Arama

Fransa'daki Disneyland hakkında bilgi verir misiniz?

Güncelleme: 1 Ocak 2012 Gösterim: 15.392 Cevap: 5
gezenti - avatarı
gezenti
Ziyaretçi
4 Nisan 2009       Mesaj #1
gezenti - avatarı
Ziyaretçi
disnyland fransanin neresindedir,paristen oraya ulasim nasildir ve disnyland ucret tarifesi nedir
bilginize tesekkur ederim.
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen SEDEPH; 4 Nisan 2009 21:44
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009       Mesaj #2
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı

Sömestr tatilinde Euro Disney

Sponsorlu Bağlantılar
Sömestre tatilinde çocuklarınızla eğlenceli dakikalar geçirmek için Euro Disney'i tercih edebilirsiniz. Bunun için ilk durağınız Paris, olacaktır. Avrupa’nın en mükemmel şehri olan Paris, bir zamanlar çok büyük geleneklere ve kozmopolit yanıyla ünlüydü. İnkarlar ve zıtlıklar şehrin gerçeğini oluştururken, Paris’i Paris yapan unsurları şu şekilde sıralayabiliriz: Latin bölgesindeki ya da Montmarte’deki küçük ve dar sokaklar ve meydanların Louvre to La Défense’den büyük ve uzak manzaralara karşısında olduğunu düşünün; sokak marketlerinin çeşitliliği ve eski moda sıradan pasajlara karşı Montparnasse ve Les Halles ‘in dev ticari metro kompleksi ya da büyük bölgelerin aristokratik servetine karşı fakir bölgelerin hareketli kaosu.

Paris çok büyüleyici bir yerdir; Panthéon serin görkemini, Eiffel Kulesi’nin endüstriyel şıklığını ve Louvre Piramiti’nin cam işçiliğini çevrelemektedir. Aynı zamanda çok insani bir yönü de vardır. Mükemmel, gizli küçük köşeleri, büyük caddelerden ayrılmaktadır ve çok net küçük topluluklar, caddeler ve yerel kafelerde dolaşmaktadırlar.

Paris, başıboş gezinmek için mükemmel bir şehirdir. Marais, büyük St-Germain ve romantik Montmartre gibi rahat bölgeler, sokaklarında kitap karıştırmak, alışveriş yapmak ve kafelerinde oturmak için ideal yerlerdir ve şehir, güzel bahçeleriyle, yürüyüş yollarıyla, Seine Nehri kenarındaki asfaltlarla ve daha pek çok gizli ve beklenmedik cennetiyle açık mekanların yoksunluğunu kapatmaktadır. Gittiğiniz her yerde tarihi binalar ve modern mimari mucizeler, size şehrin gurur ve görkemini göstermektedir ve sizi kaybolmaktan kurtarırlar.

Şehirde 150’yi aşkın sanat galerisi ve müze yer almaktadır ve her caddede sayısız kafe ve restoran vardır. Stil ve dekorun çeşitliliğini yakalamak zordur ; modern kalelerden geleneksel, aynalı saraylara ve özellikle küçük lokantalardan, özellikle Vietnam yemekleri pişirilen vagon restoranlara kadar. Karanlık çöktükten sonra tiyatrolar ve konser salonları, yaratıcı ve dünyayı temsil eden tiyatro ve dans sunumlarına ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca klasik konserler de özellikle şapel ve kilise gibi güzel mimari yapılarda yer almaktadır. Bunların ötesinde Paris, gerçek bir sinema merkezidir ve şehrin canlı kültürünün karışımı dünya müzik sahnesinin ön sıralarında yer almaktadır.

Euro Disney
Eğlence parklarının masal dünyasında bir günün nasıl geçtiğini anlayamazsınız; Dünyanın en güzel hayal şehrinde; 19. yy. Amerikan kasabalarında, serenat yapan berberleri, Disney kahramanlarının geçit törenini izleyebilir, Frontierland’da başı boş bir maden trenine binip, maden kuyuları ve yıkılmaya yüz tutmuş köprülerden geçerek, eğlencenin doruklarına ulaşabilir, ardından muazzam bir kaleyi kuşatan Karayip Korsanlarını izleyebiliriz.

Euro Disney’in eğlenceleri bu kadarla da sınırlı değil; Korku tünelleri, araba yarışları, film gösterileri, uçan halı, animasyonlar,havai fişek gösterileri, bol adrenalin ile şölen niteliğindeki bu muhteşem rüya aleminde tüm masal kahramanları ile biraraya gelerek unutulmayacak bir deneyim yaşayabilirsiniz. Akşama kadar devam eden eğlencenin ardından akşamları birbirinden keyifli ve eğlenceli her yaşa hitap eden 50 restoran, sinemalar, Buffalo Bill’s Vahşi Batı gibi canlı showlar, Disney karakterleri ile birlikte yemek yeme keyfiyle Disney Dünyası yaşamınıza renk katmaya devam eder.

Gezisitesi.com'da yer alan sömestre turlarına bakmanızı öneririz.
Quo vadis?
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
7 Nisan 2009       Mesaj #3
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
gezenti adlı kullanıcıdan alıntı

disnyland fransanin neresindedir,paristen oraya ulasim nasildir ve disnyland ucret tarifesi nedir
bilginize tesekkur ederim.

ney
Euro Disney hakkında genel tanıtım bilgisi için bakabilirsiniz > Dünya Gezi Rehberi: Euro Disney (Disneyland Paris)
Parka ulaşım Paris içinden oldukça kolay ve seri, üstelik acentelerce sağlanıyor. Bunun dışında gezi turları pek çok acentelerce paket tarifeden uygulanıyor ve fiyatlar da sezona göre değişiklik gösterebiliyor. Bu sebeple buradan fiks bir fiyat bilgisi verilmesi mümkün olmayacaktır. Google üzerinden arama yaptıracak olursanız bu bilgilere ulaşabilirsiniz.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2010       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
evet vbenımde odefıw vr !! acıl !!
►maXman◄ - avatarı
►maXman◄
Ziyaretçi
27 Aralık 2010       Mesaj #5
►maXman◄ - avatarı
Ziyaretçi
benım odefıw vr hewen soleyın ('',)bnwde !!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ocak 2012       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ödewim var ama cewap yokkk!!!
nasıl yapcam şimdi nasıl bir site bu lütfen biraz geliştirin!!!

Benzer Konular

17 Kasım 2016 / misafir Cevaplanmış
17 Kasım 2016 / Ziyaretçi Cevaplanmış
17 Kasım 2016 / Misafir Cevaplanmış
1 Şubat 2012 / Misafir Soru-Cevap