Hoş geldiniz sayın ziyaretçi Neredeyim ben?!

MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...

Forumda Ara

Vajina dudaklarında olan şişliklerin sebebi ve tedavisi nedir?

Bu konu Soru-Cevap forumunda kapris tarafından 24 Haziran 2009 (10:37) tarihinde açılmıştır.FacebookFacebook'ta Paylaş
12020 kez görüntülenmiş, 6 cevap yazılmış ve son mesaj 1 Aralık 2012 (12:46) tarihinde gönderilmiştir.
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Eski 24 Haziran 2009, 10:37

#1 (link)
kapris
Ziyaretçi
vajina dudaklarımda şişme oldu ve yürüyemeyecek kadar ağrı yapyo..ne yapmam gerekıyo
Rapor Et
En iyi cevabı veren

ThinkerBeLL
En İyi Cevap
Alıntı:
kapris adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
vajina dudaklarımda şişme oldu ve yürüyemeyecek kadar ağrı yapyo..ne yapmam gerekıyo
Sağlıkla ilgili bir sorun için net üzerinden yanıt aramanın doğru bir çözüm arama yolu olmadığı görüşündeyim.
Yaşadığınız sorunun pek çok sebebi olabilir. Bu nedenle bir jinekologa görünmeniz, önereceği tedbir ve tedavi yöntemlerini uygulamanız sağlığınıza bir an önce kavuşmanızı sağlayacaktır.
Geçmiş olsun.
Reklam
Eski 24 Haziran 2009, 10:43

#2 (link)
Özel Üye-VIP
ThinkerBeLL - avatarı
Alıntı:
kapris adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sağlıkla ilgili bir sorun için net üzerinden yanıt aramanın doğru bir çözüm arama yolu olmadığı görüşündeyim.
Yaşadığınız sorunun pek çok sebebi olabilir. Bu nedenle bir jinekologa görünmeniz, önereceği tedbir ve tedavi yöntemlerini uygulamanız sağlığınıza bir an önce kavuşmanızı sağlayacaktır.
Geçmiş olsun.
Rapor Et
Eski 13 Eylül 2009, 23:16

#3 (link)
Misafir
Ziyaretçi
vajınam kaşınıyor ve şişiyor kötü bir şey olabilirmi
Rapor Et
Eski 15 Şubat 2010, 01:31

#4 (link)
Misafir
Ziyaretçi
merhaba.. benim sorunum ilişki sırasında vajina dudaklarımda aşırı şişme oluyor son iki aydır her ilişki sonrasında şişlik meydana geliyor neden kaynaklandıgını yada ne gibi bir saglık sorunum olabileceğini merak ediyorum cevaplarsanız cok mutlu olrum teşekkürler...
Rapor Et
Eski 15 Şubat 2010, 02:07

#5 (link)
_KleopatrA_
Ziyaretçi
Alıntı:
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba.. benim sorunum ilişki sırasında vajina dudaklarımda aşırı şişme oluyor son iki aydır her ilişki sonrasında şişlik meydana geliyor neden kaynaklandıgını yada ne gibi bir saglık sorunum olabileceğini merak ediyorum cevaplarsanız cok mutlu olrum teşekkürler...
Alıntı:
Geçmiş olsun.
^bakınız.
Rapor Et
Eski 18 Ağustos 2012, 19:39

Cvp: Vajina dudaklarında olan şişliklerin sebebi ve tedavisi nedir?

#6 (link)
Misafir
Ziyaretçi
vajinamın iç kısmında sıvilce büyüklüğünde şişlik var belli sebeplerden dolayı doktora gidemiyorum ne yapmalıyım
Rapor Et
Eski 1 Aralık 2012, 12:46

#7 (link)
Misafir
Ziyaretçi
arkadaşlar allah aşkına bana yardım edin vajina dudagında ve vajina dilinde şişlik var bunun sebebi ne olabilir yardımcı olurmusunuzzz((
Rapor Et
Reklam
Cevap Yaz Yeni Konu Aç

Vajina dudaklarında olan şişliklerin sebebi ve tedavisi nedir? Konusuna Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Vajina nedir? Misafir Soru-Cevap 6 12 Aralık 2012 13:19
Akıntı var, sebebi ve tedavisi nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 16 Kasım 2012 05:02
Ellerimin içinde kızarıklıklar, batmalar ve yanmalar var, sebebi tedavisi nedir? Misafir Soru-Cevap 0 27 Mayıs 2012 00:14
Saç derisinde ve yüzdeki kırmızı lekelerin ve kaşıntının sebebi ve tedavisi nedir? Misafir Soru-Cevap 0 19 Ocak 2010 18:03
Yüksek ateş ve kemik ağrısının sebebi ve tedavisi nedir? ultraslan_merve Soru-Cevap 1 8 Haziran 2009 15:02

Yeni Soru
Sayfa 0.168 saniyede (67.33% PHP - 32.67% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Şimdi ücretsiz üye olun!
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:56
  • YASAL BİLGİ

• İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan MsXLabs.org forum adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre tüm kullanıcılarımız yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. MsXLabs.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) iş günü içerisinde MsXLabs.org yönetimi olarak tarafımızdan gerekli işlemler yapıldıktan sonra size dönüş yapılacaktır.
  • » Site ve Forum Kuralları
  • » Gizlilik Sözleşmesi