MSN konuşma pencerelerini ayrı pencere olarak nasıl açabiliriz? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 4 Hafta Önce   #1 (mesaj-linki)
MSN konuşma pencerelerini ayrı pencere olarak nasıl açabiliriz?

arkadaşlar benim söyle bir sorunum var msn 9,0 kullanıyorum ve bütün konuşma penceleri aynı pencerede olması alışkanlık yüzünden bu olayı hiç sevmiyorum bunu ayrı pencerede nasıl yapabiliriz yardımcı olacaklar şimdiden teşekürler
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 2 Hafta Önce   #2 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: MSN konuşma pencerelerini ayrı pencere olarak nasıl açabiliriz?

matraxgk adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar benim söyle bir sorunum var msn 9,0 kullanıyorum ve bütün konuşma penceleri aynı pencerede olması alışkanlık yüzünden bu olayı hiç sevmiyorum bunu ayrı pencerede nasıl yapabiliriz yardımcı olacaklar şimdiden teşekürler
Bu dediğiniz Messenger Plus! Live programının bir özelliği. Kapatmak için şurayı okuyun: Tüm Konuşma Pencereleri Tek Pencerede (Sekmeli Sohbetler)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açabiliriz, ayrı, konuşma, msn, olarak, pencere, pencerelerini
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN konuşma pencerelerini ayrı pencere olarak nasıl açabiliriz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
WLM 2009'da görünen ad ile konuşma penceresinde ayrı nick kullanımı nasıl sağlanır? ema77 Soru-Cevap 5 15-09-2009 19:46
Pencere Rüya Tabiri (Rüyada Pencere Görmek) ThinkerBeLL Rüya Tabirleri 0 12-06-2009 13:10
Pencere - Pencere Nedir - Pencere Hakkında ThinkerBeLL X-Sözlük 0 12-06-2009 13:03
Plus pencerelerini nasıl şeffaf yapabilirim? ...35 Soru-Cevap 1 01-03-2009 15:10
Ürün olarak bilimin, etkinlik olarak bilimle karşılaştırılması nasıl olur? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 30-11-2008 21:54