Girdiğimiz siteleri bilgisayarımdan nasıl silebilirim? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap | Flash Chat | MK Blog
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-07-2009   #1 (mesaj-linki)
tedua - avatarı
Cevaplanmadı: Girdiğimiz siteleri bilgisayarımdan nasıl silebilirim?

bilgisayarımda C'de galiba girdigimiz siteler kayıt oluyodu onları silmek istiyorum yardımcı olun...(kisacası bilgisayarımdan gecmişimi silmek istiyorum)
  Facebook'ta Paylaş Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 04-07-2009   #2 (mesaj-linki)
jake422 - avatarı
Cvp: Girdiğimiz siteleri bilgisayarımdan nasıl silebilirim?

denetim masasına gir ağ ve internet bağlantılarından internet seçeneklerine tıkla orda göz atma geçmişi var gözatma geçmişini sil e bas karşına çıkan pencerenin en altında tümünü sil yazıyo ona bas ve silinmesini bekle işi bittikten sonra internette dolaştığın bütün sitelerin kayıtları silinmiş olacak
Eski 05-07-2009   #3 (mesaj-linki)
tedua - avatarı

jake422 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
denetim masasına gir ağ ve internet bağlantılarından internet seçeneklerine tıkla orda göz atma geçmişi var gözatma geçmişini sil e bas karşına çıkan pencerenin en altında tümünü sil yazıyo ona bas ve silinmesini bekle işi bittikten sonra internette dolaştığın bütün sitelerin kayıtları silinmiş olacak
ben bundan bahsetmiyorum o internet geçmişini silme neyse ben buldum anlatcam...
Eski 05-07-2009   #4 (mesaj-linki)
tedua - avatarı

bilgisayarım___yerel diskC___Documents and Settings___administor___Cookies giriyoruz tüm girdiğimiz siteler var ordan siliyoruz(kendim sordum kendim cvpldm)
Eski 05-07-2009   #5 (mesaj-linki)
beekoo - avatarı

Veya bu işlemle birlikte diğer gereksiz dosyaları da temizleyen ve kayıt defterindeki gerekiz verileri silen CCleaner programını kullanabilirsiniz

CCleaner'in bedava versiyonunu buradan indirebilirsiniz.
Eski 06-07-2009   #6 (mesaj-linki)
jake422 - avatarı

iyi de bende cookies diye bi klasör yok ki
Eski 20-09-2009   #7 (mesaj-linki)
Misafir
lütfen rica ediyorum ilgilenin

arkadaşlar internetin geçmişinde ucuzagel diye bir site var siliyorum sildikten sonra hemen geri geliyor ben siliyorum o geliyor ne yapmalıyım yardım edin
Eski 5 Gün Önce   #8 (mesaj-linki)
Misafir

bakın ilk önce masaüstüne girip internete sağ tıklıyoruz ve orda
sil yazar ona tıklayın ve tümünü silin oluo
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bilgisayarımdan, girdiğimiz, silebilirim, siteleri | agdaki kisileri nasil silebilirim, gereksiz dosyalari nasil silerim, girdigimiz siteler, girdigimiz siteleri nasil sileriz, gozatma gecmisi silinsin, gozatma gecmisini nasil sileriz, internet kayitlarini nasil silerim,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Girdiğimiz siteleri bilgisayarımdan nasıl silebilirim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Avast programını bilgisayarımdan tamamen nasıl kaldırabilirim? nizamettin Soru-Cevap 18 03-10-2009 00:23
Deepfreeze programını bilgisayarımdan nasıl kaldırırım? Siyah Cin Soru-Cevap 4 02-10-2009 02:05
Messenger skin'i bilgisayarımdan nasıl kaldırırım? shrbzz Soru-Cevap 1 11-03-2009 08:27
Yüklü programı nasıl silebilirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 01-02-2009 16:59