| | #1 (mesaj-linki) | |
| N95 8GB model telefonun güvenlik kodunu nasıl bulabilirim?
Arkadaşlar, Benim N95 8GB'ım var. Fakat koyduğum kilit kodunu unuttum. Araştırmalarıma rağmen bulabildiğim tek çözüm yolu yazılım güncellemesi fakat ben bunu istemiyorum. Yazılım güncellemesi ile telefondaki ve yığın hafızadaki tüm bilgilerin silindiği bilgisine ulaştım. İnternette ve Mavi Karanlık'taki aramalarımda Nokia N95 8GB'in güvenlik kodu problemini çözmek için uygun bir program bulamadım. Yazılım güncellemesi yapmadan bu sorunu çözmek için herhangi bir program biliyor musunuz? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: N95 8GB model telefonun güvenlik kodunu nasıl bulabilirim?
Hala bir cevap yok mu?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: N95 8GB model telefonun güvenlik kodunu nasıl bulabilirim?
Telefonunuzun yazılımını güncelleyin veya bir telefoncuya baktırarak 5 10 TL karşılığında bu kodu sıfırlayabilirsiniz ki oda bu işi telefonun yazılımını güncelleyerek yapacaktır büyük ihtimalle. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| 8gb, bulabilirim, güvenlik, kodunu, model, n95, telefonun |
N95 8GB model telefonun güvenlik kodunu nasıl bulabilirim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Samsung E250 model telefonun ses şifresi nedir? | HASAN169 | Soru-Cevap | 22 | 6 Saat Önce 15:52 |
| Nokia Güvenlik Kodunu Kendiniz Bulun | BlueNighT | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 19 | 3 Hafta Önce 10:39 |
| E65 model telefonda tuş kilidi güvenlik şifresi nasıl bulunur? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 14-10-2009 13:12 |
| Nokia 2600 güvenlik kodunu unuttum, ne yapmalıyım? | çılgın kişi | Soru-Cevap | 3 | 29-09-2009 12:37 |
| Motorola cep bilgisayarının güvenlik kodunu nasıl kırabilirim? | ErHaN KOÇ | Soru-Cevap | 2 | 22-02-2009 14:54 |