Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

MSN'yi güncellemek istemiyorum ne yapabilirim?

Eski 27-06-2009 #1 (mesaj-linki)
Cem Demir

MSN'yi güncellemek istemiyorum ne yapabilirim?

ya ben msnmi güncellemek istemiyorum.uyumluluktan ayarladım ama bu sefeerde kameralı görüşme yapamıyorum ne yapmalıyım

Cevaplanmadı Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 27-06-2009 #2 (mesaj-linki)
ozti - avatarı
Cem Demir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya ben msnmi güncellemek istemiyorum.uyumluluktan ayarladım ama bu sefeerde kameralı görüşme yapamıyorum ne yapmalıyım
Aşağıdaki Konuyu İncelemenizde Fayda Var..

MSN Messenger 7.5 Güncelleme Zorunluluğu İptal?
Son günlerde MSN Messenger 7.5'te değiştirilmiş EXE dosyası ya da Windows 2000 uyumluluk kipi kullanarak oturum açanlar 81000395 hata koduyla karşılaşıyorlardı. Bu durumla ilgili bazı çözüm önerileri sunduk DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Son Düzenleyen ozti; 27-06-2009 @ 22:15. Sebep: Link düzenlendi.

(En İyi Cevap Olarak İşaretle) Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 27-06-2009 #3 (mesaj-linki)
Cem Demir
Adres Açılmıyor Sen Bi Anlatsan

(En İyi Cevap Olarak İşaretle) Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 27-06-2009 #4 (mesaj-linki)
ozti - avatarı
ozti adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Aşağıdaki Konuyu İncelemenizde Fayda Var..

MSN Messenger 7.5 Güncelleme Zorunluluğu İptal?
Son günlerde MSN Messenger 7.5'te değiştirilmiş EXE dosyası ya da Windows 2000 uyumluluk kipi kullanarak oturum açanlar 81000395 hata koduyla karşılaşıyorlardı. Bu durumla ilgili bazı çözüm önerileri sunduk DEVAMI İÇİN TIKLAYIN
Cem Demir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Adres Açılmıyor Sen Bi Anlatsan
Tekrar denermisiniz , link'i tekrar düzenledim.

Eski 27-06-2009 #5 (mesaj-linki)
Cem Demir
Msn 8.5 Ta Oturum açıldıktan Sonra Uyarı Şeklinde Üst Kısımda Yer Alıyor Bunuda Öyle Bir Hale Koyabilirmiyiz.

Eski 06-11-2009 #6 (mesaj-linki)
linki inceleyiniz

burdaki linkten iptal edebilirsin

Cevap
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama

Etiketler
güncellemek, istemiyorum, msnyi, yapabilirim | msn 8 5 guncelleme iptali, msn guncelleme istemiyorum, msn guncelleme yapmak istemiyorum, msn guncellemek istemiyorum, msn guncellemek istiyorum, msn i guncelle, msn yi guncelleme, msn yi guncellemek istemiyorum,
MSN'yi güncellemek istemiyorum ne yapabilirim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Okula gitmek istemiyorum, yardımcı olabilir misiniz? Ziyaretçi Soru-Cevap 11 31-01-2010 17:16
Msn'yi nasıl Türkçe yapabilirim? Ziyaretçi didem Soru-Cevap 4 05-01-2010 15:59
Eski Anakartlarda Bios Güncellemek Tigin PC/Internet Teknik Destek 2 17-03-2009 12:32
MSN de webcamimin olduğunun bilinmesini istemiyorum nasıl yapabilirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 03-02-2009 17:21