MSN'de konuştuklarımın sohbet günlüklerine kaydolmaması için ne yapmalıyım? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-05-2009   #1 (mesaj-linki)
daMLa- - avatarı
MSN'de konuştuklarımın sohbet günlüklerine kaydolmaması için ne yapmalıyım?

Msn'de konuştuklarımın sohbet günlüklerime kaydolmaması için ne yapmalıyım???
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 26-05-2009   #2 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı
Cvp: Msn'de konuştuklarımın sohbet günlüklerime kaydolmaması için ne yapmalıyım?

Seçenekler- iletiler- ileti geçimişinde görüşmelerimin geçmişini otomatik sakla butonundan işareti kaldırın.
Eski 27-05-2009   #3 (mesaj-linki)
daMLa- - avatarı
Cvp: Msn'de konuştuklarımın sohbet günlüklerime kaydolmaması için ne yapmalıyım?

Zaten o seçenek işaretli değil ama hala kaydoluyor..?
Eski 27-05-2009   #4 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı
Cvp: Msn'de konuştuklarımın sohbet günlüklerine kaydolmaması için ne yapmalıyım?

Eğer MSN Plus kullanıyorsanız;Plus-tercihler ve seçenekler-konuşmalar-sohbet günlükleme'de-varsayılan olarak ileti günlüklemeyi etkinleştir butonundan ticki kaldırın.
Eski 23-08-2009   #5 (mesaj-linki)
MSN sohbet günlüklerimin kaydedilmemesi için ne yapmalıyım?

msn de sohbetten sonra pencereyi kapadığımda hiç sormadan konuşmaları sohbet günlüklerim dosyasına kaydediyor bunu nasıl engellerim kaydedilmeyi yani.teşekkürler
Eski 23-08-2009   #6 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı
Cvp: MSN sohbet günlüklerimin kaydedilmemesi için ne yapmalıyım?

mltm_kzlrmk adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn de sohbetten sonra pencereyi kapadığımda hiç sormadan konuşmaları sohbet günlüklerim dosyasına kaydediyor bunu nasıl engellerim kaydedilmeyi yani.teşekkürler
Seçenekler- iletiler- ileti geçimişinde görüşmelerimin geçmişini otomatik sakla butonundan işareti kaldırın.
Eski 24-08-2009   #7 (mesaj-linki)
Cvp: Msn'de konuştuklarımın sohbet günlüklerine kaydolmaması için ne yapmalıyım?

bişi
anlamadım plus nasıl oliii
Eski 24-08-2009   #8 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı

mltm_kzlrmk adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bişi
anlamadım plus nasıl oliii
MSN Plus, bir MSN eklentisidir.
Eski 30-08-2009   #9 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: MSN'de konuştuklarımın sohbet günlüklerine kaydolmaması için ne yapmalıyım?

YA BEN PCMDE plusu bulamiyorum baska nereye kaydolmus olabilir bide almanca yazarsaniz benim pc almanca
Eski 02-09-2009   #10 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: MSN'de konuştuklarımın sohbet günlüklerine kaydolmaması için ne yapmalıyım?

Alıntı:
sohbet günlüklerim kaydolmasın
SOHBET GÜNLÜKLERİMİN BİLGİSAYARA KAYIT EDİLMEMESİ İÇİN NE YAPMAM LAZIM?NASIL Bİ YOL İZLEMELİYİM ?YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
günlüklerine, kaydolmaması, konuştuklarımın, msnde, sohbet, yapmalıyım
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN'de konuştuklarımın sohbet günlüklerine kaydolmaması için ne yapmalıyım? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN'de sohbet günlüklerinin kayıtları nerede tutuluyor ? Ziyaretçi Soru-Cevap 19 2 Gün Önce 13:31
Messenger Plus'ta sohbet günlüklerime şifre koydum ve şifreyi unuttum ne yapmalıyım? awarem Soru-Cevap 4 22-09-2009 18:20
Sohbet günlüklerine konulan şifreyi nasıl öğrenebilirim? ozan44 Soru-Cevap 4 19-09-2009 04:55
Hareketli harfleri MSN'de kullanmak için ne yapmalıyım? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 04-12-2008 23:37
MSN'de kişisel bilgilerimin olması için ne yapmalıyım? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 01-12-2008 20:37