12 |
| Otel - Otel Nedir - Otel Hakkında | Demir YumruK | X-Sözlük | 0 | 01-12-2007 17:37 |