| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN'yi güncellemek istemiyorum ne yapabilirim?
ya ben msnmi güncellemek istemiyorum.uyumluluktan ayarladım ama bu sefeerde kameralı görüşme yapamıyorum ne yapmalıyım
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Msn mi Güncellemek İstemiyorum Ne Yapabilirim ?
MSN Messenger 7.5 Güncelleme Zorunluluğu İptal? Son günlerde MSN Messenger 7.5'te değiştirilmiş EXE dosyası ya da Windows 2000 uyumluluk kipi kullanarak oturum açanlar 81000395 hata koduyla karşılaşıyorlardı. Bu durumla ilgili bazı çözüm önerileri sunduk DEVAMI İÇİN TIKLAYIN Son Düzenleyen ozti; 27-06-2009 @ 23:15. Sebep: Link düzenlendi. | |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Adres Açılmıyor Sen Bi Anlatsan
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn mi Güncellemek İstemiyorum Ne Yapabilirim ? Msn 8.5 Ta Oturum açıldıktan Sonra Uyarı Şeklinde Üst Kısımda Yer Alıyor Bunuda Öyle Bir Hale Koyabilirmiyiz.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'yi güncellemek istemiyorum ne yapabilirim? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| güncellemek, istemiyorum, msnyi, yapabilirim |
| msn 8 5 guncellemek istemiyorum, msn guncelleme yapmak istemiyorum, msn guncellemek istemiyorum, msn guncellenmesi, msn yi guncelleme, |
MSN'yi güncellemek istemiyorum ne yapabilirim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Okula gitmek istemiyorum, yardımcı olabilir misiniz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 23:28 |
| Msn'yi nasıl Türkçe yapabilirim? | Ziyaretçi didem | Soru-Cevap | 3 | 09-08-2009 01:49 |
| Eski Anakartlarda Bios Güncellemek | Tigin | PC/Internet Teknik Destek | 2 | 17-03-2009 13:32 |
| MSN de webcamimin olduğunun bilinmesini istemiyorum nasıl yapabilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 03-02-2009 18:21 |