MSN şifresiyle gizli yanıt değiştirilmiş, ne yapmalıyım? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-06-2009   #1 (mesaj-linki)
emre sefa polat
MSN şifresiyle gizli yanıt değiştirilmiş, ne yapmalıyım?

msn şifremi biri değiştirmiş gizli yanıtıyla birlikte nasıl tekarardan değiştirebilirim söylermisiniz kafayı yicem
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 23-06-2009   #2 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı
Cvp: MSN şifresiyle gizli yanıt değiştirilmiş, ne yapmalıyım?

emre sefa polat adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn şifremi biri değiştirmiş gizli yanıtıyla birlikte nasıl tekarardan değiştirebilirim söylermisiniz kafayı yicem
GİZLİ SORU DEĞİŞTİRME
Üye girişi yapıldıktan sonra sağ üst tarafta seçenekler(options) ve help(yardım) yazıyor.Buradan seçenekler(options) a tıklıyoruz.Açılan sayfadan sol tarafta kalın yazılmış bir menü görüceksiniz.Buradan Kişisel (Personel) yazısına tıklayınız.Açılan sayfadan gizli soru(Secret Question) a tıklayınız.Buradan da şifrenizi yazıp gizli sorunuzu seçip ve cevabını yazarak devam(continue) a tıklayınız.Böylece gizli sorunuz değişmiş oldu.
ŞİFRE DEĞİŞTİRME
Üye girişi yapıldıktan sonra sağ üst tarafta seçenekler(options) ve help(yardım) yazıyor.Buradan seçenekler(options) a tıklıyoruz.Açılan sayfadan sol tarafta kalın yazılmış bir menü görüceksiniz.Buradan Kişisel (Personel) yazısına tıklayınız.Açılan sayfadan Parola(password) a tıklayınız.Buraya girip eski ve yeni şifrenizi yazarak devam(continue) a tıklayınız.Böylece şifreniz değişmiş oldu.
Eski 24-06-2009   #3 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL

emre sefa polat adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MSN Şifresi Ve Gizli Sorunun Cevabı Başkası Değiştirmiş Olup, Kendiniz Değiştiremezsiniz. Bir An Önce Mail Yollayın Verdiğim Link'i İnceleyiniz >>> Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Eğer Olmazsa 1 Bardak Soğuk Su İçip Ve Yeni MSN Alın.
Eski 25-06-2009   #4 (mesaj-linki)

msn şifremi kendi şifresini ve gizli soruyu ben değiştim bi arkadasa kızarak onu nsl alabilirim yardımcı olabilirmizsiniz
Eski 04-07-2009   #5 (mesaj-linki)
recepkaymak
Şifremi ve gizli sorumu kaybettim, ne yapmalıyım?

MSN ŞİFREMİ KAYBETTİM...
GİZLİ SORUMU ÇOK YANLIŞ GİRDİĞİM İÇİN ONU İPTAL ETTİLER.... DİĞER EPOSTAMI HATIRLAMIYORUM....

BUNLARA BAKARAK MSN ŞİFREMİ NASIL GERİ KAZANABİLİRİM?
Eski 15-07-2009   #6 (mesaj-linki)

ya bnde sacanekler ortions falan yok of msn mı istiyorummmmmmmmm
Eski 24-07-2009   #7 (mesaj-linki)

ya ben mynet hacker ogrenmek istiryorum onu bana bir yoolsanız
Eski 24-07-2009   #8 (mesaj-linki)
iskeltan - avatarı

Ahmetcanakdemir Hack öğrenmek istiyorsan forumda yanlış yerdesin. Güvenlik bölümündeki konuları oku. Mynet Xss'yle hacklendi mesela. Google'da bi arat Xss nedir. Cokies nedir öğren. Ben sana bildiğim kadarıyla yardımcı olurum istersen özelden ulaş..
Eski 29-08-2009   #9 (mesaj-linki)
Misafir

arkadaşlar şifremi değişmişler gizli sorumu yanlış yazdım bloklandı doğru olanı sonradan hatırladım ne yapmalıyım lütfen yardım edinnn
Eski 29-08-2009   #10 (mesaj-linki)
Rower - avatarı

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar şifremi değişmişler gizli sorumu yanlış yazdım bloklandı doğru olanı sonradan hatırladım ne yapmalıyım lütfen yardım edinnn

Gizli sorunuzu hatırlıyorsanız ve değiştirilmediyse kısa bir süre sonra blok kalkacaktır tekrar deneyerek parolanızı sıfırlayabilirsiniz.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
değiştirilmiş, gizli, msn, yanıt, yapmalıyım, şifresiyle
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN şifresiyle gizli yanıt değiştirilmiş, ne yapmalıyım? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Gen Aktarımlı Canlılar - Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar (GDO / GMO) SaKLI Biyoloji 3 4 Gün Önce 14:42
Messenger gizli soruyu değiştirmek için ne yapmalıyım? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 09-10-2009 10:33
Gizli - Gizli Nedir - Gizli Hakkında Blue Blood X-Sözlük 0 24-02-2009 15:36
MSN açarken gizli yanıt çıkmıyor, neden olabilir? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 22-01-2009 12:42
Nevin Yanıt ( Nevin Yanıt Kimdir? - Nevin Yanıt Hakkında) TiglonBoYs Spor tr 1 09-01-2009 23:07