| | #1 (mesaj-linki) | |
| PC'de gizli dosyaların gizlendiği seçenekler bölümü kayboldu, çözümü nedir?
bilgisayarımda aniden araçlardaki gizli dosyaları gizlediğim seçenekler bölümü gitti.yerine ağ sürücüsüne bağlan,ağ sürücüsü bağlantısını kes ve eşitle geldi. ne yapmam gerekiyor.ltfn çok acil yardım edin
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC'de gizli dosyaların gizlendiği seçenekler bölümü kayboldu, çözümü nedir?
Araçlar menüsünde zaten "klasör seçenekleri" bulunur. oraya girip "görünüm"sekmesine tıklayarak gizlilik ayarlarını değiştirebilirsin. menüden bulamazsan aynısı denetim masasında vardır.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC'de gizli dosyaların gizlendiği seçenekler bölümü kayboldu, çözümü nedir?
işte sorunda o menüden aniden kayboldu ve denetim masasında da yok. peki çalıştırdan geçmiş zamana dönmek için ne yapmalıyım.config gibi bişiler yazılıyordu ama hatırlayamıyorum.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| bölümü, çözümü, dosyaların, gizlendiği, gizli, kayboldu, nedir, pcde, seçenekler |
PC'de gizli dosyaların gizlendiği seçenekler bölümü kayboldu, çözümü nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Messenger Plus! için Ek Seçenekler, Kayıt Defteri Ayarları | ahmetgns | Messenger Plus! | 8 | 23-09-2009 01:22 |
| Eski tip düzüstü PC'de XP yükledikten sonra ram sorunu oluştu, çözümü nedir? | HKROOT | Soru-Cevap | 2 | 13-08-2009 00:45 |
| Gizli Oy - Gizli Oy Nedir - Gizli Oy Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 22-05-2009 14:18 |
| Gizli - Gizli Nedir - Gizli Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 24-02-2009 15:36 |
| Masaüstünü Göster Kayboldu Sorunu ve Çözümü | SysteM | PC/Internet Teknik Destek | 4 | 27-11-2008 02:42 |