Gideceğim lise kötü mü? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-09-2009   #1 (mesaj-linki)
Gideceğim lise kötü mü?

merhaba arkadaşlar ben bu sene liseye başlıcam sbs ye girdim 1.ve 2. tercihleri kazanamadım sınavsız giriş yaptım internetten kurttepe endüstri meslek lisesi çıktı ama bölümüm yok arkadaşım 1.tercihte kazandı kurttepe yi o elektrik bölümü tutturdu.
Bir de benimki kurttepe endüstri arkadaşımınki kurttepe anadolu meslek farkı ne acaba benim gittiğim lise kötümü
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 20-09-2009   #2 (mesaj-linki)
fadedliver - avatarı
Cvp: Gideceğim lise kötü mü?

payrox adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba arkadaşlar ben bu sene liseye başlıcam sbs ye girdim 1.ve 2. tercihleri kazanamadım sınavsız giriş yaptım internetten kurttepe endüstri meslek lisesi çıktı ama bölümüm yok arkadaşım 1.tercihte kazandı kurttepe yi o elektrik bölümü tutturdu.
Bir de benimki kurttepe endüstri arkadaşımınki kurttepe anadolu meslek farkı ne acaba benim gittiğim lise kötümü
Ne anlamda kötü mü?
Arkadaş ortamı mı, öğretmenler mi yoksa isim olarak mı?
Her nerde okursan oku ama bulunduğun yere göre en iyisi olmak için çalış
Eski 20-09-2009   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Gideceğim lise kötü mü?

yok yani eğitim düzeyi olarak nasıl ? kurttepe de iki bölüm var biri anadolu meslek diğeri teknik lise ben teknik lisedeyim anadolu meslek ile eğitim farkını soruyorum
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
gideceğim, kötü, lise
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Gideceğim lise kötü mü? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
1989 doğumluyum, askere gideceğim tarih ne zaman belli olur? Ziyaretçi Soru-Cevap 114 7 Saat Önce 16:03
Kötü Söz Rüya Tabiri (Rüyada Kötü Söz Görmek) BrookLyn Rüya Tabirleri 0 17-06-2009 18:58
Oğuz Yılmaz - Sen Uyurken Gideceğim Yavru_Aslan Türkçe Şarkı Sözleri 0 30-12-2008 12:12
Kötü - Kötü Nedir - Kötü Hakkında Blue Blood X-Sözlük 0 13-12-2007 20:22
Lise Meitner (Lise Meitner Kimdir? - Lise Meitner Hakkında) Blue Blood Bilim ww 0 17-04-2007 11:06