| | #1 (mesaj-linki) | |
| 6300 hafıza kartı orjinal dosyalarını nasıl yüklerim?
arkadaşım telefon tarafından eklenmişltir içinde dosya olmaz demişsin ama cihazı yeni aldığında hafıza kartını çıkarıp bilgfisayara takarsan içinde telefon tarafından oluşturulmuş dosyalar görürsün hatta predefcollections gibi birkaç dosyadır bunlar ancak sorunda o zaten BENİM TELEFON AYNI DOSYALARI OLUŞTURMADI İÇİNE lütfen yardımcı olacaksanız konuyu silmeden bir yayınlayın siz ilgilenmezsenizde işlgilenen arkadaşlar yada 6300 ı olan arkadaşlar yazsınlar 2 dk bilgisayara takıldığında gözükür o dosyalar onları yazmak o kadar zor mu çevremde kullanan biri olsa sana zaten sormam
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 6300 hafıza kartı orjinal dosyalarını nasıl yüklerim?
Telefonunuzun teknik özelliklerini bilemem, ancak şunu denedinizmi: telefonunuzdan yeni hafıza kartını biçimlendirme? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 6300 hafıza kartı orjinal dosyalarını nasıl yüklerim?
evet denedim ama olmadı
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| 6300, dosyalarını, hafıza, kartı, orjinal, yüklerim |
6300 hafıza kartı orjinal dosyalarını nasıl yüklerim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Samsung E-200 model telefonun hafıza kartı sorunu nasıl çözümlenir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 3 Gün Önce 16:02 |
| Nokia Telefonlarda Hafıza Kartı Şifresi Bulma | BlueNighT | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 12 | 5 Gün Önce 15:51 |
| 7610 hafıza kartı şifresini bulmama yardım edebilir misiniz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 17-10-2009 16:48 |
| Cep Telefonları Hafıza Kartı Sorunları | red_dragon | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 6 | 19-09-2009 00:56 |
| XP'nin orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 14-09-2009 01:51 |