Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme ayarı var mıdır? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-04-2009   #1 (mesaj-linki)
Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme ayarı var mıdır?

Merhaba arkadaşlar

Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme gibi bir ayar yada program olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Yani bir kişiye ait bir hesabın benim bilgisayarım üzerinden açılmasını engellemek istiyorum.

Yada kendi belirlediğim msn hesapları dışındaki hesapların girişini engellemek gibi ...

Hem internette hem de forumda aradım ancak bulamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 14-04-2009   #2 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
Cvp: Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme Ayarı [ SORU ]

Tüm adresler için geçerli bir uygulama maalesef adres seçemiyorsunuz bu uygulamada. ama belki işinize yarar..

Alıntı:
Bilgisayardan Msn Messenger' a girişi engellemek istiyorsanız bu çok kolay.Genelde bu işlemi iş yerleri çalışanlarının Msn Messenger'a girmelerini engellemek için uygularlar.

Öncelikle Başlat - Çalıştır' a giriyoruz ve mmc yazıyoruz.

Karşımıza gelen pencereden Dosya > Ek Bileşen Ekle/Kaldır Ekle>Grup İlke Nesnesi Düzenleyicisi ekle diyoruz ve ardından kapat diyoruz.

Şimdi Konsol Kökünde Yerel Bilgisayar gözüktüğünü de gördük.

1)
Yerel Bilgisayar / Bilgisayar Yapılandırması / Windows Bilgisayar / Windows Mesenger / Windows Mesenger Devre dışı

2)
Yerel Bilgisayar / Kullanıcı Yapılandırması / Yönetim Şablonları / Sistem Burada şöyle bir seçenek var

Belirlenen Windows Uygulamalarını Çalıştırma - Etkin > Göster >
msnmsgr.exe yazıp Ekletiyoruz.

Tamam diyoruz ve kapatıyoruz.Artık bilgisayarı kapat açtığımızda msn messenger açılmayacaktır.Açmaya çalışıldığında uyarı verecektir.Hatta kaldırılıp tekrar kurulsa bile çalışmaz
.
birde msn adreslerini silmek için:

Başlat---> Çalıştır (komutunu seçip) ---> control keymgr.dll (yazıyoruz) ---> enter ('a basıyoruz).. Çıkan kutuda seçtiğiniz adresleri silebilirsiniz..
Eski 14-04-2009   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme Ayarı [ SORU ]

İlginiz ve yardımınız için teşekkürler ancak bu yolla msn'i tamamen engellemiş oluyorum. Kendim de aynı bilgisayar üzerinde msn açmak durumunda olduğum için bu yolu uygulamam doğru olmaz.

Umarım bahsettiğim türde bir uygulama çıkar. Böylece istenilmeyen kişilerin şahsi bilgisayarlar üzerinde msn kullanması engellenmiş olur
Eski 16-04-2009   #4 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Necaty adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İlginiz ve yardımınız için teşekkürler ancak bu yolla msn'i tamamen engellemiş oluyorum. Kendim de aynı bilgisayar üzerinde msn açmak durumunda olduğum için bu yolu uygulamam doğru olmaz.

Umarım bahsettiğim türde bir uygulama çıkar. Böylece istenilmeyen kişilerin şahsi bilgisayarlar üzerinde msn kullanması engellenmiş olur
Evet, böyle bir program var. Messenger Plus! Live'ı kullanmak şartıyla aynen bu amaçla yazılmış bu Messenger Plus! Live scriptini kullanabilirsiniz: No Guests (Misafirlere Hayır)

Bilgisayarınızda oturum açmaya gelen kişiler Messenger Plus!'ı kaldırmak, etkisizleştirmek gibi bir şey yapmadıkları sürece bu scriptin engellemesine maruz kalırlar.
Eski 16-04-2009   #5 (mesaj-linki)
broken* - avatarı
Cvp: Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme ayarı var mıdır?

http://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/244190-bilgisayarimdaki-msnyi-arkadaslarimin-kullanmamasi-icin-ne-yapmaliyim.html
Eski 24-04-2009   #6 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
Cvp: Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme ayarı var mıdır?

ahmetgns en son güncellenen mesaj >>>

Tıklayın
Eski 24-04-2009   #7 (mesaj-linki)
Hi-LaL - avatarı

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
...Bilgisayarınızda oturum açmaya gelen kişiler Messenger Plus!'ı kaldırmak, etkisizleştirmek gibi bir şey yapmadıkları sürece bu scriptin engellemesine maruz kalırlar.
Sanırım Plus programının bir de ( ayarlarının da başkaları tarafından değiştirilmemesi için ) parola ile "ayarları kilitleme" özelliği vardı ...
Eski 24-04-2009   #8 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Hi-LaL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sanırım Plus programının bir de ( ayarlarının da başkaları tarafından değiştirilmemesi için ) parola ile "ayarları kilitleme" özelliği vardı ...
Evet, o var ancak ayar kilidi hesap bazında yapılabilir. Genel bir kilit olarak herkese ayarlanması kolay değil ama ihtiyacı olana karışık prosedürü anlatabilirim.
Eski 4 Hafta Önce   #9 (mesaj-linki)
Misafir

bilgisayarımda farklı bir msn girdim buda kayıtlara eklendi fakat ben bu msn nın gözükmesini istemiyorum onu nasıl kayıttan yokedebılırım yani silebilirim
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açılmasını, ayarı, bilgisayarımda, engelleme, hesabını, istemediğim, msn, mıdır
msn ayarlari,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme ayarı var mıdır? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
''Ses ayarı denetimi'' özelliğini nasıl aktifleştiririm? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 2 Hafta Önce 13:42
Samsung E250 ses ayarı nasıl yükseltilir? Ziyaretçi Soru-Cevap 25 26-09-2009 12:31
ADSL hesabını kapatırken geçmişe yönelik bir tarama nasıl yaptırırım? Kenan Demir Soru-Cevap 3 15-03-2009 00:45
Cam katı mıdır sıvı mıdır? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 05-01-2009 18:49
Oturum açıkken MSN tekrar açılmasını istiyor sorun ne olabilir ? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 11-12-2008 20:16