| | #1 (mesaj-linki) | |
| '266 sıra sayısı msi.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı' nedir? msn nemi açamıyorum bu yükselt diyor tamam dedigimdede bu yazı cıkıyor lütfen acil yardım edin | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: '266 sıra sayısı msi.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı' nedir?
aynı sorun bendede var sabahtan beri delircem ya yükselt diyorum 266 sıra sayısı msi.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamıyor diyor hiçbişekil yüklenmiyo neden msnlerimizi acmayoruz ya ben yükseltmek falan istemiyorum yeterki acabiliyim yardım cookk önemli msnimi acmam lazım benim ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: '266 sıra sayısı msi.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı' nedir?
| |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
ama windows 2000 se bnm xp ve seçenklerde xp yok şmdi ne yapmalym
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ben windows 2000 de yapsm bi işe yaramıyor yne aynı | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
bilgisayarım c: program files / msn messenger logosu ustunde(msn.exe) sağ tıkladım ama uyumluluk diye bişi yok windows 95 yazan yerı windows 2000 de yazamıyorum napmalıyım simdi ? yardım edin lütfen msnimi acmam lazım cook önemli benim bilgisayarda xp ve öle bi secenek yok nasıl acabilirim simdi msnimi nerden cıktı bu yükseltme olayı ya sağ tılayp özellklere girnce uyumluluk var ordan yapn bende yapmkda bi işe yarmıor ama belki szde yarar Son Düzenleyen Misafir; 16-09-2009 @ 19:20. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
AYNI SORUN BENDE DE VAR MALESEF Kİ AÇAMIYORUM MSN İMİ SON SÜRÜME DE YÜKSELTEMİYORUM BAŞKA SÜRÜMLERİ DE DENEDİM HİÇ BİRİ OLMUYOR AYNI HATAYI VERİYOR 266 MSİ.DLL HATASI
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
nedenn yaa msni yükseltmemizmi gerekiyorr ben eski msnimi acmak istiyorum arkadaslar benim bilg. kabul etmiyo son sürümü ama eskisinide acamıyom delircem
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
inceleyiniz.Uyumluluk seçeneğinizi 2000 yapınız. | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
bilgisayarım c: program files / msn messenger logosu ustunde(msn.exe) sağ tıklayıp uyumluluk diyip windows 95 yazan yerı windows 2000 yapınca tekrar msngr onarılıyor dıyıcek ve tekrar açılıcak ve sorun ortadan kalkıcak Bu işlemi uygulayarak yükseltme yapmadan eski MSN'i kullanabilirsiniz. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| 266, bağlantı, bulunamadı, dinamik, kitaplığında, msidll, nedir, sayısı, sıra |
| 266 sira sayisi msi dll, 266 sira sayisi msi dll hatasi, msi dll, msi dll hatasi, msi dll indir, |
'266 sıra sayısı msi.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı' nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yetişkin bir insandaki kemik sayısı nedir? | okullu | Soru-Cevap | 16 | 2 Hafta Önce 02:17 |
| 'İstenen arama anahtarı hiçbir etkin etkinleştirme içeriğinde bulunamadı' nedir? | kaptan7721 | Soru-Cevap | 3 | 4 Hafta Önce 11:01 |
| Dünyanın en büyük sayısı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 09-10-2009 16:18 |
| Dinamik - Dinamik Nedir - Dinamik Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 27-02-2009 09:58 |
| Euler Sayısı veya e Sayısı | Blue Blood | Matematik | 0 | 07-01-2008 11:12 |