MSN 84cc0020 hatasının çözümü nedir? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-07-2009   #1 (mesaj-linki)
meqleufqe
MSN 84cc0020 hatasının çözümü nedir?

Arkadaşlar 1 gündür 84cc0020 hatasını (kişi listeniz kullanılabilir durumda değil hatasını alıyorum local settings den cookies den sildim herşeyi fakat haala bu hata çıkıyor karşıma msxlabs'a güveniyorum Ve en kısa zamanda çözüm öenrilerinizi bekliyorum ...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 04-07-2009   #2 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı
Cvp: 84cc0020 hatasının çözümü nedir?

meqleufqe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar 1 gündür 84cc0020 hatasını (kişi listeniz kullanılabilir durumda değil hatasını alıyorum local settings den cookies den sildim herşeyi fakat haala bu hata çıkıyor karşıma msxlabs'a güveniyorum Ve en kısa zamanda çözüm öenrilerinizi bekliyorum ...
Windows Vista
  • Gizli Dosyaları Açın ( Belgelerim / Bilgisayarım 2'sinden Birini Gir Araçlar / Klasör Seçenekleri / Gizli Dosyalar-Klasör'leri Göster Ve Uygulayın)
  • C\User\Windows Oturum Adı\ Contacts \ Bütün Klasör'leri Silin
  • C:\Users\Windows Oturum Adı\ Local Setting\ Application Data \ Microsoft\ Windows Live Contacts\ Oturum Açamadığın Klasörleri Silin, Yinede Açamazsan Hepsini Silin.
  • Ve Oturum Açmayı Deneyin.

Windows XP
  • Gizli Dosyaları Açın ( Belgelerim / Bilgisayarım 2'sinden Birini Gir Araçlar / Klasör Seçenekleri / Gizli Dosyalar-Klasör'leri Göster Ve Uygulayın)
  • C\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Contcacts \ Bütün Klasör'leri Silin
  • C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\ Local Setting\ Application Data \ Microsoft\ Windows Live Contacts\ Oturum Açamadığın Klasörleri Silin, Yinede Açamazsan Hepsini Silin.
  • Ve Oturum Açmayı Deneyin.

Devamı için;
MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası
Eski 05-10-2009   #3 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: MSN 84cc0020 hatasının çözümü nedir?

84cc0020 hatası çözüm
Eski 15-10-2009   #4 (mesaj-linki)
Cvp: MSN 84cc0020 hatasının çözümü nedir?

bu yazılanların hepsini yaptım yine açılmıyor ve her defasında aynı hata kodu çıkıyor.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
84cc0020, çözümü, hatasının, msn, nedir
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN 84cc0020 hatasının çözümü nedir? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN 800706be hata kodu ve çözümü nedir? MystCrose Soru-Cevap 30 4 Hafta Önce 02:16
MSN 8004882d hata kodu ve çözümü nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 29-08-2009 13:53
MSN 0x8000fff hatasının çözümü nedir? jaws07 Soru-Cevap 4 12-08-2009 09:03
NTLDR is missing hatasının çözümü nedir? manik-depresif Soru-Cevap 1 26-03-2009 09:50
Aspx hatasının çözümü nedir? Siyah Cin Soru-Cevap 1 13-02-2009 00:04