Arama

Bir kız ne yaparsa erkek ona daha çok bağlanır? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 9 Ekim 2017 Gösterim: 351.405 Cevap: 26
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ekim 2011       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
size karşı ilgisiz ise... umursamaz davranıyorsa, aynını yapın bırakın sevgilisi varsada asla takmıyormuş gb davranın benm sevgilimde aynı durumdaydı... aldatıldım... çok ağladım hep kırıldım.. ama gercekten sevdiyse ve siz onu asla umursamıyorsanız inanın sizden kopamaz. ben her ayrıldığımız da kırıcı sözler duydum. özledim çok ağladım ama asla bunu ona belli etmedim. insanlara sevgini gösterdiğin zaman şımarıyorlar bu bir gerçek. bi havala giriyorlar. buna izin vermeyin. sizin hayatınızda değeri yokmuş gb davranın. özledim görüşelim dediğinde mazeretler uydurun ama inandırı olmasın. kafasında su soru oluşsun. artık beni özlemiyor. inanın işe yarıyor. benm sevgilim asla bu duruma gelmez diye düşünürdüm. ki evlelilik lafını bile etmeyen adam. bana ağlayarak geldi benimle evlenmek için can attığını ve çok sevdiğini onu bırakmamamı söyledi. bende şaşırdım. ve ayrıydık bunu dediğinde. yınede kabul etmedim istemedim onu asla hayatıma girmene izin vermiyorum dedim ve ardından bir hafta sonra tekrar evlilik teklifi geldi inanın erkekler bundan anlıyor asla hayatınızın merkezi oldugunu ona hissettirmeyın asla... tecrübelerime dayanarak konusuyorum. eskiden tam bi saf aşık misalı her dediğine boyun eğerdim ve ağlayan değer görmeyen bendim. artık roller değişti ve asla bu tavrımdan vazgecmem keşke eskiden böle olsaydım Msn Happy))
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
OnlinePowerTime - avatarı
OnlinePowerTime
Ziyaretçi
27 Mart 2012       Mesaj #12
OnlinePowerTime - avatarı
Ziyaretçi
Ondan uzaklaşmalısın.Onun sana ulaşması için çaba harcamasını sağlamalısın.Böylece sana ulaşmaya çalıştıkça sana olan aşkı dahada artar.
Sponsorlu Bağlantılar
bekirr - avatarı
bekirr
VIP VIP Üye
2 Mayıs 2012       Mesaj #13
bekirr - avatarı
VIP VIP Üye
bence koşmuyorsa boşyere onu koşturmanın bir anlamı yok..biten bir ilişkiyi en fazla ne kadar şarz edebilirsiniz bence biten bataryanın yenisiyle değiştirilmesi hem sizin için hemde karşınızdaki için daha mantıklıdır....Msn Wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
tebessum35 - avatarı
tebessum35
Ziyaretçi
29 Temmuz 2012       Mesaj #14
tebessum35 - avatarı
Ziyaretçi
onun ilgi alanlarını keşfedin bence...geliştirme konusunu açarmısınız demişsiniz...buna en iyi cvp budur...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
hasret güzel - avatarı
hasret güzel
Ziyaretçi
2 Ekim 2012       Mesaj #15
hasret güzel - avatarı
Ziyaretçi
bak ben çooook kişiyi aşık ettim kendime ha size sunları söyleyim erkeyi etkilemek için çcinsellik ilişkler tarzında şeyler konuşun meala ben senin ne yardın bana yatakta ilişki konusundan çoook bahsedin etkilenir erkeklerin en zayıf noktası odur
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Aralık 2012       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bak arkadaşım eski sevgilisinin adını bile duyunca ürküyosa bu ilişkide problem olduğunu göstermez sadece yara almıştır ve o yarayı senin sarman onun tuhafına gider ama eskiyi silmiştir ve seni seviyodur emin olabilirsin ... bende tarif ettiğin arkadaş gibiyim.
sade - avatarı
sade
VIP hazan
3 Aralık 2012       Mesaj #17
sade - avatarı
VIP hazan
Hoşlandığım bir erkeği nasıl etkileyebilirim.
Erkekleri nasıl etkileyebilirsiniz. Bir erkeğin senden hoşlandığını nasıl anlayabilirsin. Erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır. Buna benzer sorularınıza yanıt aramak istiyorsanız okumaya başlayın ve en kısa zamanda bir erkeği nasıl etkileyebilirsiniz hemen test etmeye başlayın.

Bir erkeğin benden hoşlandığını nasıl anlarım?


ilgi gösterir herşeyden önce çok telefon etmeye başlar çok mesaj göndermeye başlar sürekli buluşma teklifleri eder 1 kez buluşursunuz yetmez bir çok buluşma teklifleri eder tesadüfler yaratmaya çalışır karşınıza çıkar yolunuza çıkar aa sende mi buradaydın gibi işte bende oraya gidiyordum seni bırakayım diye bir takım yaklaşımlarda bulunur.o yüzden anlaşılır kolaylıkla aslında erkekler daha anlaşılmadan söyler çok beklemez tabi bu erkekten erkeğe göre değişir.tıpkı erkeklerde olduğu gibi kadınlardada yanlış anlaşılma söz konusu olabiliyor.az da olsa.çok samimi bir arkadaşınızdan hoşlanabilirsiniz iş arkadaşı okul arkadaşı herneyse ancak o kişinin davranışlarını yanlış anlayabilirsiniz her ilgi gösteren kişi sizden hoşlanıyor diye bir yargıda bulunmamız yanlış olur.dostken yapılan jestlerle sevgili olmak üzerine yapılan jestleri her zaman ayırmak zordur güç bir olaydır.bir azcıkta şansınıza kalmış diye düşünüyorum.ve umarım sevgileriniz her ne anlamda olursa olsun hep karşılıklı olur.

Bir bakışta erkeği etkileyebilir miyim?
sadace bir bakışıyla kadın erkeği etkileyebilir. bu kadının avantajıdır.erkekler bunu gerçekleştiremez.kadının erkeğe 30 saniye bakması, hele hele güzel,alımlı,çekici,fiziği güzel,güzel giyimli ise zaten erkeğin yağlarının erimesi neden olur,onun 5 saniye bakması yeterlidir erkeği etkilemek için.kadının vereceği işaretler çok önemlidir erkeği etkilemesi için kadının işaret vermesi gerekiyor.o işareti algılaya bilen erkekte harekete geçer aslında .evet o bir bakıştır o bakışın hangi anda nasıl yapıldığı da önemlidir.eğer kadın aynı süreyle bakıyor ise o size olan etkileyici bir davettir. her bakışada atlamamak lazım.

ERKEKLER HANIM EFENDİ Mİ YOKSA ATEŞLİ KADIN MI İSTER?
sokakta hanım efendi yatakta ateşli kadın ister.bu ikisini başarabilen kadın kesinlikle el üstünde tutulur.hanım efendiliğini toplum içerisinde gösterecek olan kadın gece yalnız kaldıkları zaman ateşli olabiliyor ise bu erkekler için eşsiz bir maden gibidir.sokakta oturmasını kalkmasını bilen terbiyeli düzgün giyinen ama eve geldiği zaman en seksi iç çamaşırlarını giyen çeşitli oyunlar yapan kadın erkeği etkiler.her erkek böyle bir kadın ister.bunların ikisini bir tutan kadını erkekler öpüp başına koyar.o yüzden ikisi birden olmalı.kadın gece yalnız hanım hanımsa dışarıda olduğu gibi erkek bundan sıkılır.eğer dışarıda ateşli kadın evde hanım hanımsa bu evliliğin durumu açıkçası yakın son dur.

ERKEKLER NAZLI KADINLARI SEVER Mİ?
bir erkekle ilk çıktığınız günün gecesi o insan ile birlite olmayın.bu bir çok testle denenmiştir.bunu erteleyin demek tabi her gün naz yapın demek değildir.bir kadın zaten ne zaman yaklaşılacağını bilen biridir.kolay evet demiyen kadınların bu konuda daha el üstünde tutulduğunu söyleyebilirim özellikle türk toplumunda öyle bir zihniyet vardır.ama kadın bu ikisi arasında denge kurduğu sürece erkekler daha çok yaklaşımda bulunur.uzun lafın kısası evet erkekler biraz naz yapan kadınlardan hoşlanır.yani azıcık nazlanın.

Çekingen bir erkeğe nasıl yaklaşırsam onu elde ederim acaba?
çekingen bir erkeğe yaklaşmamalıyız.işte onun çekingenliğin hoşlanmış olabilirsiniz veya işte çok yakışıklı gelmiştir tatlıdır sizi farkında olmadan etkilemiştir fakat çekingen bir erkek ile ilişki kesinlikle çok felaket bir şeydir.o insanı değiştiremezsinizde onu değiştirmek yerine illada ben onunla beraber olucam diyor iseniz burda erkek görevini siz üstlenecek yani erkek gibi davranmaya başlıyacaksınız o erkeği elde etmek için.

Bir erkeğe çıkma teklifi etmek doğru mu?
değil.ama bu demek değil ki sevdiğinizi söylemeyin. tabi ki bir takım işaretler yolladınız ve o bunu algılamadı siz bununla yaşamak zorunda değilsiniz ben seni seviyorum senden hoşlanıyorum sana aşığım ama ben sana bir teklifte bulunmuyorum sadece bunu bildiye söylüyorum illa bir ilişkimiz olsun diye değil sadece bunu bilmeni istiyorum diye bir konuşma yapabilirsiniz.bu çıkma teklifinden çok farklıdır.bu aslında iyi bir şeydir.direk ağızla yemeğe çıkma teklifi dışarı çıkma teklifi bunu flört için söylüyorum yalnıştır.zaten akıllı bir kadınsanız bir erkeğe çıkma teklifi ettirirsiniz işte o kadar.

Erkekler zeki kadınlardan korkar mı?
zeki kadının erkeği çekip çevirmesinden korkarlar bu kendine güven duymayan erkeler için geçerlidir.kendine güveni olan erkeler yada zeki olan erkekler için aksine bu çok hoştur güzeldir.çünkü zekikadın ona güzel bir ortam yaratır.müthiş bir konfor yaratır.kendine güveni olmayan erkeklerin korkusu ise şudur bu gün bana bunu yapıyor ise yarın başkasına da yapar düşüncesin kapılır.erkek zekası eğer kadınkinden üstün değil ise zeki olan kadından çok korkar.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 14 Ekim 2016 01:11


d_n_z - avatarı
d_n_z
VIP VIP Üye
7 Mayıs 2014       Mesaj #18
d_n_z - avatarı
VIP VIP Üye
Erkek nasıl elde edilir, Bir erkeği elde etmenin 15 yolu. Genelde sizi beğeneni siz beğenmezsiniz beğendiğiniz kişi de sizi beğenmez bu hep böyle olur peki ne yapmak gerekiyor…Sürekli birlikte olamak istediğiniz onu görünce kalbinizin pır, pır atan yerinden çıkacakmış gibi olan gönlünüzün prensini nasıl birlikteliğin içine çekeceksiniz? İşte Önerilerimize uyun, istediğiniz kişiyle birlikte olun…
1- POZİTİF OL: Hiçbir erkek yanında sürekli mızmızlanan, her şeye bir kusur bulan kızlardan hoşlanmaz. Pozitif olan, bulunduğu ortamdan zevk alan ve güler yüzlü kızlar her zaman daha makbuldür.
2- SAMİMİ OLMAKTAN KORKMA: Ona duygularını belli etmen, seni küçültmez,. Sürekli bakışmanıza rağmen, hâlâ tanışma girişimde bulunmadıysa, ilk adımı sen atabilirsin.
3- KENDİNE GÜVEN: Hiçbir şey, özgüven kadar karizma yaratamaz. Kendine ne kadar güvendiğini ona her fırsatta göster.
4- TAKLİTÇİ OLMA: Amacın onun dikkatini çekmek olduğuna göre; tavırlarınla, giyim tarzınla, konuşmanla kendine has ol.
5- GÖRGÜ KURALLARINA UY: Abartılı kahkahalar, argo kelimeler ve balon yapılmış sakızınla olsan olsan onun arkadaşı olursun!
6- AŞIRI MAKYAJDAN KAÇIN: Yoksa, herkesin dikkatini çekmek isteyen ve kendine güveni olmayan bir kız imajı yaratırsın.
7- ARKADAŞLARINI İYİ SEÇ: En fırlama kızlarla arkadaş olursan kaybedebilirsin.
8- KENDİNİ GELİŞTİR: Onunla bir aradayken konuşacak iki kelime bile bulamıyorsan, ilişkiniz başlamadan biter. Dış görünüşün kadar, entelektüel gelişimine de zaman ayır.
9- COOL OL: Kimseyi takmayan, kendinden emin ve özgüvenli kızlar ilgi odağı olur. Bunu başaramıyorsan, sessiz kalmayı tercih et. Böylece esrarengiz bir hava yaratabilirsin.
10- KOMPLEKSLİ OLMA: Kendinde kusur olarak gördüğün şeyler, ona çekici gelebilir.
11- ANLAMLI BAKMAYI ÖĞREN: Ona ondan hoşlandığını belli eden bir bakış at ama devamını getirme. Bırak doğru olup olmadığını konusunda biraz meraklansın.
12- HER ZAMAN BAKIMLI OL: Saçların, manikür ve pedikürün yerinde olsun. Çantandan nemlendiricini, parlatıcını ve elbette seksi parfümünü eksik etme.
13- GİYİM – KUŞAMINA DİKKAT ET: Değişik tarzları karıştırarak oluşturduğun kombinasyonlarla yaratıcılığını konuştur.
14- ARKADAŞLARIYLA İLİŞKİLERİNİ İYİ TUT: Kankasını tavladın mı, onu elde etmişsindir!
15- DOĞAL OL: Erkeklerin çoğu kibarmış gibi yapan kadınlardansa, arada bir küfür eden, dozunu kaçırmamak şartıyla bakımsız kadınları daha çekici bulduklarını söylüyor.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 14 Ekim 2016 01:11
iLKiMimmmMsn Angel
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2014       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
daMLa- adlı kullanıcıdan alıntı

Bir kız ne yaparsa erkek ona daha çok bağlanır?????

Eyer bi erkegi elde etmek istiyorsan hiç bir şey yapma burda gosterlenlerlere uymayınn !! Sen nekadar kacarsan okadar kovalanırsın nekadar ilgi gösterirsen oda sana okadar ilgi göstemez hep peşinde sen sürükle bırak o koşsun peşinden

Kaçan kovalanırr ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Temmuz 2014       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Seni aldatıp aldatmadığına dair bişey söyleyemem ama şöyle bir gerçek varki kendini kolay ele verirsen karşındaki insan üzerinde bir etkin olmaz eğer gözünde değerli olmak istersen ona yalvarma hiçbişey için eyvallahn olmasın kendini sevmeyi öğrenmelisin ve hiçbişeyden korkma en kötü ayrılrsnz ama sen yinede yılma önemlisin sus konusma o elbet birgün farkedecektir

Benzer Konular

21 Mayıs 2017 / Ziyaretçi Soru-Cevap
16 Mart 2019 / kul kedisi Cevaplanmış
24 Ekim 2015 / Misafir Cevaplanmış
15 Ocak 2009 / Ziyaretçi Soru-Cevap