WLM kişi ekleme sorunu nasıl çözülür? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-09-2009   #1 (mesaj-linki)
vvvvvvvvvvvvv
WLM kişi ekleme sorunu nasıl çözülür?

arkadaşlar windowstan msn in son sürümünü indirdim.kurdum.gayet güzel çalışıyor.ancak kişi eklemiyor.hizmet geçici olarak kullanılamıyor mesajı geliyor.yardımcı olur musunuz
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-09-2009   #2 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı
Cvp: WLM kişi ekleme sorunu nasıl çözülür?

vvvvvvvvvvvvv adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar windowstan msn in son sürümünü indirdim.kurdum.gayet güzel çalışıyor.ancak kişi eklemiyor.hizmet geçici olarak kullanılamıyor mesajı geliyor.yardımcı olur musunuz
Yeni fark etmemden dolayı cevap biraz geç gelmiş olabilir ama en azından benzeri sorunu yaşayanlar için fikir verebilecek bir kaç konuya değinebilirim.

Kişi listesi dosyaları bilgisayarlarıınızda değil, MSN sunucularında barınmaktadırlar. Yaptığınız ekleme/silme/engelleme vb. değişiklikler bu dosyalara yazılırlar.

Herhangi bir işlem yapıp oturumunuzu kapatıp tekrar açtıktan sonra bu değişikliği göremiyorsanız, işleminiz zaman aşımına uğramış ya da kişi listesi dosyanızda bir hata oluşmuş olabilir. Bu durumda yapabileceğiniz çok fazla şey yok.

Daha sade, az özellik barındıran bir Messenger sürümüyle oturum açıp işlemi tekrar edebilirsiniz. Mesela "Başlat > Programlar > Windows Messenger" kullanarak oturum açın, silmek istediğiniz kişiyi bulup silin. Tekrar ekleyin, oturumunuzu kapatıp açın. Sorun çift taraflı yaşanıyorsa, karşınızdaki kişiye de bu adımları takip etmesini önerin.

Kişiler birbirlerini listelerine eklediklerinde, bir taraf diğerini silmiş olsa bile kişi listesi dosyasında ilgili kişinin bilgisi kalır. Her iki taraf da birbirini "engellemeden" silerse, ardından da "Araçlar > Seçenekler > Gizlilik" bölümüne gelip aşağıdaki resimde gösterilen bölümdeki işlemi yaparsa, ancak o zaman "hiç eklememiş/eklenmemiş" gibi olurlar:

Bu işlemleri anti-virus/firewall gibi güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakıp yüklüyse Messenger eklentilerini/yamalarını kaldırıp uygulamanızı öneririm.

Defalarca bu işlemleri yapmanıza rağmen bir sonuç alamıyorsanız, sorunun kullanıcı tabanlı olmadığından emin olabilirsiniz. MSN Support/MSN Messenger birimine ulaşmanız gerekiyor:

E-mail Support
Devamı için MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu
Eski 23-09-2009   #3 (mesaj-linki)
vys06
messenger hakkında

messenger de yeni arkadaş ekliyemiyor ve beni ekleyenlere katılamıyorum... diger fonksiyonlarda bir sorun yok.
Eski 2 Hafta Önce   #4 (mesaj-linki)
Misafir
Msn kişi ekleme sorunu nedir?

msn de bi arkadasla birbirimizi yenı ekleyelım dedım ama su an servıs yanıt vermıyor gıbı bısı oldu ıkımızın lıstesındede bırbırımız varız ama offlıne ız nası iş anlamadım benım ıcın onemlı bırısı ve sadece onda oldu nıyeyse... msn surumunu yukseltmem gerekıomus pc yı actıgımda uyarı geldı yukselttım ondan sonra ekledım eskısıne donemıyormuyuz tekrar ayrı yetten...
Eski 1 Hafta Önce   #5 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: WLM kişi ekleme sorunu nasıl çözülür?

msn kişi ekleyemiyorum devet gitmiyor karsıdanda gelmiyor yardı olun nasıl yapcam bunu
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
çözülür, ekleme, kişi, sorunu, wlm
yeni msn de kisi ekleme,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
WLM kişi ekleme sorunu nasıl çözülür? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu EfthaLia MSN Teknik Destek/Bilgiler 66 1 Gün Önce 13:13
MSN açılmama sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 3 Hafta Önce 12:08
Red Alert 3 oyununda dil sorunu nasıl çözülür? Dimdik Soru-Cevap 4 4 Hafta Önce 03:11
Google zararlı içerik sorunu nasıl çözülür? Fenerliozo Soru-Cevap 3 20-06-2009 15:34
Space'e kişi ekleme sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 17-11-2008 11:29