Hoş geldiniz sayın ziyaretçi Neredeyim ben?!

Web sitemiz; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Daima faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...


Sohbet (Flash Chat) Forumda Ara

Tahlil sonuçlarını değerlendirebilir misiniz?

Bu konu Soru-Cevap forumunda muhammed_58 tarafından 28 Mart 2009 (17:57) tarihinde açılmıştır.FacebookFacebook'ta Paylaş
15045 kez görüntülenmiş, 48 cevap yazılmış ve son mesaj 6 Kasım 2013 (15:21) tarihinde gönderilmiştir.
  • Bu konuyu beğendiniz mi?   
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın:    « Önceki Konu | Sonraki Konu »      Yazdırılabilir Sürümü GösterYazdırılabilir Sürümü Göster    AramaBu Konuda Ara  
Eski 11 Mart 2010, 12:34

mehtap coşkun kan sonucu

#21 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
t3 t4 tsh
Rapor Et
Reklam
Eski 29 Mart 2010, 17:12

KAN TAHLİLİ SONUÇLARI

#22 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
HGB 13,1
NEU% 53,4
LYM% 35,7
RBC 4,70
MONO% 9,5
EOS% 1,0
BASO% 0,4
WBC 6,7
HCT 38,4
MCV 81,7
MCHC 34,2
MCH 27,9
RDW 13,7
PLT 182
PCT 0,171
MPV 9,4
PDW 17,4
LYM 2,4
NEU 3,6
MONO 0,6
EOS 0,1
BAS 0,0
HDL KOLESTROL 27
KOLESTROL 190
LDL KOLESTROL 108
TRİGLİSERİD 273
GLUKOZ(AK?) 91
Merhabalar, eşim 33 yaşında (erkek) ve bugün bu tahlil sonuçlarını aldık bana değerlerini değerlendirirseniz çok sevinirim. kolay gelsin
Rapor Et
Eski 29 Mart 2010, 18:16

bunun anlamı ne

#23 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Açıklama Sonuç Detayı
Dansite 1.025
pH 6
Protein NEGATİF mg/dL
Glukoz. NORMAL mg/dL
Keton NEGATİF
Bilirubin NEGATİF mg/dL
Nitrit NEGATİF
Ürobilinojen NORMAL mg/dL
Lökosit (Strip) NEGATİF
Kan (Strip) NEGATİF
Rapor Et
Eski 1 Nisan 2010, 16:24

Tahlil sonuçlarını değerlendirebilir misiniz?

#24 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
Alıntı:
eos tahlili nedir
eos değeri 0,14 çıktı ne anlama gelir?
Rapor Et
Eski 2 Nisan 2010, 18:49

Tahlil sonuçlarını değerlendirebilir misiniz?

#25 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
yaş riski: 1:492
Tr.21 riski 1:248
TRİSOMY 18 <1:10000
NÖRAL TÜP DEFEKT 1:892


HCG 50631 mlU/ml 2.60

isim: ayşe atan yaş:34.3
Rapor Et
Eski 14 Nisan 2010, 21:44

TSH değerleri

#26 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
YİRMİ GÜN ÖNCE TSH HORMONU 1.82 ÇIKTI SONRAKİ TSH 2.68 ÇIKTI USG DE HİPO ANEKOİK NODÜL İZLENDİ DOKTOR 2 AY SONRA TEKRAR GEL DEDİ ŞİMDİLİK NODÜL KÜÇÜK BİYOPSİ YAPILAMAZ 2 AY SONRA BÜYÜME OLURSA BİYOPSİ OLA BİLİR DEDİ
Rapor Et
Eski 19 Nisan 2010, 20:24

intaniye ve bevliye sonuçlarım yardımcı olursanız sevinirim

#27 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
intaniye sonucum
wbc : 23.5 durumu : H
hgb: 13.1 durumu: L
hct : 39.3 durumu: L
neu % : 19.1 durumu : L
LYM % : 76.2 durumu : H
MONO % : 3.7 durumu : L
EOS% : 0.8 durumu: L
BASO% :0.2 durumu: L
LYM : 17.9 Durumu : H

CRP : 1.17 DURUMU: H


BEVLİYE SONUCUM
GLUKOZ : 134 durumu: H


SAYIN ÖMER COŞKUN TEST SONUÇLARIM BUNLARDIR. BU SONUÇLARA GÖRE NE YAPMAM GEREKİYOR.HANGİ BİTKİLERİ KULLANIRSAM FAYDALI OLUR. YARDIMCI OLUMUSUNUZ LÜTFEN.
ACELE CEVAP
Rapor Et
Eski 21 Mayıs 2010, 13:38

merhaba bazı tahlil sonuçlarımı değerlendirmenizi isteyecektim..

#28 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
GGT 225
ALP 243
AST 34
ALT 30
WBC 11
NE# 7
MO# 0,99
MCV 99,9
MCH 34,2
PLCR 17,3
PH 6,5
PCT 0,20

TEŞEKKÜRLER..
32 YAŞ
ERKEK
Rapor Et
Eski 17 Haziran 2010, 22:52

merhaba oğlumun lym si yüksek

#29 (link)
NADİDE
Ziyaretçi
NADİDE - avatarı
merhaba oğlumun lym sonucu yüksek değerlerde yani rfr.aralığı 0.9-3.2 iken sonuç 4,84 çıktı mcv sonucu 76,2 rfr.aralığı 80-96.1 mch sonucu 25,6 rfr.aralığı 27.5-33.2 bu ne anlama gelir
Rapor Et
Eski 29 Haziran 2010, 00:17

Tahlil sonuçlarını değerlendirebilir misiniz?

#30 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
eşim 25 gundur adet gormektedır bu sıkayetı ustune hastaneye basvurdu laboratuar sonuclarında mch 31,2 ve mo 9 cıktı ne anlama geldıgnı acıklarsanız sevınırım sımdıden tasekkurler
Rapor Et
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Tahlil sonuçlarını değerlendirebilir misiniz? Konusuna Benzer Konular
Gönderen: BİRSEL Forum: Soru-Cevap
Cevap: 36
Son Mesaj: 28 Şubat 2014 19:16
Gönderen: smy05 Forum: Soru-Cevap
Cevap: 7
Son Mesaj: 25 Mart 2013 16:00
Gönderen: Heaven Forum: Soru-Cevap
Cevap: 0
Son Mesaj: 17 Şubat 2013 15:09
Gönderen: aysun_24 Forum: Soru-Cevap
Cevap: 11
Son Mesaj: 30 Ekim 2011 17:55
Gönderen: Misafir Forum: Soru-Cevap
Cevap: 2
Son Mesaj: 12 Temmuz 2011 09:27
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:
Önce bu soruyu cevaplayın
Mesaj:








Yeni Soru
Sayfa 0.164 saniyede (70.01% PHP - 29.99% MySQL) 15 sorgu ile oluşturuldu
Şimdi ücretsiz üye olun!
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:44
  • YASAL BİLGİ

  • İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan MsXLabs.org forum adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre tüm kullanıcılarımız yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. MsXLabs.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) iş günü içerisinde MsXLabs.org yönetimi olarak tarafımızdan gerekli işlemler yapıldıktan sonra size dönüş yapılacaktır.
  • » Site ve Forum Kuralları
  • » Gizlilik Sözleşmesi