| | #1 (mesaj-linki) | |
| Eski sürüm MSN Messenger'ı yükleyemiyorum, yardımcı olur musunuz?
mrb herkeze kolay gelsin sizlerden bi ricam olacak denetim masasında msn görünmüyo ve tüm dosyalarını sildiğim halde family safety adlı bi dosya silinmiyo acaba program indirerek o dosyayıda sildim ama hala düşük versiyon msn yi yükleyemiyorum bi el atarsanız sevinirim.
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eski sürüm MSN Messenger'ı yükleyemiyorum, yardımcı olur musunuz? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eski sürüm MSN Messenger'ı yükleyemiyorum, yardımcı olur musunuz?
Windows Update Agent 5.8.02469 ı yükledim sizin önerdiginiz msn yi yüklerken çok zararlı hata die bişey çıkıyo hata kodu :0x8000ffff ya ben beceremiyorum yada pc de bişey var | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||||||
+ ya da
| |||||||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
sorun orda zaten msn yi kaldıramıyorum bi kaldırsam herşey çözülecek | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
ZapMessenger - Tekil Mesaj - MsXLabs inceleyiniz | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
ya bende eskrümü yükleyemiyorum banada bi yardımcı olun silinmiyo yeni sürüm silsem yükleyeceğim ama olmuyo bi yardım edin lütfen | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
İnceleyiniz.Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
YAA ARKADAŞLAR ESKİ SÜRÜM DAHA GÜZELDİ YENİSİ BERBAT BİŞEY ANLAŞILMIYOR HERKES BENİM YENİLİKLERİMİ GÖRÜYOR BU NE YAA ANLAMADIM BEN ESKİ MSN Mİ YÜKLEMEK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ SEVGİLERİMLE...
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
yha eski msn mi kullanamıyorum. msn sürümümü nasıl yükseltebilirim yha bu dosyayı hazırlayanlara söylüyorum sonuna yazarsanız sürümün nasıl yükseldiğini çok sevinirim
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| eski, messengerı, msn, musunuz, olur, sürüm, yardımcı, yükleyemiyorum |
| en eski msn surumu, messenger i yukleyemiyorum, msn en eski surum, msn eski surum yukle, windows live messenger eski surumu, |
Eski sürüm MSN Messenger'ı yükleyemiyorum, yardımcı olur musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski sürüm messenger'ı nasıl kaldırabilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 8 | 10-10-2009 23:03 |
| MR Plus hakkında yardımcı olur musunuz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 03-10-2009 00:27 |
| MSN yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 16-09-2009 20:41 |
| The Sims 2 oyunu yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz? | cilginkizkubra | Soru-Cevap | 2 | 15-09-2009 02:20 |
| Sanal Pc hakkında yardımcı olur musunuz? | Siyah Cin | Soru-Cevap | 2 | 13-03-2009 21:13 |