| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bilgisayarımdaki sorunla ilgili yardımcı olur musunuz?
ben bilgisayarımı her kapatıp açtığımda yaptığım hiç ir şeyi bulamıyorum sildiklerim geri geliyor kaydettikleri koyboluyor bundan çok sıkıldım bana ne yapmayı önerirsiniz | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayarımdaki sorunla ilgili yardımcı olur musunuz?
Deepfreze varsa bilgisayarınızda, ondan olabilir. Çünkü Deepfreze programi bilgisayara Deepfreze' e yüklediğin andaki ayarlara gerİ dönmesini saglar ve hiçbir şekilde bilgisayarda oynama yapmaya izin verilmez. Deepfreze Norton Ghost Son Düzenleyen AngelFRANTIX; 04-05-2009 @ 23:34. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bilgisayarımdaki, ilgili, musunuz, olur, sorunla, yardımcı |
Bilgisayarımdaki sorunla ilgili yardımcı olur musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Böbrekler ve idrar ile ilgili sorulara yardımcı olur musunuz? | formsx | Soru-Cevap | 3 | 17-10-2009 12:51 |
| Java ile ilgili yaşadığım soruna yardımcı olur musunuz? | eventhorizon | Soru-Cevap | 5 | 03-10-2009 00:54 |
| Nero ile ilgili bir soruna yardımcı olur musunuz? | GÖK-TÜRK | Soru-Cevap | 3 | 11-03-2009 22:11 |
| Deprem ile ilgili sözler bulmamda yardımcı olur musunuz? | Ziygıaeuj | Soru-Cevap | 1 | 02-03-2009 22:40 |
| Bilgisayarımdaki dosyaları açamıyorum, yardımcı olur musunuz? | musty1225 | Soru-Cevap | 3 | 28-01-2009 21:33 |