İstanbul'da evlilik cüzdanı şartı aramayan bir otel biliyor musunuz? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-03-2009   #1 (mesaj-linki)
paygo
İstanbul'da evlilik cüzdanı şartı aramayan bir otel biliyor musunuz?

arkadaşlar şöyle bir sorunum var yurtdışından sevgilim gelicek istanbula ona istanbulu gezdirmek engüzel şekilde agırlamak istiyorum ve bu sebepten dolayıda kaliteli güzel bir otelde kalalım diyoruz fakat sorun burda başlıyor nereyi aradıysam rezervasyon için evlilik cüzdanı yoksa kalmanız mümkün değil diyorlar ayrı oda tutalım diyorum geçiş yaptıgınız saplanırsa otel kurallarımıza aykırı davranmış olursunuz diyorlar anlıyorum yasa kanun böyle ama ne yapıcam bilmiyorum evde niye kalmıyorsunuz demeden ben söyliyim bende balıkesirden gelicem kötü bir niyet yok sadece 3 4 gün güzel hoş vakit gecirmek istiyoruz birlikte tabiki bundan doğal ne olabilir arkadaşlar tavsiye edebilceginiz biryer varmı güzel ve sorun olmıycak inanın cok zor durumdayım sevgilim fransadan geliyo ona bunu nasıl anlatıcam bilmiyorum kötü biryerde gitmek istemiyorum varsa bildiginiz bir yer lütfen yardımcı olun?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 08-03-2009   #2 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
Cvp: İstanbul'da evlilik cüzdanı şartı aramayan bir otel biliyor musunuz?

Netten edindiğim bilgilere göre bilgi vereceğim .

Alıntı:
Avrupa yakası Sultanahmet bölgesinde hemen hiçbir hotel evlilik şartı aramaz.
Fener-Balat bölgeside keza öyle.

Buralarda onlarca hatta yüzlerce hotel bulabilirsin.
Ama sakın Aksaray-Laleli olayına girme!
Alıntı:
Balat'ta Kadir Has üniversitesinin yanında sokak arasında BAYKAL HOTEL var
Eski 30-09-2009   #3 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: İstanbul'da evlilik cüzdanı şartı aramayan bir otel biliyor musunuz?

yahuoteldebi bayanbierkekaynı odadakalacaksa niyetibellidir.daha ötesiyok sultanahmette kiotellerdenbazılarıdacü zdanistiyorözel likle 3yıldızlıotell erebakmaklazım
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
aramayan, biliyor, cüzdanı, evlilik, musunuz, otel, İstanbulda, şartı
saatlik oteller,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
İstanbul'da evlilik cüzdanı şartı aramayan bir otel biliyor musunuz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? virtuecat Bunları biliyor musunuz? 133 11-10-2009 17:20
Realbasic için Türkçe döküman biliyor musunuz? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 31-12-2008 21:20
Kolanın Kemikleri Kırdığını Biliyor musunuz? Nisyan-ı Bâtın Bunları biliyor musunuz? 0 26-12-2008 15:12
Otel - Otel Nedir - Otel Hakkında Demir YumruK X-Sözlük 0 01-12-2007 17:37