Java destekli Nokia 5730 model telefonla oyunlara nasıl bağlanabilirim? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 2 Hafta Önce   #1 (mesaj-linki)
nokia yardiimm
Java destekli Nokia 5730 model telefonla oyunlara nasıl bağlanabilirim?

ben nokia 5730 modelinde java destekli telefon ald1m. Fakat java destekli olmas1na ramen gamegarden.net gibi oyun oynayabilecegm sitelere giremiyorum.skyfire i indirdim fakat ondada sadece salona girebiliyorum oyun oynay1p sohbet edemiyorum.bunun için hangi programlari indirmem gerekiyor ve girebilmek için bi site adres1 varm1?simdiden tskler.acil yardim ltfn....
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 5 Gün Önce   #2 (mesaj-linki)
yard1mm ltfn
nokia 5730 ile gamegarden.net gibi sitelerde oyun oynayamiom yardim

nokia 5730 xm ile gamegarden.net gibi sitelerde oyun oynayamiorum.tel java destekli ama açilmior.skyfireden aciom ondada oyun oynayamiorum bunu icin hangi program1 indirmem gerekir açil cvp bek ltfn _imdidn tsk
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
5730, bağlanabilirim, destekli, java, model, nokia, oyunlara, telefonla
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Java destekli Nokia 5730 model telefonla oyunlara nasıl bağlanabilirim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nokia 6230i model telefonun güvenlik şifresi nedir? Misafir Soru-Cevap 5 3 Hafta Önce 10:12
Nokia 3220 model telefonun ses yükseltme şifresi nedir? Misafir Soru-Cevap 1 4 Hafta Önce 20:38
Nokia 3230 model telefona nasıl format atılır? misafirkimmiş99 Soru-Cevap 0 21-09-2009 03:11
Nokia 3230 model telefondan bilgisayara bağlantı nasıl yapılır? Siyah Cin Soru-Cevap 0 16-09-2009 00:04
Nokia 3110C model telefonumun hafıza kartı kilidini nasıl açabilirim? Misafir Soru-Cevap 0 10-09-2009 21:22