Güneş ışığından yanan yerlerimde sivilceler çıktı, ne yapmalıyım? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-07-2009   #1 (mesaj-linki)
cartedor - avatarı
Güneş ışığından yanan yerlerimde sivilceler çıktı, ne yapmalıyım?

merhaba arkdaşlar geçen hafta debhize gittim ve kürek kemiğimin üst kısımları ve omuzlarım yandı 2 gün sonra yanan yerlerimde bir sürü sivilce çıkdı ama patlamıyor isirik gibi bişiy bunlardan nasıl kurtulabilirm
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 04-07-2009   #2 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı
Cvp: Güneş ışığından yanan yerlerimde sivilceler çıktı, ne yapmalıyım?

cartedor adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba arkdaşlar geçen hafta debhize gittim ve kürek kemiğimin üst kısımları ve omuzlarım yandı 2 gün sonra yanan yerlerimde bir sürü sivilce çıkdı ama patlamıyor isirik gibi bişiy bunlardan nasıl kurtulabilirm
Öncelikle geçmiş olsun, bir doktora görünmenizde fayda var.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
çıktı, güneş, sivilceler, yanan, yapmalıyım, yerlerimde, ışığından
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Güneş ışığından yanan yerlerimde sivilceler çıktı, ne yapmalıyım? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Güneş Rüya Tabiri (Rüyada Güneş Görmek) Kral_Aslan Rüya Tabirleri 0 09-06-2009 12:30
Yazıcıdan çıktı alamıyorum ne yapmalıyım? xmarinax Soru-Cevap 1 11-03-2009 12:33
"Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer" atasözünün anlamı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 25-02-2009 15:59
Suya atılınca yanan boyutu küçük bir şey bulabilirmisiniz? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 24-01-2009 06:56
Cem Güneş (Cem Güneş Kimdir? - Cem Güneş Hakkında) KisukE UraharA Edebiyat tr 0 28-11-2006 19:03