Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Karaciğerde leke ne demektir, neden olur, nasıl tedavi edilir?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
mrh kızmın ayaklarında ciyer renginde izler çıktı doktora getirdim dediler kara ciyerinde leke var şuan hastanede yatıyo bunu kansere dönmesinden korkuyorum bana yardımcı olurmusun tşk
|
| | Karaciğerde leke ne demektir, neden olur, nasıl tedavi edilir?#2 (link) |
| Önce Sağlık |
deride çıkan bazı lekelere "karaciğer lekesi" derler. karaciğerde leke falan, duyulan birşey değil. kızınıza (Allah size bağışlasın) karaciğer yetersizliği, karaciğer iltihabı olabilir. karaciğer, kendisini en çabuk onaran hücremizdir. Allah muhafaza, kanseri düşünmenin sırası değil. doktor kontrolunda, karaciğerleri tamir edilecek İnş. Acil şifalar. |
| | Cvp: Karaciğerde leke ne demektir, neden olur, nasıl tedavi edilir?#5 (link) |
| Ziyaretçi |
2000 yılından buyana hepatit b taşıyıcısıyım.düzenli olarak doktora gitmedim fakat elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım.Alkol-sigara vs kullanmıyorum.hepatitten sonra 2 doğum yaptım.41 yaşındayım.1 hafta önce şiddetli baş ağrısı ve halsizlik (tansiyonum 10.6-7 gibi)vs şikayetlerim üzerine acile gittim.Yolda yürüyemez duruma geldim.Doktor dahiliyeye yönlendirdi fakat dahiliyede karaciğerde leke ye paralel dalak şişmesi baskısı gibi birşeyler söyledi.Kan alacaklar tahlil yapılacak tekrar.Sizce sorunum çokmu ciddi.Şimdiden teşekkürler...
|
| | karaciğerde kist#6 (link) |
| Ziyaretçi |
sitenizi biraz evvel keşfettim ve bir konuda bilginize başvurmak istedim.yaklaşık2sene evvel bir sağlık problemi için tomografiye girdim ve tesadüfen karaciğerimde kist olduğunu öğrendim ama tomografi sonuçlarını göstermek için gittiğim doktora bu konuda danışmaya gittiğimde bana bir bilgi vermedi.ne yapmam gerekiyor.hangi branştaki doktora başvurmam gerekiyor bilmiyorum.vücudumda şu an platin var kistin büyüyüp büyümediğini nasıl öğrenebilirim.laporoskopik yöntemler devlet hastanelerinde kullanılıyormu bu konuda fikrinizi belirtirseniz sevinirim
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Karaciğerde leke ne demektir, neden olur, nasıl tedavi edilir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dudak şişmesi neden olur, nasıl tedavi edilir? | özlem adıgüzel | Soru-Cevap | 80 | 19 Mayıs 2013 09:24 |
| Sağ bademcik ağrısı neden olur, nasıl tedavi edilir? | Misafir | Soru-Cevap | 7 | 28 Şubat 2013 19:08 |
| Gözde yağ bezesi neden olur, nasıl tedavi edilir? | Misafir | Soru-Cevap | 19 | 9 Ocak 2013 14:40 |
| Adet düzensizliği neden olur, nasıl tedavi edilir? | esenozkan | Soru-Cevap | 11 | 16 Mayıs 2012 20:58 |