MSN konuşma penceresinden linkleri açamıyorum yardımcı olur musunuz? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-03-2009   #1 (mesaj-linki)
rya
MSN konuşma penceresinden linkleri açamıyorum yardımcı olur musunuz?

Windows vista x64bit sp1 + en son güncellemeler kullanıyorum.Üzerinde Windows live messenger 2009 14.0.8064.206 + messenger plus live 4.80.0.356 kurulu.(vistada İngilizce sürüm üzerine Türkçe yama kurulu,messenger ve plus Türkçe sürüm).Bir süreden beri messenger konuşma pencerelerinden arkadaşların yolladığı linkleri veya messenger ana penceresindeki herhangi bir linki tıkladığımda açılmıyor.Bunun sebebi ve çözümü ne olabilir.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 20-03-2009   #2 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
Cvp: MSN konuşma penceresinden linkleri açamıyorum yardımcı olur musunuz?

Bende hiç bir eklenti olmadığı halde bu sorunu yaşadım bir süre sonra msn i tamamen kaldırıp tekrar yüklediğimde sorun çözüldü.. kullandığınız versiyonu buraya yazarsanız bu sitedeki yükleme linkini size veririm.. böylece daha güvenilir bir kaynaktan msninizi yüklemiş olursunuz..
son sürüm msn yüklemek için tıklayınız >>> http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...064-206-a.html
Eski 20-03-2009   #3 (mesaj-linki)
rya

Keten Prenses adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bende hiç bir eklenti olmadığı halde bu sorunu yaşadım bir süre sonra msn i tamamen kaldırıp tekrar yüklediğimde sorun çözüldü.. kullandığınız versiyonu buraya yazarsanız bu sitedeki yükleme linkini size veririm.. böylece daha güvenilir bir kaynaktan msninizi yüklemiş olursunuz..
son sürüm msn yüklemek için tıklayınız >>> http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...064-206-a.html
Kaldırmayı bende düşündüm ama buna gerek kalmadan bir çözüm bulabilmeyi umuyordum.Versiyonu zaten belirtmiştim ama dikkatinizden kaçtı heralde.Sizin verdiğiniz linkteki versiyonla aynı versiyonu kullanıyorum ve uygulamayıda direkt microsoftun sitesinden ve full(130mb) olanını indirdimki garanti olsun diye.Ama nasıl olduysu durduk yere böyle bir sorun çıktı.Eğer başka bir çözüm yolu çıkmazsa mecburen sizinde dediğiniz gibi yeniden yüklemem gerekecek.
Eski 20-03-2009   #4 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı

rya adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kaldırmayı bende düşündüm ama buna gerek kalmadan bir çözüm bulabilmeyi umuyordum.Versiyonu zaten belirtmiştim ama dikkatinizden kaçtı heralde.Sizin verdiğiniz linkteki versiyonla aynı versiyonu kullanıyorum ve uygulamayıda direkt microsoftun sitesinden ve full(130mb) olanını indirdimki garanti olsun diye.Ama nasıl olduysu durduk yere böyle bir sorun çıktı.Eğer başka bir çözüm yolu çıkmazsa mecburen sizinde dediğiniz gibi yeniden yüklemem gerekecek.
ben kendi tecrübelerimi aktardım size.. lütfen birkaç saat içinde sayfayı yenilemeyi ihmal etmeyin konuya daha çok hakim bir arkadaşım size yardımcı olacaktır
Eski 20-03-2009   #5 (mesaj-linki)
MeLL - avatarı

Discovery ve Plus tarzı eklentilerin bu soruna sebep olduğu söyleniyor.Ama emin değilim.
Keten_Prenses arkadaşımızın da dediği gibi yeniden yüklemenizde yarar var.Ayrıca zor bir işlem değil ki...
Kolay gelsin.
Eski 20-03-2009   #6 (mesaj-linki)
rya

MeLL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Discovery ve Plus tarzı eklentilerin bu soruna sebep olduğu söyleniyor.Ama emin değilim.
Keten_Prenses arkadaşımızın da dediği gibi yeniden yüklemenizde yarar var.Ayrıca zor bir işlem değil ki...
Kolay gelsin.
Haklısınız gerçektende zor değil ama durduk yere olunca sebebini öğrenip bir daha olmamasını sağlamak istedim.Sonuçta kalıcı bir çözüm olmadan tekrar yüklerim ama ya aynı sorunla tekrar tekrar karşılaşırsam.Her seferinde kaldırıp yeniden kurmaktansa kalıcı bir çözümle kökten çözmek mümkünse bunu öğrenmek istiyorum.
Eski 20-03-2009   #7 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL

Linklere Tıklanmaması Varsayılan Tarayıcı Yaptınız mı ?

Mozilla Firefox, OPERA ,Chrome Vb Bunlardan Birini Kullanıyorsanız Tarayıcınız Varsayılan Yapıp Deneyin.
Eski 21-03-2009   #8 (mesaj-linki)
rya

tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Linklere Tıklanmaması Varsayılan Tarayıcı Yaptınız mı ?

Mozilla Firefox, OPERA ,Chrome Vb Bunlardan Birini Kullanıyorsanız Tarayıcınız Varsayılan Yapıp Deneyin.
Tavsiyeniz bende bir ışık yaktı ve bir süre önce devamlı kullandığım operanın yeni çıkan 10.0 beta sürümünü denemek için kurup sonrada kaldırdığımı hatırladım.Tabi hemen vista: başlat/varsayılan programlar/varsayılan programlarınızı ayarlayınız yolundan kontrol ettim ama ne hikmetse opera burada görünmüyordu.Bende chrome u varsayılan olarak atayıp problemimi birnevi çözmüş oldum.Daha sonra opera: araçlar/gelişmiş/programlar/varsayılan tarayıcı olup olmadığını denetleyi seçip ayrıntılara tıkladım ama açılan pencere boştu.Burdan tümünü seçip devam edemedim(böyle ayrıntılı yazmamın sebebi belki başka arkadaşlarada yardımı dokunur diye).Neyse sonuçta yardımlarınızla sorunu tam olarak olmasada çözmüş oldum.Şimdi operanın derdinide çözebilirsem tamamen hallolmuş olacak.Herkese tekrar tekrar teşekkürederim.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açamıyorum, konuşma, linkleri, msn, musunuz, olur, penceresinden, yardımcı
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN konuşma penceresinden linkleri açamıyorum yardımcı olur musunuz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN 2009'u yükledim ama açamıyorum, yardımcı olur musunuz? Ziyaretçi Soru-Cevap 15 4 Gün Önce 11:11
MSN'yi açamıyorum, yardımcı olur musunuz? burock93 Soru-Cevap 11 1 Hafta Önce 22:46
Google açamıyorum yardımcı olur musunuz? nurgultas-ay Soru-Cevap 10 07-10-2009 15:27
Bilgisayarımdaki dosyaları açamıyorum, yardımcı olur musunuz? musty1225 Soru-Cevap 3 28-01-2009 21:33
D sürücüsünü açamıyorum, yardımcı olur musunuz? wowboy Soru-Cevap 1 24-01-2009 13:55