Windows 7 neden yavaş çalışıyor? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-07-2009   #1 (mesaj-linki)
Melihhh =)))
Windows 7 neden yavaş çalışıyor?

512 mb ram 3 GHZ ve 128 mb ekran kartım var ve windows 7 yükledim...ve çok yavaş çalışıyor...Nedeni nedir??? Normalde XP ve Vistadan daha stabil ve hızlı çalışması gerekmezmi nedeni nedir???
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 29-07-2009   #2 (mesaj-linki)
iskeltan - avatarı
Cvp: Windows 7 neden yavaş çalışıyor?

Dı dı dı dıı.. Baştan ofside kardeşim. 512 mB Ram hayatta o işletim sistemini kaldırmaz. 1gBlık ramle Vista zor çalışıyor Windows 7 biraz kassın bi zahmet. Bi tane 1 gB ram (Tavsiyem kingston) al bu ramin üstüne takmak için yer varsa. 1,5 gB Ram işini görür..
Eski 3 Hafta Önce   #3 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Windows 7 neden yavaş çalışıyor?

Yha kardeşimm benim windows 7 2 gb ram var ama çok yavaş vista gibisi varmı yha ama vistaya nasıl çevircez onu düşünüyorum?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
çalışıyor, windows, yavaş
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows 7 neden yavaş çalışıyor? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Modem çalışıyor olmasına rağmen bağlantı yok hatası neden olabilir? adrianocem Soru-Cevap 7 08-10-2009 16:34
MSN çalışıyor ama görüntü hatası veriyor, neden olabilir? metpamit Soru-Cevap 2 05-10-2009 09:38
Bilgisayarım Neden Yavaş? Blue Blood PC/Internet Teknik Destek 3 19-05-2009 19:37
Messenger çalışıyor ama internete girilmiyor, neden olabilir? volume777 Soru-Cevap 5 09-01-2009 18:44
Neden kalbim yavaş atıyor? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 30-12-2008 01:16