Hoş geldiniz sayın ziyaretçi Neredeyim ben?!

Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.

Mynet'e nasıl üye olunur?

Bu konu Soru-Cevap forumunda Misafir tarafından 8 Ocak 2010 (10:30) tarihinde açılmıştır.FacebookFacebook'ta Paylaş
7347 kez görüntülenmiş, 12 cevap yazılmış ve son mesaj 7 Kasım 2012 (13:49) tarihinde gönderilmiştir.
  • 5 üzerinden 2.00  |  Oy Veren: 2       Çok İyiÇok İyi İyiİyi OrtaOrta KötüKötü Çok kötüÇok kötü
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Eski 8 Ocak 2010, 10:30

#1 (link)
Misafir
Ziyaretçi
mynet e üye olamıyorum formu dolduruyorum ama..?
  • Etiketler:
  • mynet nasil uye olunur
  • mynete nasil uye olunur
  • mynete nasil uye olurum
En İyi Cevap BrookLyn tarafından gönderildi
Şuraya Girin: Üye Kayıt

Sorunsuz ve tam olarak doldurduğunuz takdirde bir problem olmadan üye olabilirsiniz MyNet'e. Aksi bir durum söz konusu ise, Hata vb. buraya belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırız.
Eski 8 Ocak 2010, 11:53

#2 (link)
Style King
BrookLyn - avatarı

Sorunsuz ve tam olarak doldurduğunuz takdirde bir problem olmadan üye olabilirsiniz MyNet'e. Aksi bir durum söz konusu ise, Hata vb. buraya belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırız.
Eski 26 Aralık 2010, 23:16

#3 (link)
Misafir
Ziyaretçi
ben my nete üye olamıyorum cünkü ne yazar sam yazayım kabul etmiyor mynet adresini neden acaba lütfen yardmcı olum
Eski 31 Aralık 2010, 15:55

#4 (link)
Misafir
Ziyaretçi
arkadaşlar güvenlik kodunu doğru yazdıgım halde hata verior yardımcı olun????????
Eski 16 Şubat 2011, 11:23

#5 (link)
Misafir
Ziyaretçi
slm arkaşlar mynette üye olamıyorum... forumu doldurdum cevap vermiyor..... yardımcı olabilirmisiz
Eski 16 Şubat 2011, 12:29

#6 (link)
ener
Ziyaretçi
Alıntı:
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkaşlar mynette üye olamıyorum... forumu doldurdum cevap vermiyor..... yardımcı olabilirmisiz
Alıntı:
BrookLyn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

.
Eski 13 Mart 2011, 15:09

#7 (link)
Misafir
Ziyaretçi
ben de f rmu doldurdum fakat olmuyor kabul de edilmiyor
Eski 30 Temmuz 2011, 13:49

#8 (link)
Misafir
Ziyaretçi
üye oldunuzmu
Eski 1 Ekim 2011, 22:41

adalı

#9 (link)
Misafir
Ziyaretçi
kayıt olamıyorum
Eski 4 Ekim 2011, 11:59

üye olmak istiyorum

#10 (link)
niyaziiki
Ziyaretçi
mynet e üye olmak istiyorum. nasıl olack
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Mynet'e nasıl üye olunur? Konusuna Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Güç nasıl kazanılır, nasıl güçlü olunur? güçlü Soru-Cevap 60 10 Nisan 2013 19:14
Nasıl teğmen olunur? gurur_gurbet Soru-Cevap 135 6 Mart 2013 15:23
Mynet'e oyunlar için nasıl üye olabilirim? rafet koroglu Soru-Cevap 43 20 Eylül 2012 13:13
Hukukçu nasıl olunur? Misafir Soru-Cevap 1 24 Eylül 2009 14:43
Webmaster nasıl olunur? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 11 Aralık 2008 20:46

Yeni Soru
Sayfa 0.167 saniyede (61.29% PHP - 38.71% MySQL) 12 sorgu ile oluşturuldu
Şimdi ücretsiz üye olun!
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:44
  • YASAL BİLGİ

• İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan MsXLabs.org forum adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre tüm kullanıcılarımız yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. MsXLabs.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) iş günü içerisinde MsXLabs.org yönetimi olarak tarafımızdan gerekli işlemler yapıldıktan sonra size dönüş yapılacaktır.
  • » Site ve Forum Kuralları
  • » Gizlilik Sözleşmesi