| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN şifresiyle gizli yanıt değiştirilmiş, ne yapmalıyım? msn şifremi biri değiştirmiş gizli yanıtıyla birlikte nasıl tekarardan değiştirebilirim söylermisiniz kafayı yicem
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN şifresiyle gizli yanıt değiştirilmiş, ne yapmalıyım?
Üye girişi yapıldıktan sonra sağ üst tarafta seçenekler(options) ve help(yardım) yazıyor.Buradan seçenekler(options) a tıklıyoruz.Açılan sayfadan sol tarafta kalın yazılmış bir menü görüceksiniz.Buradan Kişisel (Personel) yazısına tıklayınız.Açılan sayfadan gizli soru(Secret Question) a tıklayınız.Buradan da şifrenizi yazıp gizli sorunuzu seçip ve cevabını yazarak devam(continue) a tıklayınız.Böylece gizli sorunuz değişmiş oldu. ŞİFRE DEĞİŞTİRME Üye girişi yapıldıktan sonra sağ üst tarafta seçenekler(options) ve help(yardım) yazıyor.Buradan seçenekler(options) a tıklıyoruz.Açılan sayfadan sol tarafta kalın yazılmış bir menü görüceksiniz.Buradan Kişisel (Personel) yazısına tıklayınız.Açılan sayfadan Parola(password) a tıklayınız.Buraya girip eski ve yeni şifrenizi yazarak devam(continue) a tıklayınız.Böylece şifreniz değişmiş oldu. | |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
Eğer Olmazsa 1 Bardak Soğuk Su İçip Ve Yeni MSN Alın. | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN şifresiyle gizli yanıt değiştirilmiş, ne yapmalıyım? msn şifremi kendi şifresini ve gizli soruyu ben değiştim bi arkadasa kızarak onu nsl alabilirim yardımcı olabilirmizsiniz
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Şifremi ve gizli sorumu kaybettim, ne yapmalıyım? MSN ŞİFREMİ KAYBETTİM... GİZLİ SORUMU ÇOK YANLIŞ GİRDİĞİM İÇİN ONU İPTAL ETTİLER.... DİĞER EPOSTAMI HATIRLAMIYORUM.... BUNLARA BAKARAK MSN ŞİFREMİ NASIL GERİ KAZANABİLİRİM? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ya bnde sacanekler ortions falan yok of msn mı istiyorummmmmmmmm | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
ya ben mynet hacker ogrenmek istiryorum onu bana bir yoolsanız | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN şifresiyle gizli yanıt değiştirilmiş, ne yapmalıyım? Ahmetcanakdemir Hack öğrenmek istiyorsan forumda yanlış yerdesin. Güvenlik bölümündeki konuları oku. Mynet Xss'yle hacklendi mesela. Google'da bi arat Xss nedir. Cokies nedir öğren. Ben sana bildiğim kadarıyla yardımcı olurum istersen özelden ulaş.. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar şifremi değişmişler gizli sorumu yanlış yazdım bloklandı doğru olanı sonradan hatırladım ne yapmalıyım lütfen yardım edinnn
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
Gizli sorunuzu hatırlıyorsanız ve değiştirilmediyse kısa bir süre sonra blok kalkacaktır tekrar deneyerek parolanızı sıfırlayabilirsiniz. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| değiştirilmiş, gizli, msn, yanıt, yapmalıyım, şifresiyle |
MSN şifresiyle gizli yanıt değiştirilmiş, ne yapmalıyım? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Gen Aktarımlı Canlılar - Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar (GDO / GMO) | SaKLI | Biyoloji | 3 | 4 Gün Önce 14:42 |
| Messenger gizli soruyu değiştirmek için ne yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 09-10-2009 10:33 |
| Gizli - Gizli Nedir - Gizli Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 24-02-2009 15:36 |
| MSN açarken gizli yanıt çıkmıyor, neden olabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 22-01-2009 12:42 |
| Nevin Yanıt ( Nevin Yanıt Kimdir? - Nevin Yanıt Hakkında) | TiglonBoYs | Spor tr | 1 | 09-01-2009 23:07 |