| | #1 (mesaj-linki) | |
| Girdiğimiz siteleri bilgisayarımdan nasıl silebilirim?
bilgisayarımda C'de galiba girdigimiz siteler kayıt oluyodu onları silmek istiyorum yardımcı olun...(kisacası bilgisayarımdan gecmişimi silmek istiyorum)
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Girdiğimiz siteleri bilgisayarımdan nasıl silebilirim?
denetim masasına gir ağ ve internet bağlantılarından internet seçeneklerine tıkla orda göz atma geçmişi var gözatma geçmişini sil e bas karşına çıkan pencerenin en altında tümünü sil yazıyo ona bas ve silinmesini bekle işi bittikten sonra internette dolaştığın bütün sitelerin kayıtları silinmiş olacak
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Girdiğimiz siteleri bilgisayarımdan nasıl silebilirim? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Girdiğimiz siteleri bilgisayarımdan nasıl silebilirim? bilgisayarım___yerel diskC___Documents and Settings___administor___Cookies giriyoruz tüm girdiğimiz siteler var ordan siliyoruz(kendim sordum kendim cvpldm ) | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Girdiğimiz siteleri bilgisayarımdan nasıl silebilirim? Veya bu işlemle birlikte diğer gereksiz dosyaları da temizleyen ve kayıt defterindeki gerekiz verileri silen CCleaner programını kullanabilirsiniz ![]() CCleaner'in bedava versiyonunu buradan indirebilirsiniz. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Girdiğimiz siteleri bilgisayarımdan nasıl silebilirim? iyi de bende cookies diye bi klasör yok ki | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| lütfen rica ediyorum ilgilenin
arkadaşlar internetin geçmişinde ucuzagel diye bir site var siliyorum sildikten sonra hemen geri geliyor ben siliyorum o geliyor ne yapmalıyım yardım edin
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| girdiğim siteleri nasıl silebilirim, girdiğimiz siteleri nasıl silebiliriz, internet geçmişini nasıl silerim, internette geçmişi nasıl silebilirim, internette girdiğim siteleri nasıl silerim, |
Girdiğimiz siteleri bilgisayarımdan nasıl silebilirim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Avast programını bilgisayarımdan tamamen nasıl kaldırabilirim? | nizamettin | Soru-Cevap | 18 | 03-10-2009 00:23 |
| Deepfreeze programını bilgisayarımdan nasıl kaldırırım? | Siyah Cin | Soru-Cevap | 4 | 02-10-2009 02:05 |
| Messenger skin'i bilgisayarımdan nasıl kaldırırım? | shrbzz | Soru-Cevap | 1 | 11-03-2009 08:27 |
| Yüklü programı nasıl silebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 01-02-2009 16:59 |