Kullandığım bu ilaç regli geciktirir mi? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-05-2009   #1 (mesaj-linki)
KONUK
Kullandığım bu ilaç regli geciktirir mi?

MERHABALAR YAKLASIK 10 GUN ONCE FOLIC PLUS KULLANMAYA BASLADIM VE ADETTIM 2 GUN GECIKTI BU ILAC DIGER AGRI KESICILER GIBI ADET GECIKTIRMESI YAPABILIYORMU YADA HAMILE OLABILIRMIYIM SIMDIDEN TESEKKURLER
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-05-2009   #2 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı
Cvp: Kullandığım bu ilaç regli geciktirir mi?

Doktorunuza başvurmalısınız,
ilaç hakkında bilgiler;
Folik asit 0.174 mg,kalsiyum 666.670 mg, D3vitamini 1.200 mg

Ambalaj: 90 film Tablet.

Endikasyon: Gebelikplanlayanlarda ve gebelerde fetüsün nö-ral tüp defektlerinin önlenmesiamacıyla kullanılır.

Kontra Endikasyon: Bilinen aşırı duyarlık, hiperkalsemi,ağır renal yetmezlik durumlarında kontrendikedir.

Uyarılar: Hiperkalsemisi bulunan hastalardave hiperkalsiürisi olanlarda dikkatli olunmalıdır.

Yan Etkileri: Bileşimdeki kalsiyuma bağlıolarak midede şişkinlik hissi oluşabilir.

İlaç Etkileşimleri: Kalsiyum emilimini etkilediğibilinen ilaçlarla birlikte kullanılmamalıdır.

Doz Önerisi: Günlük doz, tercihen yemeklerle beraber alınan,günde toplam 3 Tablet şeklindedir.

kaynak
Eski 2 Hafta Önce   #3 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Kullandığım bu ilaç regli geciktirir mi?

iyi akşamlar ben antibiyotik kullandım şuan adetim 2 gün gecikmiş durumda acaba hamilemiyim yoksa ilaçtan dolayı mı gecikti şimdiden teşekkürler.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
geciktirir, ilaç, kullandığım, regli
ilac kullanimi adeti geciktirirmi, ilaclar adeti geciktirirmi,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Kullandığım bu ilaç regli geciktirir mi? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hamilelikte ilaç kullanımı hakkında bilgi verir misiniz? elifeylul Soru-Cevap 2 03-09-2009 14:43
Sedef hastalığımda kullandığım merhem şimdi işe yaramıyor ne yapmalıyım? volkan piper Soru-Cevap 1 04-01-2009 16:19
Spermlerde hareket zayıflıgı için bir ilaç var mıdır ? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 02-01-2009 00:06
Famoser isimli ilaç libido kaybına sebep olur mu? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 29-11-2008 01:39