| | #1 (mesaj-linki) | |
| Google sitesine kendi resmimi yükleyebilir miyim? Google'ye resim kendim resim yukleye bilirmiyim ? Mesala kendi resmimi kendi ismimi yazdiimda... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Google sitesine kendi resmimi yükleyebilir miyim?
hayır ama bir siteye resmini koyduysan o sitede indexleniyorsa otomatikman googlede yer alabilirsin mesela nickini eleverelim googleye nickini yaz üye oldugun siteler cıkar ve profilin
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Google sitesine kendi resmimi yükleyebilir miyim? Bunu biliyorum...ama gendim Googleye yuklemek isterdim...Tessekkur ederim ! | |
|
![]() |
| Etiketler |
| google, miyim, resmimi, sitesine, yükleyebilir |
Google sitesine kendi resmimi yükleyebilir miyim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kendi Sesimden, Kendi Kalemimden | alperesins | Sizin Video'larınız | 10 | 30-09-2009 13:03 |
| Malatyalı İbrahim - Yırtma Sakın Resmimi | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 19-04-2009 15:53 |
| Oğuz Yılmaz - Sendeki Resmimi | Yavru_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 30-12-2008 12:13 |
| "hotmail.com" uzantılı kendi adresimi önemsiz (junk) olarak işaretleyebilir miyim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 22-11-2008 16:31 |
| Google Video Player / Google Sitesine Özel Videolar için Oynatıcı | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 07-05-2006 20:09 |