| | #1 (mesaj-linki) |
Call of Duty 5'te ekran görüntüsü neden çıkmıyor?
call of duty 5i yukluyorum ama ekrana goruntu gelmiyo ses var goruntu yokekran kartım asus extereme ax 550 series rem1024 işlmcm pentium 4 3.2 çift çekirdk neden acmıyo yardımınz için şimdidn tskler
| |
| Cevaplanmadı
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| ||
| (En İyi Cevap Olarak İşaretle)
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
|
Ekran kartının oyunu açabileceğini sanmıyorum ama yinede sürümünü güncelleştir ve directx sürümünü güncelleştirip tekrar dene. Olmaz ise oyunu sil. (Yeni bir ekran karı alman gerek)
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| AX550 64 Bit Ekran Kartın. Bu Ekran Kartı İle Oynayamazsın, En Az 128 Bit Ekran Kartın Olması Gerekiyor. Ayrıca Ekran Kartınız DirectX 10.0'ı desteklemediği için ses olur, görüntü vermez. Son Düzenleyen BrookLyn; 22-03-2009 @ 18:12. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Muhtemelen ekran kartın yetersizdir... Ucuz bi ekran kartı... İyi bi ekran kartı almanın zamanı gelmiş ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) |
|
sürücüyü nasıl güncelleştirebiliriz
| |
|
![]() |
Call of Duty 5'te ekran görüntüsü neden çıkmıyor? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Call Of Duty açılmıyor, nasıl açabilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 19 | 5 Gün Önce 19:48 |
| Call of Duty 3 (Playstation 3) | MaKaLeLe | Bilgisayar (PC) Oyunları | 8 | 4 Hafta Önce 14:01 |
| Call of Duty: World at War | NeutralizeR | Bilgisayar (PC) Oyunları | 14 | 04-12-2009 00:28 |
| Call of Duty 2 Multiplayer | Fantastic 4 | Bilgisayar (PC) Oyunları | 14 | 02-09-2009 19:20 |
| Call Of Duty 4: Modern Warfare (Demo) | Ghostlover | Bilgisayar (PC) Oyunları | 2 | 29-09-2008 14:47 |