| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bir siteye kayıt yaptım, çıkış yapılmıyor, sorunu nasıl çözebilirim?
bir oyun sitesine id- pw ile adımı yazdım sonra yukarda bişey çıktı ona hatırla mı her zaman izin vermi ne dedim ama sonra başka bi şifreyler girmek zorunda kaldım çıkış yapmıyor hatırla dediğim için yardım edin lütfennnnnnnn !!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| Cevaplanmadı
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| İnternet Explorer kullanıyorsanız Pencerenin üst kısmındaki sekmelerden Araçlar 'dan İnternet seçeneklerine tıklayın. Açılan ufak pencerede "TANIMLAMA BİLGİSİ SİL" yazan düğmeyi bulun ve basın. Mozilla Firefox kullanıyorsanız Pencerenin üst kısmındaki Araçlar sekmesinden Özel verileri temizle 'ye tıklayın. Açılan penceredeki kutucukların hepsini işaretleyin ve Şimdi Temizle 'ye tıklayın. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
|
saol kardeşim çok çook teşekkür ederim o kadar yardımcı oldun ki tekrardan çok saol | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çıkış, çözebilirim, kayıt, siteye, sorunu, yaptım, yapılmıyor | facebook cikis yapmiyor, |
Bir siteye kayıt yaptım, çıkış yapılmıyor, sorunu nasıl çözebilirim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Siteye nasıl üye olur, kayıt yaptırabilirim? | rtoter | Soru-Cevap | 16 | 08-11-2009 10:03 |
| Cross Fire oyunundaki sorunu nasıl çözebilirim? | esentepeli_almc | Soru-Cevap | 1 | 31-03-2009 21:37 |
| Bilgisayarımda karşılaştığım sorunu nasıl çözebilirim? | Pollyanna | Soru-Cevap | 9 | 12-03-2009 23:12 |
| Msn 9.0'da yaşadığım sorunu nasıl çözebilirim? | BURCU DEMİRBAŞ | Soru-Cevap | 1 | 12-03-2009 20:21 |
| MSN Discovery 1.5'ta yaşadığım bu sorunu nasıl çözebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 01-12-2008 10:40 |