6300 hafıza kartı orjinal dosyalarını nasıl yüklerim? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-03-2009   #1 (mesaj-linki)
6300 hafıza kartı orjinal dosyalarını nasıl yüklerim?

arkadaşım telefon tarafından eklenmişltir içinde dosya olmaz demişsin ama cihazı yeni aldığında hafıza kartını çıkarıp bilgfisayara takarsan içinde telefon tarafından oluşturulmuş dosyalar görürsün hatta predefcollections gibi birkaç dosyadır bunlar ancak sorunda o zaten BENİM TELEFON AYNI DOSYALARI OLUŞTURMADI İÇİNE lütfen yardımcı olacaksanız konuyu silmeden bir yayınlayın siz ilgilenmezsenizde işlgilenen arkadaşlar yada 6300 ı olan arkadaşlar yazsınlar 2 dk bilgisayara takıldığında gözükür o dosyalar onları yazmak o kadar zor mu çevremde kullanan biri olsa sana zaten sormam
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 30-03-2009   #2 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı
Cvp: 6300 hafıza kartı orjinal dosyalarını nasıl yüklerim?

Telefonunuzun teknik özelliklerini bilemem, ancak şunu denedinizmi:
telefonunuzdan yeni hafıza kartını biçimlendirme?
Eski 30-03-2009   #3 (mesaj-linki)
Cvp: 6300 hafıza kartı orjinal dosyalarını nasıl yüklerim?

evet denedim ama olmadı
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
6300, dosyalarını, hafıza, kartı, orjinal, yüklerim
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
6300 hafıza kartı orjinal dosyalarını nasıl yüklerim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Samsung E-200 model telefonun hafıza kartı sorunu nasıl çözümlenir? Ziyaretçi Soru-Cevap 6 3 Gün Önce 16:02
Nokia Telefonlarda Hafıza Kartı Şifresi Bulma BlueNighT Cep Telefonları (Mobil Dünya) 12 5 Gün Önce 15:51
7610 hafıza kartı şifresini bulmama yardım edebilir misiniz? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 17-10-2009 16:48
Cep Telefonları Hafıza Kartı Sorunları red_dragon Cep Telefonları (Mobil Dünya) 6 19-09-2009 00:56
XP'nin orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 14-09-2009 01:51