| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Checker Sniffer tarzı programlarla izlenmeyi nasıl engellerim? MSN Checker Sniffer ve bu tür programlara karşı izlenmeyi engelleyici bir program varmı, veya önleyici program yada her hangi bir bilgi verebileceklerden yardım bekliyorum. nasıl kurutulabilirim bu izlenmekden 20 pc lik bir ağ kullanıyorum ağ dan takip ediliyorum, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk ediyorum
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Checker Sniffer tarzı programlarla izlenmeyi nasıl engellerim?
| |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Verdiğin bilgilere tşk ediyorum ama benim öğrenmek istediğim konu bu programa karşı ne yapabilirim bunu engelleyecek bir program varmı, ben takip edilmek istemiyorum takip etmekde istemiyorum herkesin özeli kendisine aittir. Ek bir soru daha sorayım takip edecek kişi msn listemde ekli değilkende bu bilgileri takip edebiliyormu. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Checker Sniffer tarzı programlarla izlenmeyi nasıl engellerim?Alternatif Firewall Yöntemide Engellersen Mümkün Değildir. MSN Ekli Değilse, Takip Edemez Nasıl Etsin Ki ? Oturduğun PC'de Hack Programlar Varsa Tabiki Takip Edebilir, Keylogger Vb Tarzı Programlar. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
teşekkür ederim verdiğin bilgilere parmaklarına sağlık.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
meraba. benim msn listemde olan bir arkadaşım msn checker sniffer kullanıyor. bu kişi benim ip adresimi alabilir mi? ip adresimi alabiliyosa neler yapabilir? eğer alabiliyosa başkalarının benim ip adresimi görmesini nasılengel olabilirim? benim msn listemdeki diğer kişilerle görüşmemi görebilir mi? eğer görüyosa nasıl engel olabilirim? şimdiden yardımınız için teşekürler.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
web msn kullanırsan izlenmeyi önlersin : )
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar çıldırmak üzereyim şimdi benim iki tane adresim var biri şirket için kullandığım diğeri ise kendı adresim şirket için kullandıgım adrese patronum ekli ama diğerinde adresi kayıtlı diil pekı benım şahsı msnmı gorurmu kaydedermı konuşmalarımı paranoyak oldum ınanın yaa lütfen bılen cevaplasın | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| msn sniffer
merhaba inanın cıldırmak uzereyım patronum msn snıffer kurmus kendı bılgısayarına sorum su : benım msn adresım onda kayıtlı dııl buna ragmen benım yazdıklarımı gorebılır mı okuyabılır mı ? ıkı adresım var bırını bılıyor sırket ıcın kullandıgımı yanı dıgerı ıse şahsı adresım ama onu bılmıyor sahsı adresımı gorebılır mı kımle ne yazdıgımı falan teşekkürler şimdiden | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| sniffer engelleme, |
MSN Checker Sniffer tarzı programlarla izlenmeyi nasıl engellerim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ''vBulletin'' tarzı forumda reklamlar nasıl yanyana gelir? | xx_cc_xx | Soru-Cevap | 4 | 27-02-2009 16:15 |
| Maupassant tarzı hikaye nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 24-11-2008 21:44 |
| GRT - 34 Tarzı (Mixtape) | rapist | Underground Albümler | 0 | 06-04-2008 22:02 |
| Gmail Checker - MSN Plus! Live Scripts | Blue Blood | Messenger Plus! Live Scripts | 2 | 07-10-2007 01:10 |
| Japon Pazarlama Tarzı | virtuecat | Ekonomi | 0 | 25-11-2006 02:25 |