| | #1 (mesaj-linki) | |
| WLM Live uyumluluk sorunu nasıl çözümlenir?
merhaba pclerim yeni sürüm istiyor ben bunu özellikler>uyumluluk>windows 2000 yapıp düzeltiyordum ama farklı bir cevap alıyorum bi çözümü varmıdır?teşekkürler.
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| WLM 8.5 de uyumluluk ile ilgili sıkıntı
Merhaba msn nin güncellenmesi ile ilgili olarak bi sorum vardı. sorun şu.messenger'a sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluğa geliyorum.oradan windows 2000 i seçiyorum.buraya kadar herşey normalde aşağıdaki uygula tuşu silik olduğu için elim kolum bağlandı.Önceden windows 2000 seçmiştim hiç sorun yoktu.Ama şimdi eski haline döndüremiyorum.neden böyle acaba.Yada bir çözümü varmı. Çünkü herşeyi yaptım.Msn ye girebiliyorum.aynısını başka bi pc de denedim ve bu uyumluluğu iptal ettiğimde sesli ve görüntülü konuşabiliyorum.Bunu iptal etmem gerekiyor.Etmediğimde ses kartı vs. takılı değil gibisinden uyarı geliyor.şu uyumluluğu iptal edebilsem herşey düzelecek ama olmuyor yapamıyorum..Lütfen yardımcı olun.. bu aşağıdaki yöntemi yaptığım halde olmadı.Arkadaş böyle yazmış ama denedim yine olmadı.. 1)Tarihe bakın yanlışsa düzeltin. 2)Messengerdan tamamen çıkış deyin. 3)Aşağıda vereceklerimi sırayla başlat+çalıştır'a yazın: regsvr32 Softpub.dll regsvr32 Wintrust.dll regsvr32 Initpki.dll regsvr32 Rsaenh.dll regsvr32 Mssip32.dll regsvr32 Cryptdlg.dll regsvr32 Msxml3.dll 4)Bir daha deneyin açılacaktır.Eğer yine çalışmazsa regsvr32 Softpub.dll 'nin "S" 'sini küçük yapıp yani regsvr32 softpub.dll yapıp deneyin. Bu sefer kesin olacaktır iyi eğlenceler | |
|
![]() |
| Etiketler |
| çözümlenir, live, sorunu, uyumluluk, wlm |
| msn uyumluluk sorunu, |
WLM Live uyumluluk sorunu nasıl çözümlenir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Web kamerası sorunu nasıl çözümlenir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 21 | 2 Hafta Önce 23:05 |
| MSN'de cam sorunu nasıl çözümlenir? | Misafir | Soru-Cevap | 2 | 09-10-2009 16:27 |
| Windows Live Messenger Ne dinliyorum özelliği sorunu nasıl çözümlenir? | Misafir | Soru-Cevap | 0 | 15-09-2009 17:15 |
| Windows Live Mail Hata Kimliği: 0x8DE20007 sorunu nasıl çözümlenir? | zenta | Soru-Cevap | 2 | 11-09-2009 01:39 |
| 5610 PC suite sorunu nasıl çözümlenir? | karınca z | Soru-Cevap | 1 | 19-08-2009 21:32 |