Ördeğin gagasındaki mor leke cinsiyetiyle mi alakalıdır? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap | Flash Chat | MK Blog
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-07-2009   #1 (mesaj-linki)
2. ZİYARETTÇİ
Cevaplanmadı: Ördeğin gagasındaki mor leke cinsiyetiyle mi alakalıdır?

ya benim bir ördeğim var gagasının ucunda mor bir şey var onun cinsiyetiyle alakası varsa lütfen söyleyin
  Facebook'ta Paylaş Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 13-08-2009   #2 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı
(En İyi Cevap Olarak İşaretle) Cvp: Ördeğin gagasındaki mor leke cinsiyetiyle mi alakalıdır?

2. ZİYARETTÇİ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya benim bir ördeğim var gagasının ucunda mor bir şey var onun cinsiyetiyle alakası varsa lütfen söyleyin
Bir veterinere danışmalısınız.Belkide bir rahatsızlık belirtisidir.Ya da dediğiniz gibi cinsiyet..
Eski 13-08-2009   #3 (mesaj-linki)
My sassy girl - avatarı
(En İyi Cevap Olarak İşaretle) Cvp: Ördeğin gagasındaki mor leke cinsiyetiyle mi alakalıdır?

2. ZİYARETTÇİ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Ben bunun cinsiyeti ile alakali oldugunu duymustum ama genede tankis bilgulendirmek gibi olmasin siz bir veterinerde saglik testi yaptirin ordeginize
Eski 13-08-2009   #4 (mesaj-linki)
spider - avatarı

Bunun en kolay yolu erkek ördeğin kuyruğunda yukarıya doğru bir kıvrım (çengel) bulunmkatadır. Dişinin kuyruğu ise düzdür. Aradaki fark gayet açıkça kuyruktan belli olmaktadır. Umarım işine yarar çünkü 7 tanede bendevar ordan biliyorum.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
alakalıdır, cinsiyetiyle, gagasındaki, leke, mor, Ördeğin |
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Ördeğin gagasındaki mor leke cinsiyetiyle mi alakalıdır? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Gözümdeki leke hissi için ne yapabilirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 5 4 Hafta Önce 17:28
Yüzümdeki leke için ne önerirsiniz? gülengül Soru-Cevap 1 12-04-2009 19:48
Dildeki siyah leke nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 27-12-2008 23:13
Sarı leke nasıl bir hastalıktır? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 01-12-2008 15:13
Genital organlardaki leke ve döküntülerin sebebi nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 12-11-2008 02:34