1 sermaye
2.kalifiyeli elaman (usta eleman)
3.pazarlık
4.ulaşım
5.Arazi
6.Fabrika makina ve eşyalları
Bunlar sizin için yetecektir ilk olarak arazi alın ve arazi ortalama 2-3 Dönüm olsun
Halk ne istiyor düşünün en çok ne tüketiliyor ona göre ben Ekmek ve unlu mamülleri Fabrikatör'ü olacagım
BENCE DİYER MESLEKLERDEN DE İYİ BİR FABRİKANIN SAHİBİ AYLIK ORTALAMA 5-6 bin kazanabilir
Yha ben 6. sınıfa gidiyorum çk sayfa 80 de bi etkinlik var dioki bir konserve fabrikasının kurulmasında hangi etkenlere dikkat edersiniz?bide açıklıcakmışız bunları
biri zaten var diğer 3ünü hoca yazdırdı 1 tane de ben yazdım bi tane kaldı bide açıklama yardımm nolur
1-ham madde= Meyve ve sebzelerin yoğun olarak yetiştiği yerler