Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Cepten internete nasıl bedava girebilirim?#1 (link) | |
| Ziyaretçi | Alıntı:
| |
En İyi Cevap fadedliver tarafından gönderildi
| | bu adresimi yazacağız!!!!!!!!!!#8 (link) |
| Ziyaretçi |
ya arkadaşlar benim telefonum ''E2550''YA TELEFONUMDAN NASIL GİRERİM. hattım vodofone'ydı şimdi numaramı turkcell'e taşıdım şimdi ben telefonumdan internet sayfasına giriyorum.Ondan sonra çıkan google'ye mi şu adresi yazıcam Cepten bedava internet %100 TURKCELL MebApp bunu mu yazacağım telefonun Google kısmına |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Cepten internete nasıl bedava girebilirim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Astsubay okullarına nasıl girebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 43 | 6 Mart 2013 20:38 |
| Youtube'a nasıl girebilirim? | Ziyaretçi mk üyesi | Soru-Cevap | 10 | 20 Ocak 2013 16:28 |
| Cepten Bedava TV Seyredin (Telsim için) | kizilgolge | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 35 | 12 Nisan 2012 01:13 |
| Sınavlara nasıl ve nerede girebilirim? | macahit | Soru-Cevap | 3 | 13 Ağustos 2011 13:08 |
| Mozilla Firefox ile internete nasıl bağlanırım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 28 Haziran 2011 02:30 |