Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

Bir siteye kayıt yaptım, çıkış yapılmıyor, sorunu nasıl çözebilirim?

Eski 03-05-2009 #1 (mesaj-linki)
grkemli - avatarı

Bir siteye kayıt yaptım, çıkış yapılmıyor, sorunu nasıl çözebilirim?

bir oyun sitesine id- pw ile adımı yazdım sonra yukarda bişey çıktı ona hatırla mı her zaman izin vermi ne dedim ama sonra başka bi şifreyler girmek zorunda kaldım çıkış yapmıyor hatırla dediğim için yardım edin lütfennnnnnnn !!!!!!!!

Cevaplanmadı Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 03-05-2009 #2 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
grkemli adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bir oyun sitesine id- pw ile adımı yazdım sonra yukarda bişey çıktı ona hatırla mı her zaman izin vermi ne dedim ama sonra başka bi şifreyler girmek zorunda kaldım çıkış yapmıyor hatırla dediğim için yardım edin lütfennnnnnnn !!!!!!!!
Sitenin üst sağ kısımında ve ya görünür biryerinde mutlaka ÇIKIŞ ya da LOG OUT düğmesi vardır. Bastığınız zaman çıkış yapar ve yeni bir kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabilirsiniz. Eğer bu düğmeyi bulamıyorsanız;

İnternet Explorer kullanıyorsanız
Pencerenin üst kısmındaki sekmelerden Araçlar 'dan İnternet seçeneklerine tıklayın. Açılan ufak pencerede "TANIMLAMA BİLGİSİ SİL" yazan düğmeyi bulun ve basın.

Mozilla Firefox kullanıyorsanız
Pencerenin üst kısmındaki Araçlar sekmesinden Özel verileri temizle 'ye tıklayın. Açılan penceredeki kutucukların hepsini işaretleyin ve Şimdi Temizle 'ye tıklayın.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 04-05-2009 #3 (mesaj-linki)
grkemli - avatarı
saol kardeşim çok çook teşekkür ederim o kadar yardımcı oldun ki tekrardan çok saol

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Cevap
Hızlı Cevap

Etiketler
Çıkış, çözebilirim, kayıt, siteye, sorunu, yaptım, yapılmıyor | facebook cikis yapmiyor,
Bir siteye kayıt yaptım, çıkış yapılmıyor, sorunu nasıl çözebilirim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Siteye nasıl üye olur, kayıt yaptırabilirim? rtoter Soru-Cevap 16 08-11-2009 10:03
Cross Fire oyunundaki sorunu nasıl çözebilirim? esentepeli_almc Soru-Cevap 1 31-03-2009 21:37
Bilgisayarımda karşılaştığım sorunu nasıl çözebilirim? Pollyanna Soru-Cevap 9 12-03-2009 23:12
Msn 9.0'da yaşadığım sorunu nasıl çözebilirim? BURCU DEMİRBAŞ Soru-Cevap 1 12-03-2009 20:21
MSN Discovery 1.5'ta yaşadığım bu sorunu nasıl çözebilirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 01-12-2008 10:40