Arama

Okul temsilciliği için yapmam gerekenler nelerdir? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 24 Ekim 2017 Gösterim: 156.825 Cevap: 11
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ekim 2017       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Okulumuzun8 /A sınıfında okuyorum. Okul başkanlığına aydım . Okulumuz o kadar muhteşem bir okul olmayabilir .Ama bu okulu muhteşem yapan onun içinde olan öğrencilerdirTabiki okul başkanı olabilmek için sizlerin oyuna ihtiyacım var . Eğer okul başkanı seçilirsem .Bu Sene sizlerinde desteğiyle bir çok şeye imzamızı atacağız. Başlıca sorunlarınızı benim aracılığımla yetkili kişilere bildirerek çözebilirsiniz. Okulumuzda eğitim ve sosyal etkinliklerin yetersizliğinin farkındayım. Bunun için gerekirse imkanları zorlayıp sizlere en güzel şeyleri sunarak sizlerin takdirini kazanmak en büyük hedefimdir. En büyük uğraşım olan müzikle ilgili bu sene bir takım faaliyetler planlıyoruz. Sizlerinde desteğiyle bu planlarımızı başarıyla yerine getirmeyi hedefliyoruz. Tabiî ki sadece müzikle alakalı faliyetleri değil istediğiniz alanda faliyetleri sunacağım.
Siz değerli arkadaşlarımın sorunlarını yerine gerireceğim.. Sizlerinde yapmak istediği sosyal ve eğitimsel alanda bir faaliyet varsa fikirlerinizi benimle paylaşabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
Arkadaşlar şunu hiçbir zaman unutmayın demokrasılerde herkesin görüşü alınarak sorunlar daha kolay çözülebilir. Okulda gerçekleştireceğimiz tüm faaliyetler için fikirlerinizi ve desteğinizi bekliyorum.
.Siz İsteyin, Biz Değerlendirelim. Hep Birlikte El Ele Verelim.Okulumuz için gerekli olan herşeyi tek tek yapıcağım.Derslerinizden arta kalan zamanlarda yanıma gelip söyleyebilirsiniz bunları tek tek not alıcağım.Ve oylarınızı bana vermenizi istiyorum , oyunu bana veren veya vermeyen bütün arkadaşlara konuşmamı dinledikleri için tekrar teşekür ediyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ekim 2017       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili arkadaşlarım,
Bildiğiniz üzere, bugün okul temsilsiliği seçimi için burada toplanmış bulunuyoruz. Adım SERVET soyadım ..8.., ..B..sınıfında okumaktayım. Sizlere şunu ya da bunu yapacağım demek yerine vaatlerimi sunuyorum. Çünkü gücüm ne kantini ucuzlatmaya, ne haftada bir günü serbest kıyafet günü ilan etmeye ne de herkese bedava tost dağıtmaya yeter.Zaten bunları vaat etmek sizin zekanızla dalga geçmek ve yalancı durumuna düşmek olur. Bu nedenle yalancı çıkmaktansa size 2 3 vaat sunmak ve doğru olmak daha iyidir. tüm.Okulumuzda her dönem olmak üzere 2 defa futbol ve voleybul turnuvaları düzenlenecektir.5.6 sınıflarda dahil olmak üzere bu turnuvalar düzenlenecektir okulumuzun sosyal ve kültürel faaliyetlerinde tüm
Sponsorlu Bağlantılar
öğretmenler, öğrenciler, gönüllü, gönülsüz tüm velilerle ve bu etkinliklerde yer almak isteyen tüm kişilerle sıkı bir işbirliğine girerek bu çalışmaların yürütülmesinde aktif bir rol oynayacağımdır.Ve son olarak okulumuzda fen laboratuvarı var ama malzeme yeterliliği ve kullanamıyoruz onu açmak ve içindeki eşyaları kullanmak için elimden geleni yapacağımdır. Ve okulu güzelleştirmek için Elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Dinlediğiniz için teşekkür ederim.Oyunuzu bana verirseniz sevinirim.
Oyunu bana veren-vermeyen bütün arkadaşlarımada konuşmamı dinledikleri için tekrar teşekkür ediyorum.
Sevgi ve saygılarımla