Arama

Google resmini nasıl değiştirebilirim? - Sayfa 11

En İyi Cevap Var Güncelleme: 27 Nisan 2014 Gösterim: 55.480 Cevap: 113
bihter_hazal - avatarı
bihter_hazal
Ziyaretçi
11 Ağustos 2011       Mesaj #101
bihter_hazal - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
UnknowN adlı kullanıcıdan alıntı

iGoogle'de varsayılan temayı değiştirebiliyosun ve gadget'lar ekleyebılıyosun.

Merhaba arkadaslar simdi sirasi ile Google arka plan resmini nasil olusturacagimizi ogrenicez. Bilmeyenler icin ve bilip sorun yasiyan arkadaslaimiz icin gerekli aciklamalar icermektedir.

Sponsorlu Bağlantılar
1. Kisim: Lutfen Google Picasa uygulamasini bilgisayariniza indirip kurulum yapin. (Picasa bir cok resim programininyapamadigini da yapabilme ozelligine sahiptir bu yuzden herkesin bu uygulamayi indirmesini ve daha ilerke arka plan ekleme asamalarinda nasil bizeyardimci olacagini goruceksiniz.) Picasa yi indirdikten sonra kurulumu yapalim. Picasa 3: Free download from Google bu adreste istediginiz yazilimi bulabiirsiniz.

2. Kisim: Bir google hesabi acin kendinize Google ana sayfasinin sag ust kisminda bulunan oturum ac bolumune tiklayarak bilgisayarinizdaki google ana sayfasina yeni actiginiz hesabi baglayin giris yaptiginizda herhangi birseyin degismedigini yine ayni arama sayfasinin karsinizda oldugunu goruceksiniz.Yanliz bir tek farklilik olucak orta kisimdaki boslukta bir adres goruceksiniz google sayfasinin en ustunde bulunan beyaz bos kisimda e-mail adresiniz beliricek. BuGoogle ana sayfasini oturumla actiginiz gosterir. Bu kisimla herhangi birisimiz yok. Sadece mil adresinin yukarda gorunuyor olmasi yeterli. Hesabinizin aktifolarak calisiyor durumda olmasi.

3.Kisim. Simdi sira google ana sayfasinda alt tarafta ARKA PLAN RESMI DEGISTIR yazisini goruyorsunuz. Buna tikladiginizda Genel Galeri otomatik olarak ilk kez tikliyorsaniz karsiniza gelicek olan ilk galeridir.Bu galeri google tarafindan tasarlanmis resimler icerir. Bu galeride bulacaginiz her resim otomatik olarak degisebilir yada sabitlenerek kalici halde kullanilabilir. Genel galeri google hafizasinda bulunan resimlerden olustugu icin Google Sayfasini actiginizda daha hizli arka plan olusmasinida saglar ayni zamanda. (Onerilen kisim diyebiliriz)

4. Kisim. Kendi bilgisayarinizdan resim yuklemenizi sagliycak olan bir uygulamadir. Bilgisayarimdan seklinde (Google Arka Plan degistir yazisina tikladiktan sonra acilan penceredeki en ust de bulunan bolumdur) Bilgisayarinizdan resim secerek hangi klasorden resim cagirmak istiyorsaniz yada masaustinde bulunan bir resmi eklemek istiyorsaniz burdan secebilirsiniz.

5.Picasa Web Fotograflarim bolumu en basta kurmanizi istedigim program picasaydi. Bu Programi eger kurduysaniz program acildiginda ayni google da hesap actiginiz sekilde bu programda google oturumunda acmak icin kullandiginiz kullanici e-mail adresinizi ve sifrenizi kullanarak google Picasa web uygulamasini baslatabilirsiniz. Hangi resimlerinizin web de yayinlanmasini istiyorsaniz. Bu Resimleribilgisayarinizdan secerek. Webde Yayinla bolumune tiklamaniz yeterli yukleme islemi bittiginde web klacoru uzerinde artik birde picasa adresiniz olucakresimlerinizi ozel olarak yayinlayabildiginiz. Web Picasa nin yuz tanima ozelligi gibi bazi ozellikleride vardir. Bunlardan dayararlanabilirsiniz.

6.Kisim. Web de yayinladiginiz resimler otomatik olarak biraz once actiginiz arkaplan degistir kismindaki picasa oturumuna tikladiginizda karsiniza gelicektir. Picasa albumunuzde gordugunuz bu resimleri simdi arka plan olarak secebilir ve istediginiz an istediginiz yerde degistirebilirsiniz.

7. Kisim. Editorun Sectikleri resimleri bulucaksinizbuda tipki google in icerisinde bulunan bazi otomatik secimler yapilmis resim galerisidir. Birdadabegendiginiz bir uygulama olursa burdanda arka plan olusturabilirsiniz.Otomatik olarak yayin yapan ve degismesini saglayan kisim burasidir.

Degerli arkadaslar yayin yaparken Lutfen bunu dogru sekilde uygulayin. Butun bunlari uyguladiginiz halde hala istediginizi elde edemiyorsaniz. Birinci neden RESIM FORMATI olabilir..

Sorunlar...........

Resim Formatlari JPG GIF PNG gibi formatlar olmalidir. Bunlarin disinda herhangi bir formatta yuklerseniz kabul edilmez.
Resimler Minimum 800_600 Formatinda olmalidir. Aksi haldeya cok buyuk yada cokkucuk sekilde gorunur.
1024/768 formati en uygun boyutdur.
Resimlerde ve bilgisayarinizda uygulamalarinizin dogru calistigindan emin olun.
Hesap acmadan resim yukeleyemz ve resimleri degistiremezsiniz.
Bir google hesabini kendi ozel e mail adresinizlede olusturabilirsiniz.
Illegal Amaclar icin ve bundankazan saglamak icin uygulamayi kullanmayin.
Aksi taktirde sikayet sonrasinda sorun yasamaniz olasi bir durum bu ucretsiz biruygulamadir. Herkesin hakki olan bir uygulamayi parakarsiliginda satan ve bundan haksiz kazan saglayan insanlar sinifina girmeyin.(Tamamen kisisel bir oneridir)
Son olarak gooogle chrome da bu uygulamasounsuz calismaktadir. Lutfen Bilgisayarinizda Google Chrome yoksa indirin ve kurun kolay kullanilan ve yuksek hizli bir uygulamadir...

UMARIM YAPTIGIM ACIKLAMALAR TUM ARKADASLARIN ve OZELLIKLE KONUYU HIC BILMEYEN ARKADASLARIMIZIN ISINEYARAR...

GUZEL GUNLERDE KULLANMANIZ DILEGIYLE (Bu Konu Ancak Alinti oldugu belirtilerek kullanilabilir.) Imza bolumundeki Kisinin isim Soyismi VeAciklamabasli herhangi bir sekilde degistirilip kullanilamaz...

E-Ticaret Sitesi & Ozel Web Tasarimi & E Ticaret & Profesyonel Hizmet makalenin yayin ve izin hakki.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011       Mesaj #102
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

googlenin resmini nasıl değiştiririm


Google resmini değiştirmek mümkün değildir. Google resmi sadece Google tarafından özel günler/haftalarda değiştirilmektedir. Ancak Google arka planını değiştirmeniz mümkün. Google arka planını değiştirmek için Google ana sayfasında sağ alt köşeden Arka plan resmini değiştir yazısını tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ağustos 2011       Mesaj #103
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
google chrome nin resmini degistirebilirsiniz cok kolay biraz ugrasırsanız tamamını bile degistirebilirsiniz Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2011       Mesaj #104
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
googlede ki resim yani orada google yazmasın hani bazen orda google yazmıoda google yazısı yerine ya oyun ya resim ya video oluo öğle yapmak istiyorum içlerinden birini
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Aralık 2011       Mesaj #105
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
resmin değişmesini istiyorum çok sıkıldım aynı fotoğraftan
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2011       Mesaj #106
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeşler gösterirmisiniz ben galatasaray yapıcam lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ocak 2012       Mesaj #107
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bir söyleseniz nasıl yapılıyor ben çok güzel FB resimleri koycamda
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ocak 2012       Mesaj #108
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar net cevap lütfen ya sıkıldım şundan hergün aynı sadece özel günlerde birşey yapıyor napacağız biz yaa?lütfen cevaplar yağsın yemin ederim çok sıkıldım artıkk beyaz renkten bıkıyorum resmenn allah rızası için ya lütfen cevap yağmuru olsunn..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ocak 2012       Mesaj #109
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
cok kolay önce {https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/238962-google-resmini-nasil-degistirebilirim.html}adresine giriyosunuz sonra yorumlara bakıyosunuz yorumlarda zaten cevabı vardırMsn Happy))))
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
29 Ocak 2012       Mesaj #110
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
Seçenekler/resim değiştir yada

Görüntü resmini değiştir var alta ona tıkla sonrada gözattan hangi resmi yükliceksen yükle

Böyle yapamıyosan direk resim bilgisayardaysa msn resmi olan yerin üstüne sürükle

Kolay Gelsin!



Benzer Konular

29 Ağustos 2011 / T_walkeR Soru-Cevap
29 Nisan 2014 / MKullanıcı Cevaplanmış
31 Aralık 2010 / Misafir Taslak Konular