| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN konuşma penceresinden linkleri açamıyorum yardımcı olur musunuz?
Windows vista x64bit sp1 + en son güncellemeler kullanıyorum.Üzerinde Windows live messenger 2009 14.0.8064.206 + messenger plus live 4.80.0.356 kurulu.(vistada İngilizce sürüm üzerine Türkçe yama kurulu,messenger ve plus Türkçe sürüm).Bir süreden beri messenger konuşma pencerelerinden arkadaşların yolladığı linkleri veya messenger ana penceresindeki herhangi bir linki tıkladığımda açılmıyor.Bunun sebebi ve çözümü ne olabilir.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN konuşma penceresinden linkleri açamıyorum yardımcı olur musunuz?
Bende hiç bir eklenti olmadığı halde bu sorunu yaşadım bir süre sonra msn i tamamen kaldırıp tekrar yüklediğimde sorun çözüldü.. kullandığınız versiyonu buraya yazarsanız bu sitedeki yükleme linkini size veririm.. böylece daha güvenilir bir kaynaktan msninizi yüklemiş olursunuz.. son sürüm msn yüklemek için tıklayınız >>> http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...064-206-a.html | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN konuşma penceresinden linkleri açamıyorum yardımcı olur musunuz? | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Discovery ve Plus tarzı eklentilerin bu soruna sebep olduğu söyleniyor.Ama emin değilim. Keten_Prenses arkadaşımızın da dediği gibi yeniden yüklemenizde yarar var.Ayrıca zor bir işlem değil ki... Kolay gelsin. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN konuşma penceresinden linkleri açamıyorum yardımcı olur musunuz? Linklere Tıklanmaması Varsayılan Tarayıcı Yaptınız mı ? Mozilla Firefox, OPERA ,Chrome Vb Bunlardan Birini Kullanıyorsanız Tarayıcınız Varsayılan Yapıp Deneyin. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açamıyorum, konuşma, linkleri, msn, musunuz, olur, penceresinden, yardımcı |
MSN konuşma penceresinden linkleri açamıyorum yardımcı olur musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN 2009'u yükledim ama açamıyorum, yardımcı olur musunuz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 15 | 4 Gün Önce 11:11 |
| MSN'yi açamıyorum, yardımcı olur musunuz? | burock93 | Soru-Cevap | 11 | 1 Hafta Önce 22:46 |
| Google açamıyorum yardımcı olur musunuz? | nurgultas-ay | Soru-Cevap | 10 | 07-10-2009 15:27 |
| Bilgisayarımdaki dosyaları açamıyorum, yardımcı olur musunuz? | musty1225 | Soru-Cevap | 3 | 28-01-2009 21:33 |
| D sürücüsünü açamıyorum, yardımcı olur musunuz? | wowboy | Soru-Cevap | 1 | 24-01-2009 13:55 |