Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | Aniden üşüme ve titreme oluyor neden olabilir, nasıl tedavi edilir?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
Mrb. sırtımın üst tarafı ile boyun arasından ani gelen bir üşütmeyle birlikte titreme meydana geliyor,zangır zangır titriyorum,zaman zaman yazın hafif rüzgarlı bir havada bile oluyor,bu durum bende çok sık oluyor,titremenin sonunada hafif ter ve ateş basıyor,yalnız bu üşüme ve titreme beşlamadan önce bu durumu hissediyorum ve arkasından başlıyorum titremeye ve üşümeye bu durum neden olabilir acaba. slm ve sevgiler. Benzer Konular:
Etiketler:
|
Aniden üşüme ve titreme oluyor neden olabilir, nasıl tedavi edilir? | ||
Daisy-BT | Alıntı:
|
| | Aniden üşüme ve titreme oluyor neden olabilir, nasıl tedavi edilir?#2 (link) | |
| ♥♥υηυтмαуı υηυттυм♥♥ | Alıntı:
| |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
Aniden üşüme ve titreme oluyor neden olabilir, nasıl tedavi edilir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sıkıldığımda cildimde kabarıklıklar oluyor, nedeni nedir, nasıl tedavi edilir? | murat aytan | Soru-Cevap | 0 | 16 Şubat 2012 00:49 |
| Aniden gelişen aşırı halsizlik neden olur, nasıl tedavi edilir? | Misafir12345 | Soru-Cevap | 4 | 18 Aralık 2011 20:50 |
| Saçlarım neden dökülüyor olabilir, nasıl tedavi edilir? | ozan nafiye | Soru-Cevap | 5 | 8 Temmuz 2011 13:17 |
| Mide ağrısı, kusma, kabızlık ve kanlı dışkı neden olabilir, nasıl tedavi edilir? | Misafir | Soru-Cevap | 0 | 5 Aralık 2010 23:08 |
| Bulanık görme sebebi ne olabilir, nasıl tedavi edilir? | Misafir | Soru-Cevap | 1 | 3 Kasım 2009 15:34 |