| | #1 (mesaj-linki) | |
| Açılış ve kapanıştaki sorunun çözümü nedir?
bilgisayarımı acarken ve kapatırken dakiklarca bekliyor ve farklı yazılar okuyorum.Girmek istediğim yerlere girerken bekliyor ve şimdi sonlandırla kapatıyorum.Yada pencereler sürüklenirken iz bırakarak geliyor ve kapanmıyor.Format atmam mı gerekiyor.İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Açılış ve kapanıştaki sorunun çözümü nedir?
Format atmaya gerek yok aşağıdakileri yap. 1.Bilgisayarı kapatmadan önce herşeyi kapat. 2.Başlangıçtaki yazılar ingilizce olduğundan bunu çözebilen (benim gibi) birine yaptır. 3.Disklerden biri doluysa onu boşalt veya diğerine aktar. 4.Hiçbiri işe yaramıyorsa bilgilerini 2. diske at ve 1. diske format at. Emeğe saygı.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Açılış ve kapanıştaki sorunun çözümü nedir?
HijackThis - Virüs Temizleme - (Resimli Anlatım) Proğramı indirmek için tıklayınız http://www.hijackthis.de/downloads/HJTInstall.exe ![]() Size not defteri ile rapor verilecek bu rapordaki yazılanları HijackThis Logfileauswertung bu linkteki yazı alanına kopyalayıp yapıştırın. ![]() ve Anaylze deyin. Açılan sayfada şöyle bir raplama çıkacaktır (örnektir) ![]() Sonuç: Ve analizimiz ekranımıza geldi görüldügü gibi fixlenmesi gereken satırlar satır başlarında ünlem işareti veya sarı çarpı şeklinde belirtilmekte sagtarafda verilen renkli degerler ise dosyanın güvenli olup olmadıgını belirtiyor , ayrıca en sagda dosyanın bilgisayarınızda azda olsa hangi görevde çalıştıgını ve güvenligi hakkında bilgi veriyor.. Bu tablodaki çarpı işareti , ünlem , soru işaretlerini aşağıdaki resimdeki gibi işaretliyoruz. ![]() işaretleme bittikten sonra Fix Checked diyoruz. Bir uyarı gelirse (Geri yükleme noktası oluşturmak istiyormusunuz şeklinde) Evet deyiniz. ve ardından bilgisayarınızı yeniden başlatınız. kaynak | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açılış, çözümü, kapanıştaki, nedir, sorunun |
Açılış ve kapanıştaki sorunun çözümü nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bilgisayarımda internet bağlantımla yaşadığım sorunun çözümü nedir? | flowerben | Soru-Cevap | 2 | 18-04-2009 22:38 |
| İş, güç , enerji hakkındaki sorunun çözümü nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 08-04-2009 01:47 |
| Bu sorunun cevabı nedir? | fatih başoğlu | Soru-Cevap | 2 | 26-01-2009 20:52 |
| Bu sorunun cevabı nedir? | KUBRA | Soru-Cevap | 3 | 25-01-2009 16:06 |
| Internet Explorer Açılış Sayfası Kitlenmesi ve Çözümü | tetradox_44 | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 06-11-2008 01:42 |