Panda 2010 ücretli mi? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 2 Hafta Önce   #1 (mesaj-linki)
Misafir
Panda 2010 ücretli mi?

slm arkadaşlar ben panda 2010 yükledim. deneme sürümü zannedip etkinleştirdim. mail geldi.

Sayyn müşterimiz>

Panda Security ürünü seçti?iniz için te?ekkür ederiz.

Panda Antivirus Pro 2010 1 license - Promotional 1 month uygulamasyny ba?aryly bir ?ekilde etkinle?tirdiniz.

7/Aralik/2009 tarihine kadar ürününüze dahil yararlanabilece?iniz hizmetlerin bir listesi a?a?ydadyr:

• Yeni tehditlere kar?y günlük güncellemeler.
• Web ve e-postayla teknik destek.
• Virüs uyarylary ve bilgiler.

Mü?teri numaranyz budur. Bizimle ileti?im kurdu?unuzda kendinizi tanytmak için daima bunu kullanyn:

Mü?teri numarasy: 653839530

Buna ek olarak ürününüzü etkinle?tirmek için ?u anda kullandy?ynyz etkinle?tirme kodu a?a?ydadyr:

Etkinle?tirme kodu: PDVB755-73044246

Bu bilgiler, ürününüzü ilk etkinle?tirdi?inizde kullandy?ynyz e-posta adresinizle birlikte, ürününüzü gerekti?inde yeniden kurmak veya ek lisanalary tkinle?tirmek ve kurmak için gereklidir.

E?er ?imdiye kadar yapmamy?sanyz a?a?ydakilerden faydalanabilmek için mü?teri kaydy i?lemini do?rudan üründen yapmanyzy tavsiye ederiz:

• Ki?isel Mü?teri Alanyna Eri?im.
• Ürününüzün en yeni sürümünü indirmek.
• Pratik ipuçlary ve kylavuzlara eri?im.
• Ürününüzü yenilerken mü?terilerimiz için mevcut olan özel indirimlerden yararlanmak.

Bilmeniz gerekenler...
Ylave lisanslary etkinle?tirmek

Ürününüz için birden çok lisans satyn almy?sanyz programy lisans sayysy kadar bilgisayara kurabilirsiniz.
Bu durumda, ürünü kurdu?unuz her bir bilgisayarsa aktive etmeniz gerekir. Daha fazla bilgi için, burayy tyklatyn.

Ürün hizmetlerinizi yenilemek Son kullanma tarihi sona eren Panda hizmetlerini kullanmaya devam edebilmek için ürününüzün aboneli?ini yenilemeniz gerekir.

Ba?ka sorunuz var my?

Ürünle ilgili sorularynyza çözüm getirmek için Çevrimiçi Destek Merkezi daima hizmetinizdedir.

Panda'yy tercih etti?iniz için te?ekkür ederiz.

PANDA SECURITY YLE YRTYBAT KURUN: Bu e-postaya yanyt vermeyin. Bu e-posta otomatik bir sistem kullanylarak size gönderilmi?tir. Panda ile irtibat kurmanyz gerekti?inde, burayy tyklatyn.

acaba herhangi bi para ödemem gerekirmi yoksa trial olarak mı kullanıcam litfen yardım edin. tşkler
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
2010, panda, ücretli
panda 2010,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Panda 2010 ücretli mi? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Photofunia sitesi ücretli midir? naked Soru-Cevap 1 2 Hafta Önce 21:58
Programla konuşmak ücretli mi? n_s218 Soru-Cevap 1 20-06-2009 14:02
Bir operatörden bir başkasına geçiş ücretli mi? c@Rlos Soru-Cevap 1 19-06-2009 19:17
Panda (Ailuropoda melanoleuca) asla_asla_deme Zooloji 1 24-03-2009 18:47
Panda Sneeze :) MaKaLeLe YouTube'dan Seçmeler 0 13-03-2007 01:59