Boot başlangıcından "Hard Disk Arıza" uyarısı nasıl kaldırılır? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-09-2009   #1 (mesaj-linki)
Boot başlangıcından "Hard Disk Arıza" uyarısı nasıl kaldırılır?

Değerli dostlar Acer 5710G laptopumun Toshiba hard diski bad sektör kapmış, bilgisayarı her açışımda ilk önce hard diskin kısmen arızalı olduğunu ve servisle bağlantı kurmam gerektiğini belirten bir uyarı çıkıyor ve "F1" e basarak bilgisayarın açılışını sürdürebilceğimi söylüyor.

Ben bu uyarıyı nasıl kaldırabilirim?
Bilgisayarımın direkt açılmasını istiyorum, hdd'ye zaten mecburen baktıracağım ilerde. F1'e basarak açılışını sürdürdüğüm bilgisayarım, windows'ta çalışırken bir uyarı vermiyor nasıl olsa.

İlginiz için şimdiden teşekkürler...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-10-2009   #2 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı
Cvp: Boot başlangıcından "Hard Disk Arıza" uyarısı nasıl kaldırılır?

ozgurbilge adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Değerli dostlar Acer 5710G laptopumun Toshiba hard diski bad sektör kapmış, bilgisayarı her açışımda ilk önce hard diskin kısmen arızalı olduğunu ve servisle bağlantı kurmam gerektiğini belirten bir uyarı çıkıyor ve "F1" e basarak bilgisayarın açılışını sürdürebilceğimi söylüyor.

Ben bu uyarıyı nasıl kaldırabilirim?
Bilgisayarımın direkt açılmasını istiyorum, hdd'ye zaten mecburen baktıracağım ilerde. F1'e basarak açılışını sürdürdüğüm bilgisayarım, windows'ta çalışırken bir uyarı vermiyor nasıl olsa.

İlginiz için şimdiden teşekkürler...
Bios'tan F1 hata uyarısını disable yaparsanız isteğiniz gerçekleşir.
Eski 4 Hafta Önce   #3 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Boot başlangıcından "Hard Disk Arıza" uyarısı nasıl kaldırılır?

bios tan f1 nasıl kaldırabirim
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
başlangıcından, boot, hard disk arıza, kaldırılır, uyarısı
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Boot başlangıcından "Hard Disk Arıza" uyarısı nasıl kaldırılır? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
"will be able to.." ve "won't be able to.." kalıpları ile nasıl cümleler kurabilirim? XZixYaxRetxÇiX Soru-Cevap 12 1 Hafta Önce 20:02
MSN oturumu açarken "hata raporu gönder" uyarısı neden çıkar? berak Soru-Cevap 14 2 Hafta Önce 19:04
"smd" veya "smc" dosyalarını nasıl açabilirim? jake422 Soru-Cevap 1 16-09-2009 01:30
İngilizcede "must" ve "mustn't" model verbleri ile trafik işaretleri nasıl anlatılır? sdgsdg Soru-Cevap 4 23-04-2009 19:36
MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor ozgurv Arşive Kaldırılan Konular 1 17-09-2008 00:59