| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN'de konuştuklarımın sohbet günlüklerine kaydolmaması için ne yapmalıyım? Msn'de konuştuklarımın sohbet günlüklerime kaydolmaması için ne yapmalıyım???
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn'de konuştuklarımın sohbet günlüklerime kaydolmaması için ne yapmalıyım?
Seçenekler- iletiler- ileti geçimişinde görüşmelerimin geçmişini otomatik sakla butonundan işareti kaldırın.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn'de konuştuklarımın sohbet günlüklerime kaydolmaması için ne yapmalıyım?
Zaten o seçenek işaretli değil ama hala kaydoluyor..?
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn'de konuştuklarımın sohbet günlüklerine kaydolmaması için ne yapmalıyım?
Eğer MSN Plus kullanıyorsanız;Plus-tercihler ve seçenekler-konuşmalar-sohbet günlükleme'de-varsayılan olarak ileti günlüklemeyi etkinleştir butonundan ticki kaldırın.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| MSN sohbet günlüklerimin kaydedilmemesi için ne yapmalıyım? msn de sohbetten sonra pencereyi kapadığımda hiç sormadan konuşmaları sohbet günlüklerim dosyasına kaydediyor bunu nasıl engellerim kaydedilmeyi yani.teşekkürler
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN sohbet günlüklerimin kaydedilmemesi için ne yapmalıyım?
| |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn'de konuştuklarımın sohbet günlüklerine kaydolmaması için ne yapmalıyım?
bişi anlamadım plus nasıl oliii | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn'de konuştuklarımın sohbet günlüklerine kaydolmaması için ne yapmalıyım? | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de konuştuklarımın sohbet günlüklerine kaydolmaması için ne yapmalıyım?
YA BEN PCMDE plusu bulamiyorum baska nereye kaydolmus olabilir bide almanca yazarsaniz benim pc almanca
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN'de konuştuklarımın sohbet günlüklerine kaydolmaması için ne yapmalıyım?
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| günlüklerine, kaydolmaması, konuştuklarımın, msnde, sohbet, yapmalıyım |
MSN'de konuştuklarımın sohbet günlüklerine kaydolmaması için ne yapmalıyım? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de sohbet günlüklerinin kayıtları nerede tutuluyor ? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 19 | 2 Gün Önce 13:31 |
| Messenger Plus'ta sohbet günlüklerime şifre koydum ve şifreyi unuttum ne yapmalıyım? | awarem | Soru-Cevap | 4 | 22-09-2009 18:20 |
| Sohbet günlüklerine konulan şifreyi nasıl öğrenebilirim? | ozan44 | Soru-Cevap | 4 | 19-09-2009 04:55 |
| Hareketli harfleri MSN'de kullanmak için ne yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 04-12-2008 23:37 |
| MSN'de kişisel bilgilerimin olması için ne yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 01-12-2008 20:37 |