| | #1 (mesaj-linki) | |
| Halk kültürünü aktarmada sözlü anlatımların önemi nedir?
halk kültürünü aktarmada sözlü kaynakların rolü
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Halk kültürü ve içerisindeki sözlü anlatımlar nedir?
ARKADAŞLAR BANA AŞAĞIDA VERİLEN KONUYU BULABİLİRMİSİNİZ HALK KÜLTÜRÜ VE İÇERİSİNDEKİ SÖZLÜ ANLATIM VE ÖRNEKLER VERİNİZ | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Halk kültürü ve içerisindeki sözlü anlatımlar nelerdir?
(bilmece, tekerleme, masal, atasözü, deyim, fıkra, mit, efsane, destan, halk hikâyesi, halk şiiri vb.) halkın duygu ve düşüncelerini aktarmadaki yerini, halk kültürü içindeki önemini, varyantlarını, aktarıcılarını (ozan, âşık, masal ve fıkra anlatıcısı vb.) | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Halk kültürünü aktarmada sözlü kaynakların rolü nedir?
halk kültüründe sözlü kaynaklar
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Halk kültürünü aktarmada sözlü kaynakların rolü nedir? SÖZLÜ ANLATIMLAR (bilmece, tekerleme, masal, atasözü, deyim, fıkra, mit, efsane, destan, halk hikâyesi, halk şiiri vb.) halkın duygu ve düşüncelerini aktarmadaki yerini, halk kültürü içindeki önemini, varyantlarını, aktarıcılarını (ozan, âşık, masal ve fıkra anlatıcısı vb.) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| aktarmada, anlatımların, halk, kültürünü, nedir, sözlü, önemi |
| sozlu kaynaklarin onemi, sozlu tarihi nedir, |
Halk kültürünü aktarmada sözlü anlatımların önemi nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Özlü Sözlü Doğrular | ByKatip | Yazın Hayatı | 2653 | 3 Hafta Önce 15:12 |
| Halk kültürünün Türk kültüründeki yeri ve önemi nedir? | Misafir | Soru-Cevap | 1 | 04-10-2009 15:39 |
| Halk Hikayeleri (Halk Hikayesi) | Blue Blood | Edebiyat | 5 | 16-09-2008 14:55 |
| Sözlü Anlatım | Blue Blood | Edebiyat | 4 | 02-06-2008 15:37 |
| Sözlü Tarih Nedir? Sözlü Tarih Hakkında | Blue Blood | Tarih | 0 | 22-10-2007 15:22 |