ADSL hesabını kapatırken geçmişe yönelik bir tarama nasıl yaptırırım? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-03-2009   #1 (mesaj-linki)
Kenan Demir
ADSL hesabını kapatırken geçmişe yönelik bir tarama nasıl yaptırırım?

arkadaşlar ben adsl imi iptal ettirmek istiyorum.yalnız iptal ederken internette gezindiğim sitelerin geçmişinide taratmak istiyorum.nasıl oluyor bu iş? yani yazılı olarak bana verilmesini istiyorum.Yalnız bana gezdiğim İnternet sitelerinin yazılı olduğu bir kağıtmı verecek.yoksa nasıl olacak bu iş ?Kötü içerikli siteleri renklerle belirtiyorlar mı?Üyelik sözleşmem doldu da.Lütfen bilen birisi yardımcı olsun bilgi versin..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 15-03-2009   #2 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
Cvp: Adsl hesabını kapatırken geçmişe yönelik bir tarama nasıl yaptırırım?

Türk telekomla irtibata geçiniz. ancak aylık rutin dökümlerin haricinde daha özel çıkartılacak taramalar için yasal belgeler isteniyor diye biliyorum.. oda bazı durumlarda savcılık izniyle...ancak telekom bayiine sorup bilgi alabilirsiniz.
Eski 15-03-2009   #3 (mesaj-linki)
Kenan Demir
Cvp: Adsl hesabını kapatırken geçmişe yönelik bir tarama nasıl yaptırırım?

Peki kapartırken nasıl kapatabilirim??İşlemler nasıl gerçekleşiyor?
Eski 15-03-2009   #4 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
Cvp: ADSL hesabını kapatırken geçmişe yönelik bir tarama nasıl yaptırırım?

Türk telekom'a dilekçe ile başvurmanız gerekiyor. daha sonra sizi yönlendiriyorlar
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
adsl, geçmişe, hesabını, kapatırken, tarama, yaptırırım, yönelik
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
ADSL hesabını kapatırken geçmişe yönelik bir tarama nasıl yaptırırım? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Türkmenistan'ın geçmişe yönelik hava durumu bilgisini nasıl edinebilirim? omer0852 Soru-Cevap 1 01-12-2008 17:08
Firefox'ta tarama geçmişinde bir site silinmiyor, nasıl silebilirim? cem32 Soru-Cevap 3 21-11-2008 17:14
Markaj - Dön Geçmişe (Full Albüm) Blue Blood Underground Albümler 0 14-07-2008 13:15
Şebnem Ferah - Geçmişe Yolculuk MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 25-02-2008 00:50