Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

Call of Duty 5'te ekran görüntüsü neden çıkmıyor?

Eski 22-03-2009 #1 (mesaj-linki)
renac_35

Call of Duty 5'te ekran görüntüsü neden çıkmıyor?

call of duty 5i yukluyorum ama ekrana goruntu gelmiyo ses var goruntu yokekran kartım asus extereme ax 550 series rem1024 işlmcm pentium 4 3.2 çift çekirdk neden acmıyo yardımınz için şimdidn tskler

Cevaplanmadı Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 22-03-2009 #2 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
renac_35 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
call of duty 5i yukluyorum ama ekrana goruntu gelmiyo ses var goruntu yokekran kartım asus extereme ax 550 series rem1024 işlmcm pentium 4 3.2 çift çekirdk neden acmıyo yardımınz için şimdidn tskler
Ekran kartınızın driverini yeniden yükleyin.

(En İyi Cevap Olarak İşaretle) Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 22-03-2009 #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Ekran kartının oyunu açabileceğini sanmıyorum ama yinede sürümünü güncelleştir ve directx sürümünü güncelleştirip tekrar dene. Olmaz ise oyunu sil. (Yeni bir ekran karı alman gerek)

(En İyi Cevap Olarak İşaretle) Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 22-03-2009 #4 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı
renac_35 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

AX550 64 Bit Ekran Kartın. Bu Ekran Kartı İle Oynayamazsın, En Az 128 Bit Ekran Kartın Olması Gerekiyor. Ayrıca Ekran Kartınız DirectX 10.0'ı desteklemediği için ses olur, görüntü vermez.

Son Düzenleyen BrookLyn; 22-03-2009 @ 18:12.

Eski 22-03-2009 #5 (mesaj-linki)
RuffRyders - avatarı
Muhtemelen ekran kartın yetersizdir...

Ucuz bi ekran kartı... İyi bi ekran kartı almanın zamanı gelmiş

Eski 21-06-2009 #6 (mesaj-linki)
sürücüyü nasıl güncelleştirebiliriz

Cevap
Hızlı Cevap

Etiketler
5te, call, çıkmıyor, duty, ekran, görüntüsü | call of duty 2 goruntu yok, call of duty 5 ekran ayarlari, call of duty 5 goruntu yok, call of duty 5 ses var goruntu yok, call of tudy 5, callofduty5 acilmiyor, cod 5 ses var goruntu yok,
Call of Duty 5'te ekran görüntüsü neden çıkmıyor? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Call Of Duty açılmıyor, nasıl açabilirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 19 5 Gün Önce 19:48
Call of Duty 3 (Playstation 3) MaKaLeLe Bilgisayar (PC) Oyunları 8 4 Hafta Önce 14:01
Call of Duty: World at War NeutralizeR Bilgisayar (PC) Oyunları 14 04-12-2009 00:28
Call of Duty 2 Multiplayer Fantastic 4 Bilgisayar (PC) Oyunları 14 02-09-2009 19:20
Call Of Duty 4: Modern Warfare (Demo) Ghostlover Bilgisayar (PC) Oyunları 2 29-09-2008 14:47