Hoş geldiniz sayın ziyaretçi Neredeyim ben?!

Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.

Açık öğretim lisesi sınavlarında çıkmış soru ve cevaplar nedir?

Bu konu Soru-Cevap forumunda Misafir tarafından 24 Eylül 2009 (14:40) tarihinde açılmıştır.FacebookFacebook'ta Paylaş
27645 kez görüntülenmiş, 39 cevap yazılmış ve son mesaj 4 Mart 2012 (15:27) tarihinde gönderilmiştir.
  • 5 üzerinden 4.25  |  Oy Veren: 4       Çok İyiÇok İyi İyiİyi OrtaOrta KötüKötü Çok kötüÇok kötü
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Eski 24 Eylül 2009, 14:40

#1 (link)
Misafir
Ziyaretçi
Alıntı:
aol çıkmış sorular
ALÖ DE CIKMIS SORULAR VE CEVAPLARI ISTIYORUM
  • Etiketler:
  • acikogretim duz lise cikmis sorular
En İyi Cevap Misafir tarafından gönderildi
YA BN BU SENE YAZILDIM AÇIK ÖGRETİME FAKAT GECEN SENE ÇIKMIŞ SORULARA GÖZ ATMAK İSTİYORUM...
Eski 2 Ekim 2009, 20:32

#2 (link)
Misafir
Ziyaretçi
ben liseye yazıldım diplpmayı almak için kaç puanlazım
Eski 3 Ekim 2009, 10:07

#3 (link)
Misafir
Ziyaretçi
ben Lise 1 sınıfı bitirdim 2 sınıfa baslamadan bıraktım A.O.L kayıt yaptıgımda 43 kredim vardı bölümüm Fen bilimleri ne kdar sürede A.O.L mezun olurum. cevabınızı bekliyom.tşk ederim
Eski 5 Ekim 2009, 16:38

#4 (link)
Misafir
Ziyaretçi
açık öğretim sınavında 2008-2009 yılında çıkmış sorular
Eski 9 Ekim 2009, 18:32

#5 (link)
Misafir
Ziyaretçi
YA BN BU SENE YAZILDIM AÇIK ÖGRETİME FAKAT GECEN SENE ÇIKMIŞ SORULARA GÖZ ATMAK İSTİYORUM...
Eski 23 Ekim 2009, 21:20

#6 (link)
Misafir
Ziyaretçi
bende bu sene yazıldım fakat birşey bilmiyorum bilen varsa lütfen
Eski 23 Ekim 2009, 21:21

#7 (link)
Misafir
Ziyaretçi
bende ilk defa yazıldım
yardım lütfen
Eski 24 Ekim 2009, 01:56

#8 (link)
Misafir
Ziyaretçi
slm ben anadolu lisesi son siniftaydim.ilk donemi bitirdim ikinci donem biraktim.acik ogretimden devam
edip diplomami almak istiyorum.bunun icin kac sinav vermem ve kac kredi almam gerek.tskler
Eski 24 Kasım 2009, 15:29

#9 (link)
Misafir
Ziyaretçi
arkadaşlar bende ilk kayıt oldugumda hiç bişey bilmyodum ama nette bakarak ögrendim sizd öyle yapın başarılar
Eski 10 Aralık 2009, 20:16

#10 (link)
Misafir
Ziyaretçi
arkadaşlar aol lise çıkmış soruları nereden bulabilirim acaba bilen varmı
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Açık öğretim lisesi sınavlarında çıkmış soru ve cevaplar nedir? Konusuna Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Psikoloji ve PDR Bölümü Hakkında Soru ve Cevaplar Misafir Psikoloji ve Psikiyatri 489 17 Mayıs 2013 11:15
Açık öğretim lisesi ile genel lise arasında fark var mıdır? MoooR Soru-Cevap 100 8 Ocak 2013 20:00
Açık Öğretim Lisesi tasdikname yeniden incelenmesi için dilekçe örneği var mı? Misafir Soru-Cevap 2 27 Kasım 2009 13:26
Açık Öğretim Fakültesi eğitim şartları nedir? Misafir Soru-Cevap 1 25 Eylül 2009 02:03
Açık Öğretim Lisesi The Unique Eğitim Bilimleri 2 16 Nisan 2009 11:00

Yeni Soru
Sayfa 0.163 saniyede (61.91% PHP - 38.09% MySQL) 12 sorgu ile oluşturuldu
Şimdi ücretsiz üye olun!
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 19:18
  • YASAL BİLGİ

• İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan MsXLabs.org forum adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre tüm kullanıcılarımız yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. MsXLabs.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) iş günü içerisinde MsXLabs.org yönetimi olarak tarafımızdan gerekli işlemler yapıldıktan sonra size dönüş yapılacaktır.
  • » Site ve Forum Kuralları
  • » Gizlilik Sözleşmesi