| | #1 (mesaj-linki) | |
| Deepfreeze programını bilgisayarımdan nasıl kaldırırım?
arkadaşlar pcme deepfreeze yükledim silemiyorum kontrol panelinede giremiom kontrol paneline nerden girebiliriz veya nasıl silebiliriz
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Deepfreeze programını bilgisayarımdan nasıl kaldırırım?
1- Control+Alt+delete ye basın 2- İşlemler kısmını açın 3- explorer.exe nin üzerine farenin sağ tuşuyla basın ve işlemi sonlandırı seçin 4- Şimdi deep freze ekranı yanıt verir hale gelmiş olacaktır. Deep freze de yese basın. (Şu anda bilgisayarda masaüstü komple kaybolmuş olması lazım, sorun yok işleme devam) 5-Şimdi control+alt+shift+f6 ya basın 6- Deep freze ekranı ortaya çıkmış olması lazım. 7-Oradan boot freeze yi seçin ve yese veya okeye basın 8- Bilgisayarı açıp kapatın, tebrikler deep frezeyi işlevsiz hale getidiniz. 9- Şimdi deep freeze programını tekrar kurmaya çalışın ve çıkan ekrandaki unistal a basın 10- şimdi de deep frezeyi komple kaldırmış olmalısınız | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
explorer.exe işlemi sonlandırdım ama deepfreezenin simgesine tıkladığımda gene control paneli gelmiyor
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
he oldu tamam sağ ol
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| bilgisayarımdan, deepfreeze, kaldırırım, programını |
Deepfreeze programını bilgisayarımdan nasıl kaldırırım? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Avast programını bilgisayarımdan tamamen nasıl kaldırabilirim? | nizamettin | Soru-Cevap | 18 | 03-10-2009 00:23 |
| AVG 8'i PC'den nasıl kaldırırım? | soydi | Soru-Cevap | 10 | 11-09-2009 13:32 |
| WEB Filtre V1.0 programını nasıl kaldırırım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 07-09-2009 14:04 |
| İnter filtre 4.3.1 programını nasıl kaldırırım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 06-02-2009 13:40 |