Arama

Damarları temizlemek için ne yapılır?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 14 Mart 2009 Gösterim: 16.211 Cevap: 4
Keten Biren - avatarı
Keten Biren
Ziyaretçi
14 Mart 2009       Mesaj #1
Keten Biren - avatarı
Ziyaretçi
Bütün vücuttaki damarları temizlemek için ne yapılmalıdır ?

(Anjiyo Hariç )
EN İYİ CEVABI SEDEPH verdi
Damarları temizlemek diye kastettiğiniz tıkalı damarları açmak mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
SEDEPH - avatarı
SEDEPH
Ziyaretçi
14 Mart 2009       Mesaj #2
SEDEPH - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Damarları temizlemek diye kastettiğiniz tıkalı damarları açmak mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Keten Biren - avatarı
Keten Biren
Ziyaretçi
14 Mart 2009       Mesaj #3
Keten Biren - avatarı
Ziyaretçi
Yok tıklalı değil normal damarların temizlenmesi
SEDEPH - avatarı
SEDEPH
Ziyaretçi
14 Mart 2009       Mesaj #4
SEDEPH - avatarı
Ziyaretçi
KAN VE DAMARLARIN TEMİZLİĞİ

KAN VE DAMARLARIN TEMİZLİĞİ: Yüksek tansiyon, kalp hastalıkları, karaciğer hastalıkları, yüksek kolesterol olanların kan ve damarlarını temizlemeleri için; nar mevsiminde öğleye kadar çekirdekleri ile beraber nar yenilmeli veya suyu içilmeli ve haftada iki gün sadece narla geçirilmelidir.

Veya: sabahtan öğleye kadar elma yenilmeli veya suyu içilmeli ve haftada 2 gün sadece elma ile geçirilmelidir, iki veya dört hafta bu şekilde devam edilir. Soğan rende yapılarak suyu sıkılır. 1 bardak soğan suyu 1 bardak bal ile karıştırılarak aç karnına günde 3 defa 1 çorba kaşığı içilir.

Kalp ve organlarda spazm olanlar, nefes darlığı çekenler için en güzel temizleyici: 1 bardak rafine olmamış zeytinyağı, 1 baş dövülmüş sarımsak ile karıştırılıp 1 gün buzdolabında bekletilir. Her gün bir kaşık bu ilaç, 1 kaşık taze sıkılmış limon suyu karıştırılıp 2–3 defa içilir (aç karnına) veya akşamları 30 gr bu ilaç 30 gr limon suyu karıştırılıp içilir. Beyin, kalp ve bütün damarları genişletir, nefes alıp vermeyi rahatlatır.

Sarımsak, yeşil çay, ısırgan otu, maydanoz, kuşburnu kan ve damarları temizleyicidir.


Alıntıdır..
SEDEPH - avatarı
SEDEPH
Ziyaretçi
14 Mart 2009       Mesaj #5
SEDEPH - avatarı
Ziyaretçi
Lazerle Damar Temizleme
Örümcek Ağı Şeklini Almış Damarlar
Lazer dalga boyunun birincil hedefi hemoglobindir. Enerji abzorbe edildikçe damardaki kan ısınır ve damar duvarı tahrip olur. Damar ölür ve vücut, tıpkı bir çürüğü tedavi eder gibi bu ölü dokudan kurtulur. Damarlar günler ve haftalar boyunca dağılım gösterir. Genel olarak 4mm’ye kadar olan damarlar tedavi edilebilir.
Bazı hastalar damar görünümünden tamamen uzaklaşmak isterken diğerleri de damarlarının iyi görünmesini isteyebilmektedir. Tedaviye başlamadan önce hastanın tedaviden beklentileri hakkında kendisiyle görüşme yapınız. Hasta, damar temizliği için birden fazla tedavi ile karşılaşacağını bilmelidir.
Tedavi Riskleri. Hiper ve Hipo pigmentasyon Kırmızı, sinirli görünümlü bir cilt Çürüme Kabarma Beneklenme Hemosiderin lekesi
Tedavi öncesi durumun fotoğraflarını çekiniz!
Tedavi Takvimi: Birincil Tedavi 6-8 hafta sonra takip muayenesi (gerekliyse)
2. tedaviden 6 ay sonra yeniden tedavi (gerekiyorsa) Hastanın istediği tedavi sonuçlarına göre takip muayeneleri
6 hafta sonra yapılan takip muayenesi çok önemlidir. Siz ilk tedaviyi tamamlar tamamlamaz vücut otomatik olarak bir “onarım konumuna” geçer ve tedavi edilmiş olan damarları onarmaya çalışır. 3 gün boyunca banyo veya eksersiz olmamasına ve bandajlı durumda bulunulmasına rağmen vücut damarı yeniden açabilmektedir.
İlk tedavinin sonuçlarını görmek ve yeniden açılmış olan damarları yeniden tedavi etmek için 6 hafta sonrasına verilen bir muayene randevusu idealdir. İşte bu tedavi, tedavinin genelinden alacağınız sonucu son derece etkiler.
Birçok hasta sadece bir veya iki tedaviye ihtiyaç duyarken birçok insanda damar sorununun üçüncü tedavi sonrası ortadan kalktığını keşfettim. Zaman sizin yanınızda. Her hastanın vücudu, damar dokusunun ne kadar çabuk bir şekilde yeniden abzorbe edileceği noktasında kendi takvimine sahip.
Damar oluşumu gözlenen hastalarda bu durum ilerde daha da artacaktır. Kendilerine, ortaya çıkmış olan yeni damarları tedavi ettirmek amacıyla yılda bir kez tedaviye gelmelerini tavsiye ediyorum.
........

Alıntıdır

Benzer Konular

31 Mart 2010 / Misafir Soru-Cevap
4 Ağustos 2015 / Safi X-Sözlük