İnternet ayarlarıyla ilgili sorunu nasıl çözümleyebilirim? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 2 Hafta Önce   #1 (mesaj-linki)
GÖK-TÜRK - avatarı
İnternet ayarlarıyla ilgili sorunu nasıl çözümleyebilirim?

İyi akşamlar arkadaşlar.İnternet bağlantısı ile ilgili bir sorunum var.Sorunu şöyle anlatabilirim....

-İlk önce internet explorer 8 i ufak tefek sorunlar yüzünden kaldırdım.Kaldırma işlemi bitince PC yi yeniden başlatmam gerektiği söylendi.Yeniden başlattım.PC açılışında tam hatırlamıyorum ama sanırım ''Winlogon'' ile ilgili bir hata penceresi çıktı onu geçtim.Pc normal başladı İE8 i tekrar yükledim..ama bu seferde sağ altta normalde orda olan ağ durum ikonu (iki küçük yanıp sönen bilgisyar simgesi) kayboldu.
-Airties marka modem simgesine tıkladım bağlantının olmadığını söyledi.
-Biraz kurcaladım.Şimdi hangi yolları takip ettiğimi hatırlamıyorum ama sonunda aygıt yöneticisi diye bir yer vardı orada sanırım internet adapter gibi bir bölümün etkin olmadığını gördüm.Yaradana sığınıp ETKİN hale getirdim.Sonra düzeldi.O simgeyi de saatin yanında çıktı ama YEREL AĞ BAĞLANTISI 4 gibi çıktı .Sanırım normalde ordaki '' 4 '' önceden yoktu. Şimdi internet falan normal ama garipsedim.

Şimdi öğrenmek istediğim şu : Neler oldu ? Bir sorun mu var ? Yoksa bir sorun yaşar mıyım ? Bayaa midem bulandı; bir sorun çıkar mı acaba ? Neden olmuş olabilir ?

Cevaplarınız icin teşekkürler...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
ayarlarıyla, çözümleyebilirim, ilgili, sorunu, İnternet
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
İnternet ayarlarıyla ilgili sorunu nasıl çözümleyebilirim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Frework 3.5 yüklerken hata veriyor, sorunu nasıl çözümleyebilirim? karizmatikinsan Soru-Cevap 1 3 Hafta Önce 23:09
DNS ayarlarıyla oynadığımızda banka işlemleri ile ilgili sorun teşkil eder mi? cem32 Soru-Cevap 2 27-09-2009 08:31
İnternet sitemde yaşadığım sorunu nasıl çözebilirim? Kill4me Soru-Cevap 1 23-04-2009 21:39
WLM 8.5 sürümde donma sorunu yaşıyorum, nasıl çözümleyebilirim? StANDby007 Soru-Cevap 1 01-12-2008 17:54
SplitCam'daki sorunu nasıl çözümleyebilirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 27-11-2008 14:01