| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme ayarı var mıdır?
Merhaba arkadaşlar Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme gibi bir ayar yada program olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Yani bir kişiye ait bir hesabın benim bilgisayarım üzerinden açılmasını engellemek istiyorum. Yada kendi belirlediğim msn hesapları dışındaki hesapların girişini engellemek gibi ... Hem internette hem de forumda aradım ancak bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme Ayarı [ SORU ]
Tüm adresler için geçerli bir uygulama maalesef adres seçemiyorsunuz bu uygulamada. ama belki işinize yarar..
Başlat---> Çalıştır (komutunu seçip) ---> control keymgr.dll (yazıyoruz) ---> enter ('a basıyoruz).. Çıkan kutuda seçtiğiniz adresleri silebilirsiniz.. | |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme Ayarı [ SORU ]
İlginiz ve yardımınız için teşekkürler ancak bu yolla msn'i tamamen engellemiş oluyorum. Kendim de aynı bilgisayar üzerinde msn açmak durumunda olduğum için bu yolu uygulamam doğru olmaz. Umarım bahsettiğim türde bir uygulama çıkar. Böylece istenilmeyen kişilerin şahsi bilgisayarlar üzerinde msn kullanması engellenmiş olur | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme Ayarı [ SORU ] No Guests (Misafirlere Hayır) Bilgisayarınızda oturum açmaya gelen kişiler Messenger Plus!'ı kaldırmak, etkisizleştirmek gibi bir şey yapmadıkları sürece bu scriptin engellemesine maruz kalırlar. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme ayarı var mıdır? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme ayarı var mıdır? | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme Ayarı [ SORU ] | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme ayarı var mıdır?
bilgisayarımda farklı bir msn girdim buda kayıtlara eklendi fakat ben bu msn nın gözükmesini istemiyorum onu nasıl kayıttan yokedebılırım yani silebilirim
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| açılmasını, ayarı, bilgisayarımda, engelleme, hesabını, istemediğim, msn, mıdır |
| msn ayarlari, |
Bilgisayarımda açılmasını istemediğim msn hesabını engelleme ayarı var mıdır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ''Ses ayarı denetimi'' özelliğini nasıl aktifleştiririm? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 2 Hafta Önce 13:42 |
| Samsung E250 ses ayarı nasıl yükseltilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 25 | 26-09-2009 12:31 |
| ADSL hesabını kapatırken geçmişe yönelik bir tarama nasıl yaptırırım? | Kenan Demir | Soru-Cevap | 3 | 15-03-2009 00:45 |
| Cam katı mıdır sıvı mıdır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 05-01-2009 18:49 |
| Oturum açıkken MSN tekrar açılmasını istiyor sorun ne olabilir ? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 11-12-2008 20:16 |